מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@אני-אני-אני
לא יודע מה להגיד לך
אבל אף אחד לא יודע איך הקו הזה בודק
אולי הimei שלך לא דור 4 ?
(קשה לי להאמין אבל אולי)@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
מבדיקות פשוטות שעשיתי, נראה שלכל חברה יש שיטה משלה והם לא בהכרח זהות (יצא לי שעל אותו מכשיר אמרו תשובות שונות)
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
מבדיקות פשוטות שעשיתי, נראה שלכל חברה יש שיטה משלה והם לא בהכרח זהות (יצא לי שעל אותו מכשיר אמרו תשובות שונות)
-
@מישהו12 לעצם העניין
יש ל@אני-אני-אני סימון 4g HD בשיחה
ועובד לו שיחות ב LTE only אבל הקו אומר שהמכשיר לא תומךיש לך צד שאין לו וולטה?
-
@נוחעם-FM נתקלתי במציאות כזו,
כשבאותו המכשיר בדיוק בחברת סלולר אחרת, אמרו שזה כן עם VOLTE.ככה שנראה לי שזה כן עם VOLTE. אבל תשמע, באמת שאין לי דרך לדעת...
כולנו נהיה חכמים יותר בי"א טבת.
-
@מישהו12 יש בגירסת lineageos שלך אפשרות לדחוף אפילקציית מערכת בלי שה selinux ידחה אותו ? אני מנסה להוסיף שם את ה imsservice השארת איזה דרך או שחייבים לבנות את כל המערכת מחדש אולי חתימה ?
-
@מישהו12 יש בגירסת lineageos שלך אפשרות לדחוף אפילקציית מערכת בלי שה selinux ידחה אותו ? אני מנסה להוסיף שם את ה imsservice השארת איזה דרך או שחייבים לבנות את כל המערכת מחדש אולי חתימה ?
-
@urielk
אם חזרת, אפשר להקפיץ לך את השאלה מלפני שבוע , על איך לעשות שיעבוד גם השיחות ועידה כי הם לא עובדים לי ושום דרך שכתבו לא עוזרת לזה -
@מישהו12 לעצם העניין
יש ל@אני-אני-אני סימון 4g HD בשיחה
ועובד לו שיחות ב LTE only אבל הקו אומר שהמכשיר לא תומךיש לך צד שאין לו וולטה?
-
@נוחעם-FM דברתי עם חברת פלאפון בקשר לשיומי אם הוא יעבוד שנה הבאה בקשו לי את imei הבאתי להם ואמר לי שלא יתמוך ב 2026.
אמרתי לו אבל שיניתי את ה imei למספר של פלאפון שיש עליו דור 4.
אומר לי שטויות אי אפשר לשנות מספר imei -
@נוחעם-FM דברתי עם חברת פלאפון בקשר לשיומי אם הוא יעבוד שנה הבאה בקשו לי את imei הבאתי להם ואמר לי שלא יתמוך ב 2026.
@8880583 עזוב מה הוא אומר תחכה ותראה מה יהיה אף אחד לא יודע מה יהיה נראה לי יהיה פה הרבה בלגאן במיוחד בציבור החרדי
-
@8880583 עזוב מה הוא אומר תחכה ותראה מה יהיה אף אחד לא יודע מה יהיה נראה לי יהיה פה הרבה בלגאן במיוחד בציבור החרדי