בירור | פיקוח קהילתי בחשבון חדש בנטפרי על אותו מחשב
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@יגעת-ומצאת
כל עוד והסים יהיה על חשבון אחר - אז זה יהיה לפי הסים. -
@יגעת-ומצאת
כל עוד והסים יהיה על חשבון אחר - אז זה יהיה לפי הסים.@צדיק-וטוב-לו-0 גם אם זה חשבון אחר על אותו סים?
-
@צדיק-וטוב-לו-0 גם אם זה חשבון אחר על אותו סים?
@יגעת-ומצאת מריח לי עקיפת סינון.
-
@יגעת-ומצאת אני נמצא על מחשב שלא שייך אליי ותמיד כשאני רוצה לשלוח פנייה לקהילה הם כותבים לי- הקו עליו אתה גולש שייך לחשבון .... והגדרות הגלישה מוגדרות לפי חשבון בעל הקו (למרות שהחשבון שלי שייך לאותה קהילה)
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | פיקוח קהילתי בחשבון חדש בנטפרי על אותו מחשב:
אני לא חושב ככה
{אם מישהו ישאל איך מתנתקים מסינון מסוים לא יהיה אפשר לשלוח לו אינפורמציה בנושא? להבנתי עקיפת סינון זה לעקוף מתוך מגבלות הסינון לא להתנתק ממנו
מה גם שזה לא בדיוק מה שהייתי מגדיר עקיפה...}@יגעת-ומצאת בכל מקרה כללי הסינון של נטפרי הם כך כל מנוי (סים) משויך לחשבון בנטפרי ולפי זה נקבע רמת הסינון בחשבון.
לא יעזור להתחבר לחשבון אחר כי מה שקובע זה החשבון שבו רשום הסים הזה.
כדי להשתמש בנטפרי רגיל תצטרך סים שמושיך לחשבון שבו אין סינון קהילתי
לגבי השאלה המקורית שלך האם זה תלוי במחשב התשובה היא לא מכיוון שהגדרות הסינון נמצאות אצל ספק האינטרנט ולא במחשב
בהצלחה -
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבירור | פיקוח קהילתי בחשבון חדש בנטפרי על אותו מחשב:
אני לא חושב ככה
{אם מישהו ישאל איך מתנתקים מסינון מסוים לא יהיה אפשר לשלוח לו אינפורמציה בנושא? להבנתי עקיפת סינון זה לעקוף מתוך מגבלות הסינון לא להתנתק ממנו
מה גם שזה לא בדיוק מה שהייתי מגדיר עקיפה...}@יגעת-ומצאת בכל מקרה כללי הסינון של נטפרי הם כך כל מנוי (סים) משויך לחשבון בנטפרי ולפי זה נקבע רמת הסינון בחשבון.
לא יעזור להתחבר לחשבון אחר כי מה שקובע זה החשבון שבו רשום הסים הזה.
כדי להשתמש בנטפרי רגיל תצטרך סים שמושיך לחשבון שבו אין סינון קהילתי
לגבי השאלה המקורית שלך האם זה תלוי במחשב התשובה היא לא מכיוון שהגדרות הסינון נמצאות אצל ספק האינטרנט ולא במחשב
בהצלחה@צדיק-0 תודה על ההסבר.
ותודה על ההגנה, לא מבין למה מישהו שמריח לא טוב לא יסתפק בזה שלא ימשיך להגיב, למה צריך להשמיץ? אני צריך מאיזו סיבה שהיא שתי אפשרויות גלישה על המחשב שלי, מה רע בזה שאני שואל את מה ששאלתי, באמת לא מבין??? -
@יגעת-ומצאת כתב בבירור | פיקוח קהילתי בחשבון חדש בנטפרי על אותו מחשב:
אין כזה דבר שני חשבונות על קו אחד, מה שכן אפשרי זה לעשות שני פרופילים, ואז זה אומר שבעיקרון זה יהיה קו פתוח, ורק יהיה פרופיל אחד חסום יותר שאפשר להפעיל ולהגן עם סיסמה.