באג | אין אינטרנט במחשב
-
@המתעניין1 פעם עבד לך
-
@דוד-משה-1 כלומר?
-
@דוד-משה-1 כלומר?
@המתעניין1 אם לה התקנת תוכנה שמסננת אינטרנט לא רלוונטי
-
@המתעניין1 אם לה התקנת תוכנה שמסננת אינטרנט לא רלוונטי
@דוד-משה-1 כתב בבאג | אין אינטרנט במחשב:
לא רלוונטי
-
@דוד-משה-1 כתב בבאג | אין אינטרנט במחשב:
לא רלוונטי
@המתעניין1
תנסה אולי הפעלה מחדש (לא כיבוי והדלקה) -
אין אינטרנט
ניסיתי בWIFI ובETHERNET
בשתי סטיקים
עשיתי איפוס רשת
אבחון רשת
ובמחשב כותב שיש אינטרנט@המתעניין1 אני מבין שעדיין לא הסתדר אז שלחתי את השאלה שלך לאחד שעובד עם מחשבים ואני מעתיק את התשובה שלו (מלבד הפתרונות שכבר עלו כאן שמחקתי - בתקווה שלא מחקתי משהו נוסף) כי אני לא מבין כל מה שהוא כתב, רק חילקתי לקטעים ומספור.
מלכתחילה היה נראה לי שהוא שכתב בעזרת GPT -כי הוא ענה לי מאוד מהר ולא היה נראה שיש אפשרות לכתוב כל כך מהר ומסודר- אבל שאלתי אותו והוא ענה שאני לא הראשון ששואל ולכן הוא הכין טקסטס כתוב להעתיק לכל מי ששואל
-
ניקוי מלא של Winsock ו-TCP/IP, להריץ בשורת הפקודה כמנהל (מקווה שהעתקתי טוב)
netsh winsock reset netsh int ip reset shutdown /r /t 0
-
בדיקת פרוקסי או VPN שנתקע אפילו לא פעיל.
-
להפעיל את המחשב במצב בטוח עם רשת ולראות האם שם האינטרנט עובד.
-
לבדוק שירותים כמו DHCP Client, DNS Client, Network Location Awareness, IKEEXT וכו'.
-
שימוש בפרופיל רשת חדש לגמרי למחוק את הישן ולהתחבר מחדש, למחוק מתאם הרשת מהמנהל התקנים ולהתקין מחדש.
-
לבדוק מה קורה עם לינוקס לייב (?). אם זה עובד הבעיה היא במחשב עצמו. אם לא עובד כנראה הבעיה בנתב וכדומה.
בבקשה אל תנסה לפני שעוד מומחה מכאן שמאשר שהדברים כאן נכונים, שלא יצא טעויות.
בהצלחה ותעדכן -
-
@המתעניין1 אני מבין שעדיין לא הסתדר אז שלחתי את השאלה שלך לאחד שעובד עם מחשבים ואני מעתיק את התשובה שלו (מלבד הפתרונות שכבר עלו כאן שמחקתי - בתקווה שלא מחקתי משהו נוסף) כי אני לא מבין כל מה שהוא כתב, רק חילקתי לקטעים ומספור.
מלכתחילה היה נראה לי שהוא שכתב בעזרת GPT -כי הוא ענה לי מאוד מהר ולא היה נראה שיש אפשרות לכתוב כל כך מהר ומסודר- אבל שאלתי אותו והוא ענה שאני לא הראשון ששואל ולכן הוא הכין טקסטס כתוב להעתיק לכל מי ששואל
-
ניקוי מלא של Winsock ו-TCP/IP, להריץ בשורת הפקודה כמנהל (מקווה שהעתקתי טוב)
netsh winsock reset netsh int ip reset shutdown /r /t 0
-
בדיקת פרוקסי או VPN שנתקע אפילו לא פעיל.
-
להפעיל את המחשב במצב בטוח עם רשת ולראות האם שם האינטרנט עובד.
-
לבדוק שירותים כמו DHCP Client, DNS Client, Network Location Awareness, IKEEXT וכו'.
-
שימוש בפרופיל רשת חדש לגמרי למחוק את הישן ולהתחבר מחדש, למחוק מתאם הרשת מהמנהל התקנים ולהתקין מחדש.
-
לבדוק מה קורה עם לינוקס לייב (?). אם זה עובד הבעיה היא במחשב עצמו. אם לא עובד כנראה הבעיה בנתב וכדומה.
בבקשה אל תנסה לפני שעוד מומחה מכאן שמאשר שהדברים כאן נכונים, שלא יצא טעויות.
בהצלחה ותעדכן -
-
@דוד-משה-1 לא אני המדובר כאן אבל למען האמת נדיר שאני מנסה את זה
הרבה פעמים ביחוד עם חשבונות מייקרוסופט הuser נתקע במצב בטוח -
הרבה פעמים ביחוד עם חשבונות מייקרוסופט הuser נתקע במצב בטוח@cfopuser כתב בבאג | אין אינטרנט במחשב:
הרבה פעמים ביחוד עם חשבונות מייקרוסופט הuser נתקע במצב בטוחלא נתקלתי
נתקלתי דווקא בבעיות באאוטנט -
היה לי ממש עכשיו את אותה בעיה הראה שיש אינטרנט אבל בפועל אין, לא יודע מה ענית על זה אבל בכל אופן אני כותב...........
אם היה לך בעבר WIFREE זה בעיה של WIFREE תתקין שוב את הWIFREE וזה יעבוד פיקס...