מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
ניסיתי את כל האפשרויות שיש במדריכים בדקתי גם דרך פקודות בADB ע"פ הנחיות ויש לי רישום של הכל לווולטה הדבר היחיד שחסר זה רישום IMS ולכן אני גם לא יכול לגשת לכל האפשרויות IMS מה עושים (ניסיתי כבר על כמה פלאפונים)
(את זה שאין רישום IMS אני יודע דרך בדיקה בקוד ##4636##) -
@ZEY כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
ולכן אני גם לא יכול לשת לכל האפשרויות IMS מה עושים
תסביר למה אתה לא יכול לגשת ?
אין הגדרות APN\נקודת גישה בהגדרות>רשתות סלולריות
? -
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
אין הגדרות APN\נקודת גישה בהגדרות>רשתות סלולריות
?יש גירסאות שאין גישה ל apn רואים את הכפתור 'שמות נקודות גישה' אבל הוא פשוט לא לחיץ
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
בעיקרון הפיתרון שעבד לי במקרה כזה הוא לערוך בסיסטם את הקובץ של APN
ניסיתי לערוך באמצעות אפליקציית es root explorer ולא הצלחתי לתת הרשאות כתיבה, איך עושים את זה?
-
@נוחעם-FM מה זה אומר לערוך אותו בסיסטם , יש לי רוט וגישה להכל אבל אשמח להסבר ברור מה ואיך לעשות (אני בגולן אם זה רלוונטי)
(האם אתה מתכוון לערוך אותו ישירות מהסייר רוט או לשאוב אותו ואח"כ להפליש אותו וחוץ מזה מה בדיוק צריך שינוי והאם המודולים לא יודעים לעשות את זה) -
@אחד-0
עברת על כל השאלות ש @urielk שאל את @dudu ?
לדוגמהתבדוק אם יש לך את הקובץ ImsService.apk בתקייה
/system/priv-app/ImsService עם הרשאות מתאימותבדקת?
כן בדקתי.
מעניין אם זה ככה לכל מי שלא יכול להגדיר APN -
בעיקרון הפיתרון שעבד לי במקרה כזה הוא לערוך בסיסטם את הקובץ של APN
ניסיתי לערוך באמצעות אפליקציית es root explorer ולא הצלחתי לתת הרשאות כתיבה, איך עושים את זה?
-
@נוחעם-FM מה זה אומר לערוך אותו בסיסטם , יש לי רוט וגישה להכל אבל אשמח להסבר ברור מה ואיך לעשות (אני בגולן אם זה רלוונטי)
(האם אתה מתכוון לערוך אותו ישירות מהסייר רוט או לשאוב אותו ואח"כ להפליש אותו וחוץ מזה מה בדיוק צריך שינוי והאם המודולים לא יודעים לעשות את זה) -
@urielk
אני בפרו 21 הגירסא שניתן לבחור שם בתוכה כמה גירסאות (אני לא יודע איך קוראים לה)
יש מגיסק 29 מעודכן עם גישת רוט עם אפשרות מודולים
יש לי גם את כל הקבצים שצריך כולם עם הרשאות רוט כל מה ששאלו וכתבו כבר ניסיתי התקנתי את האפליקציה שיש באחד המריכים וכן את שני המודולים שיש כאן שום דבר לא עזר -
@נוחעם-FM הGPT כותב לי לערוך את הקובץ ולהוסיף לו את כל השורות הבאות האם הוא צודק ?
<!-- IMS APN for Israeli carriers --> <apn carrier="IMS Golan" mcc="425" mnc="08" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS Cellcom" mcc="425" mnc="02" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS Pelephone" mcc="425" mnc="03" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS Partner" mcc="425" mnc="01" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS HOT Mobile" mcc="425" mnc="07" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" />
-
@נוחעם-FM הGPT כותב לי לערוך את הקובץ ולהוסיף לו את כל השורות הבאות האם הוא צודק ?
<!-- IMS APN for Israeli carriers --> <apn carrier="IMS Golan" mcc="425" mnc="08" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS Cellcom" mcc="425" mnc="02" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS Pelephone" mcc="425" mnc="03" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS Partner" mcc="425" mnc="01" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" /> <apn carrier="IMS HOT Mobile" mcc="425" mnc="07" apn="ims" type="ims" protocol="IPV4V6" roaming_protocol="IPV4V6" bearer="LTE" />