בקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8
-
@ספין-עליז
@מישהו12 עושה את זה (כמדומני) ע''י ששולחים אליו את הקובץ והוא מחזיר לך קובץ מתאים.
(תשלום סימלי ממש) -
@ספין-עליז כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8:
המרת אנשי קשר משהו הצליח ואיך עשה את זה ?
אם יש משהו בירושלים בתשלום שישאיר פרטיםאת התוכנות שקיימות להמרה מנוקיה אני כתבתי ול 235 לא כתבתי אז כנראה שלא תמצא לזה משהו
אתה יכול לשלוח לי את הקובץ ל egozkokus1 בג'ימייל ואני אבדוק אם קל לבצע את ההתאמה של האלגוריתם המרה לפורמט של זה -
@ספין-עליז אם זה מגבה לך בקובץ IB, תפתח את התוכנה המרה מנוקיה קובץ IB.zip, תעלה את קובץ הIB, תבחר איפה לשמור, ותבחר בשורה האחרונה קובץ אחד.
בהצלחה! -
@ספין-עליז אם זה מגבה לך בקובץ IB, תפתח את התוכנה המרה מנוקיה קובץ IB.zip, תעלה את קובץ הIB, תבחר איפה לשמור, ותבחר בשורה האחרונה קובץ אחד.
בהצלחה!@יוזבד-0 כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8:
בהצלחה!כמו שכתבתי זה לא יעבוד על הגירסה הזאת (אלא אם כן יש לו 235 עם גרסה של 215 כמו שיש 225 שיש להם גרסה של 215)
-
@יוזבד-0 כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8:
בהצלחה!כמו שכתבתי זה לא יעבוד על הגירסה הזאת (אלא אם כן יש לו 235 עם גרסה של 215 כמו שיש 225 שיש להם גרסה של 215)
-
@kasnik כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8:
כבר בדקת את מה ששלחתי לך?
כן
וזה לא תואם לגרסה של 215
אני יעבוד על זה קצת לראות עד כמה מסובך להתאים את זה -
@kasnik כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8:
כבר בדקת את מה ששלחתי לך?
כן
וזה לא תואם לגרסה של 215
אני יעבוד על זה קצת לראות עד כמה מסובך להתאים את זה -
@ספין-עליז כתב בבקשת מידע | העברת אנשי קשר מנוקיה 235 ל- Q8:
המרת אנשי קשר משהו הצליח ואיך עשה את זה ?
אם יש משהו בירושלים בתשלום שישאיר פרטיםפיתחתי במיוחד בשבילך ממיר לאנשי קשר של זה
אתה יכול לשלוח לי את הקובץ גיבוי של הפלאפון במייל ואני אשלח לך קובץ שמתאים ל Q8 וכל הפלאפונים החדשים האחרים
המייל שלי - egozkokus1 בג'ימייל