Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@משתמש1 שפה: הולנדית. 64 סיביות. שפה:אנגלית. 64 סיביות.
@ESET ויש לך אולי את רופוס להתקנה? (אני מעדיף דרך בלי צורך של צריבה כמו ההתקנה של שמואל פה )
@משתמש1 אמר בwindows 10 2004:
(אני מעדיף דרך בלי צורך של צריבה כמו ההתקנה של שמואל פה
אם אני לא טועה זה גם סוג של צריבה.
@ESET אני משתמש עכשיו בזה וזה הלך לי בלי צריבה (בטוח ב100%)
אז אולי גם מה שהבאתי גם יעבוד בלי צריבה. תנסה...
@ESET
זה אחרי ההורדה? יש לך מקום פנוי במחשב?
@ESET אני לא מצליח להעלות את זה לUSB אני צריך להעביר את זה למישהו שיש לו מחשב בלי קליטה
@משתמש1 כנראה המחיצה של כונן ה-USB היא לא NTFS אתה צריך לאתחל את הכונן ל- NTFS
@ESET אני מנסה
@ESET סליחה אבל אולי אתה יכול להעלות לי עוד פעם את הולנדית X64 בבקשה תעלה גם מאיפה שיש לך את זה תודה
@FSHLOMO https://software-download.microsoft.com/pr/Win10_2004_Dutch_x64.iso?t=078716ce-b591-445f-b9e6-2c87d8d8932d&e=1595666983&h=7fcd82a125f79e0e22b2ad9e1a8ab388
@ESET מאיפה אתה מגיע לזה? פשוט זה מיד יורד לי אני רוצה לדעת איך אתה מגיע לזה
@FSHLOMO אמר בwindows 10 2004:
@ESET מאיפה אתה מגיע לזה?
מהאתר הרישמי של מיקרוסופט פה מעבירים את הדפדפן למצב אנדרואיד ואז אפשר להוריד את קובץ ה- ISO (ראיתי את האפשרות הזאת בפורום, לא זוכר איפה בדיוק.)
@ESET איך עושים למצב אנדרויד?
@FSHLOMO תכנס לאתר, תלחץ F12 ובצד שמאל למעלה יש סימון של מכשיר נייד, תלחץ עליו ותבצע טעינה מחדש של הדף.
@ESET ועכשיו איפה אני מוצא?
@FSHLOMO טענת מחדש את הדף?
@ESET כן יפה אף פעם לא ידכתי מזה!!! תודה אבל יש עוד מקומות שצריך להשתמש בזה? מה זה מוסיף?