מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@אחד-0 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
האם מצאת למכשיר הזה פתרון?
עדיין לא מצאתי.
ניסיתי להתקין אפליקציה להוספת apn בכח בלי לגשת להגדרות ולא מצאתי אפליקציה שעובדת בפועלאפשר להוסיף דרך סייר רוט
לערוך את XML של הIMS ולהוסיף את החברה שבא אתה נמצא
@urielk כתב את זה איפשהו
עשיתי את זה על פלאפון שלא היה לו את השורה הגדרת APN וזה עבד@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@dudu כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@אחד-0 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
עדיין לא מצאתי.
ניסיתי להתקין אפליקציה להוספת apn בכח בלי לגשת להגדרות ולא מצאתי אפליקציה שעובדת בפועלאפשר להוסיף דרך סייר רוט
@urielk כתב את זה איפשהו
עשיתי את זה על פלאפון שלא היה לו את השורה הגדרת APN וזה עבדאפשר בבקשה את המיקום של הקובץ הזה?
אני לא מוצא אותו -
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
עדיין לא מצאתי.
@urielk כתב את זה איפשהו
עשיתי את זה על פלאפון שלא היה לו את השורה הגדרת APN וזה עבדאפשר בבקשה את המיקום של הקובץ הזה?
אני לא מוצא אותו -
@אחד-0 system/etc/ תערוך את הקובץ apns-conf.xml תוסיף IMS כמו שיש שם רק לחברה שלך
אם תסתבך תכתוב
שים לב שצריך גישת רוט@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@אחד-0 system/etc/ תערוך את הקובץ apns-conf.xml תוסיף IMS כמו שיש שם רק לחברה שלך
אם תסתבך תכתוב
שים לב שצריך גישת רוטכן זה מה שערכתי אבל עדיין לא נותן.
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
אם תסתבך תכתוב
שים לב שצריך גישת רוטכן זה מה שערכתי אבל עדיין לא נותן.
-
-
@אחד-0 לא יודע מה להגיד זה נראה לי טוב אבל אולי צריך עוד דברים
רק מוודא אתה בגולן\סלקום ולא בחברה אחרת ? -
@אחד-0 עוד דבר אחד תבדוק איזה הרשאות יש לXML של הAPNS צריך להיות 644
ומה זה ה BEARER 14 שכתוב לך בסוף מאיפה הגעת לזה ? -
@אחד-0 עוד דבר אחד תבדוק איזה הרשאות יש לXML של הAPNS צריך להיות 644
ומה זה ה BEARER 14 שכתוב לך בסוף מאיפה הגעת לזה ?@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
ומה זה ה BEARER 14 שכתוב לך בסוף מאיפה הגעת לזה ?
כי הכל היה ריק אז העתקתי את זה מאיפשהו ברשת ועכשיו מחקתי ועדיין זה לא עולה
טוב זה כבר נראה לי יחכה למוצש...
אבל תודה ענקית על כל העזרה.