מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
-
@ZEY בתפריט המהנדסים מה מופיע לך פה?:
הערך צריך להיות 3 או 4. גם לפעמים זה עניין של קליטה חלשה תבדוק אם זה מתמיד
-
@urielk האם יש כבר אצלך לסדר את ההוט מובייל
כיסמל hd כן מופיע למעלה רק שמוציאים שיחה זה יורד אחרי כמה שניות
אגב ברמי לוי עדיין זה לא הסתדר כשאתה מוציא שיחה זה מוציא על דור ארבע אחרי כמה שניות זה מתנתק ואז מוצאים שיחה חדשה על דור שלוש -
@ZEY בתפריט המהנדסים מה מופיע לך פה?:
הערך צריך להיות 3 או 4. גם לפעמים זה עניין של קליטה חלשה תבדוק אם זה מתמיד
-
@urielk
שום קוד כרגע לא מצליח לפתוח לי אפשרויות מהנדסים
הדבר היחיד שיש לי זה הקוד הזה ##3646633## שמביא לחלון הזה -
@נוחעם-FM
הוא מפעל אצלי - ניפוי באגים עובד וזה עדיין לא עובד (אולי זה קשור לזה שהכפתור שלו שהוא פתוח נסגר כל פעם מיד כשיוצאים ממנו -את זה אני אל יודע איך לסדר)
ניססיתי לעשות תו"כ ולעבור חלון לחיגן וזה עדיין לא עזר@ZEY כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
אולי זה קשור לזה שהכפתור שלו שהוא פתוח נסגר כל פעם מיד כשיוצאים ממנו -את זה אני אל יודע איך לסדר)
זה בהחלט בגלל זה
תעשה ב adb shell
את הפקודהsettings put global development_settings_enabled 1
ואז האפשרויות מפתח אמור להשאר דלוק
-
@ZEY כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
אולי זה קשור לזה שהכפתור שלו שהוא פתוח נסגר כל פעם מיד כשיוצאים ממנו -את זה אני אל יודע איך לסדר)
זה בהחלט בגלל זה
תעשה ב adb shell
-
@ZEY כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
זה בהחלט בגלל זה
תעשה ב adb shell
-
@נוחעם-FM
אני רואה שהשיחות וועידה עדיין לא עובדות ראיתי שהתעסקת בזה יצא לך משהו או שכרגע אין פתרון ?