מדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן
-
@שניאור-שמח אני הייתי בארצות הברית לא מזמן לא עבד לי בגלל התדרים. אבל גם אם יש לך תדרים היה לך וולטה? כי בלי וולטה לא עובד שם שום דבר והיה לי עוד מכשיר שלא עבד בגלל וולטה חסר.
@יוסי1212 כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
@שניאור-שמח אני הייתי בארצות הברית לא מזמן לא עבד לי בגלל התדרים. אבל גם אם יש לך תדרים היה לך וולטה? כי בלי וולטה לא עובד שם שום דבר והיה לי עוד מכשיר שלא עבד בגלל וולטה חסר.
לי היה לי בכלל שום סימן, היה רשום מנותק
-
@samtee שמע זה לא בעיה לעשות reset להגדרות אתה יכול דרך תפריט מהנדסים.
וגם ה setprop אפשר פשוט לכבות אותם.
אני נראה לי שהבעיה היא שהרי שכשאתה משנה את ההגדרות האלה שהסקריפט משנה במודם זה כותב את השינויים למחיצות של המודם nvcfg ו nvram וכו'
ולכן למעשה זה אותם קבצים שאתה צורב כדי שהמכשיר יעבוד בארה"ב אז למעשה זה מבטל את ההגדרות שיש שם לכן זה לא עובד.
אם אתה רוצה לעשות סקריפט שיעבוד בלי flash אתה צריך לפענח אלו הגדרות חוץ מקבצי התדרים יש כדי שהספקים בארה"ב יעבדו. -
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
יש מצב שהפיתרון שלי לבעיה בשלוחות יעזור גם לך זה אמנם לא אותה בעיה אבל אולי..
מסתבר שמאז שעשיתי את הפיתרון של השלוחות הפסיק לעבוד לי השיחות ועידה במכשיר gelly star , מה עושים? האם יש דרך להחזיר את ההגדרות הקודמות שיחזור השיחת ועידה? זה יותר חשוב לי מהקשה בשלוחות
-
@נוחעם-FM כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
מסתבר שמאז שעשיתי את הפיתרון של השלוחות הפסיק לעבוד לי השיחות ועידה במכשיר gelly star , מה עושים? האם יש דרך להחזיר את ההגדרות הקודמות שיחזור השיחת ועידה? זה יותר חשוב לי מהקשה בשלוחות
-
-
@נוחעם-FM איפוס לא יעזור הוא בדיוק כמו מה שכתבתי ליורדים לאמריקה צריך לשחזר מה שהיה לו.
הסקריפט והאפליקציה בעצמם מאפסים לפני שהo מגדירים דברים -
@urielk לא איפוס של הפלאפון אלא
riset ims tu default משהו כזה
זה לא קשור לכאן?
ואגב אם היה לו בעיה בשלוחות אז כנראה הוא היה בדור 4 בועידה -
@נוחעם-FM שינסה אפשר להכניס לims_reset 1 זה נמצא ב common .
אתה מבין זה הגדרות שמגיעות למחיצת המודם
אבל אולי הפוך עדיף שלא יעשה ריסט אלא ישנה בחזרה למה שהיה לפני ששלחת אותו למדריך שלך -
@urielk זהו שא''א לשנות בחזרה
כי המדריך שלי הוא לשנות ואז להחזיר בחזרה למה שהיה מקודם
ומשום מה זה גורם למספרים לעבוד
אבל לא עוזר להחליף ולהחזיר שוב כדי שהמספרים יפסיקו לעבוד@נוחעם-FM בוא אני אסביר לך מה זה בדיוק הcmw500 הזה זה בעצם אפשרות שהיצרן הכניס להגדיר למודם לעקוף את השירותים הרגילים ולהרשם לvolte. האפשרות default משתמשת בשירותים הרגילים אז אם יש תמיכה במכשיר לספק בלי שינויים כל מה שצריך לעשות זה להחזיר לdefault ואת הבעיה של השלוחות לפתור אחרת עי מניפולציה על השירותים האלה שינסה...
-
@נוחעם-FM בוא אני אסביר לך מה זה בדיוק הcmw500 הזה זה בעצם אפשרות שהיצרן הכניס להגדיר למודם לעקוף את השירותים הרגילים ולהרשם לvolte. האפשרות default משתמשת בשירותים הרגילים אז אם יש תמיכה במכשיר לספק בלי שינויים כל מה שצריך לעשות זה להחזיר לdefault ואת הבעיה של השלוחות לפתור אחרת עי מניפולציה על השירותים האלה שינסה...
@urielk בדקתי על הjelly 2e שלי וככה
שמתי על default ואין וולטה
ואז התקנתי את האפליקציה שלך ונהיה וולטה
אבל גם לא הוציא לי שיחות ואז ראיתי שהוולטה בהגדרות לא הופעל (למרות שכתוב למעלה HD )
אז הפעלתי ואז עובד שיחות ומקשים ולא ועידה
ואז כשהחזרתי לcmw500 ושוב ל default
שוב אין הוולטה למרות שכאילו האפליקציה סידרה את זה אבל זה כנראה מאפס וגם riset ims לא גורם שיפסיקו השלוחותאבל אולי הstar כן תומך בוולטה ב default
-
אבל גם לא הוציא לי שיחות ואז ראיתי שהוולטה בהגדרות לא הופעל (למרות שכתוב למעלה HD )
שוב אין הוולטה למרות שכאילו האפליקציה סידרה את זה אבל זה כנראה מאפס וגם riset ims לא גורם שיפסיקו השלוחותאבל אולי הstar כן תומך בוולטה ב default
-
-
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
האם אתה בטוח שהיית על דור 4 כאשר הצלחת לעשות שיחת ועידה?
בוודאות היה לי שיחת ועידה על דור 4 עד שניסיתי את המדריך להפעלת השלוחות שזה דפק לי את השיחות ועידה.
אם אני אאפס את ההגדרות וולטה באפשרויות מהנדסים זה סיכון לאבד לגמרי את התמיכה בוולטה? -
@urielk כתב במדריך | VoLTE במכשיר Qin F21 Pro - בדרך פשוטה יותר ללא צורך במודול -אפשר להסיר רוט לאחר מכן:
האם אתה בטוח שהיית על דור 4 כאשר הצלחת לעשות שיחת ועידה?
בוודאות היה לי שיחת ועידה על דור 4 עד שניסיתי את המדריך להפעלת השלוחות שזה דפק לי את השיחות ועידה.
אם אני אאפס את ההגדרות וולטה באפשרויות מהנדסים זה סיכון לאבד לגמרי את התמיכה בוולטה? -
@urielk לא עשיתי גיבוי למחיצות כי אני לא מבין בזה.
בוודאות לפני שנגעתי בהגדרות זה היה על מצב cmw500, על מצב default אין לי וולטה