שאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים
-
אני רוצה להקים הכי פשוט בעולם, דף תשלום בסיסי אבל שלאחר התשלום המשתמש יקבל מייד במייל קובץ (או כמה קבצים) רצוי בתוך המייל ממש. בלי להקים שום דבר חדש או לבנות דף בתשלום.
איך עושים זאת? -
אני רוצה להקים הכי פשוט בעולם, דף תשלום בסיסי אבל שלאחר התשלום המשתמש יקבל מייד במייל קובץ (או כמה קבצים) רצוי בתוך המייל ממש. בלי להקים שום דבר חדש או לבנות דף בתשלום.
איך עושים זאת?@ברווז-הסגול-החדש כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
איך עושים זאת?הגבייה של התשלום בכל מקרה תעלה לך, לפי אחוזים ולא רק.
אם אין לך בעיה עם זה הרבה מהשירותים של הגבייה מאפשרים רשמית לשלוח מייל עם קישור הורדה, אבל קובץ מצורף ממש כנראה פחות (בכל מקרה יש מגבלת גודל על קבצים מצורפים במייל, ככה שאולי בכל מקרה תצטרך לשלוח רק קישורים).
-
יקבל מייד במייל קובץ (או כמה קבצים) רצוי בתוך המייל ממש. בלי להקים שום דבר חדש
אני לא יודע האם זה יעזור לגבי תשלום אבל בשביל השלב שאחרי אולי אפשר עם מה שכתוב פה
הקובץ המצורף זה העתק של העמוד שם למי שחסום לו
מייל אוטומטי עם קובץ מצורף.pdfבהצלחה רבה
-
איך עושים זאת?אני חושב של jumbomail יש שירות כזה
-
איך עושים זאת?@ברווז-הסגול-החדש אני גם נתקלתי ברצון כזה לפני כמה זמן ומה שהתחלתי לעשות זה קודם לבנות את החנות שבה יש את כל המוצרים עם הפניה לדף תשלום של חברת grow. (תוכל להשתמש בפרויקט שלי אם בא לך)
לגבי גוף השאלה שלך עדיין לא פתחתי ב grow חשבון כי הם דורשים עוסק פטור/מורשה ועדיין לא אישרו לי עוסק פטור, אבל לפי מה שהבנתי הם יכולים לשלוח למפעיל מייל עם פרטי הקונה והמוצר וכן להעביר את הלקוח לכתובת מסויימת (דף תודה בעיקרון)
אז מה שאתה יכול לעשות זה להריץ סקריפט על המיל (שים לב להגבלות) שישתף את המוצר לדריב של הקונה ובדף תודה להשים קישור לקובץ בדריב -
@ברווז-הסגול-החדש אני גם נתקלתי ברצון כזה לפני כמה זמן ומה שהתחלתי לעשות זה קודם לבנות את החנות שבה יש את כל המוצרים עם הפניה לדף תשלום של חברת grow. (תוכל להשתמש בפרויקט שלי אם בא לך)
לגבי גוף השאלה שלך עדיין לא פתחתי ב grow חשבון כי הם דורשים עוסק פטור/מורשה ועדיין לא אישרו לי עוסק פטור, אבל לפי מה שהבנתי הם יכולים לשלוח למפעיל מייל עם פרטי הקונה והמוצר וכן להעביר את הלקוח לכתובת מסויימת (דף תודה בעיקרון)
אז מה שאתה יכול לעשות זה להריץ סקריפט על המיל (שים לב להגבלות) שישתף את המוצר לדריב של הקונה ובדף תודה להשים קישור לקובץ בדריב@איש-אמת כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
שלך עדיין לא פתחתי ב grow חשבון כי הם דורשים עוסק פטור/מורשה ועדיין לא אישרו לי עוסק פטור, אבל לפי מה שהבנתי הם יכולים לשלוח למפעיל מייל עם פרטי הקונה והמוצר וכן להעביר את הלקוח לכתובת מסויימת (דף תודה בעיקרון)
אז מה שאתה יכול לעשות זה להריץ סקריפט על המיל (שים לב להגבלות) שישתף את המוצר לדריב של הקונה ובדף תודה להשים קישוכלומר, מן רובוט שיושב על המייל שלי, וברגע שמגיעה התראה מ grow, שפלוני רכש את המוצר שלי, אזיי הרובוט שולח לו מיידית לינק לקובץ? במייל חוזר?
איך הרובוט יודע לחלץ ממייל הרכישה של grow את המייל של הקונה? -
@איש-אמת כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
שלך עדיין לא פתחתי ב grow חשבון כי הם דורשים עוסק פטור/מורשה ועדיין לא אישרו לי עוסק פטור, אבל לפי מה שהבנתי הם יכולים לשלוח למפעיל מייל עם פרטי הקונה והמוצר וכן להעביר את הלקוח לכתובת מסויימת (דף תודה בעיקרון)
אז מה שאתה יכול לעשות זה להריץ סקריפט על המיל (שים לב להגבלות) שישתף את המוצר לדריב של הקונה ובדף תודה להשים קישוכלומר, מן רובוט שיושב על המייל שלי, וברגע שמגיעה התראה מ grow, שפלוני רכש את המוצר שלי, אזיי הרובוט שולח לו מיידית לינק לקובץ? במייל חוזר?
איך הרובוט יודע לחלץ ממייל הרכישה של grow את המייל של הקונה?@ברווז-הסגול-החדש
בגדול הבנת נכון
צריך קצת תחכום שבינה מלאכותית תוכל לפתור לך ברגע שאתה מביא לה את נוסח המיל והוראות
רק מה שלא ברור לי עדיין שזה אפשרי זה שהשיתוף יעבוד מייד עם קבלת המיל כדי שהלקוח שהופנה לדריב לא יתקל בדף אין הרשאה , (כי יש הגבלות על הסקריפטים) -
@ברווז-הסגול-החדש
בגדול הבנת נכון
צריך קצת תחכום שבינה מלאכותית תוכל לפתור לך ברגע שאתה מביא לה את נוסח המיל והוראות
רק מה שלא ברור לי עדיין שזה אפשרי זה שהשיתוף יעבוד מייד עם קבלת המיל כדי שהלקוח שהופנה לדריב לא יתקל בדף אין הרשאה , (כי יש הגבלות על הסקריפטים)@איש-אמת כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
@ברווז-הסגול-החדש צריך קצת תחכום שבינה מלאכותית תוכל לפתור לך ברגע שאתה מביא לה את נוסח המיל והוראות
רק מה שלא ברור לי עדיין שזה אפשרי זה שהשיתוף יעבוד מייד עם קבלת המיל כדי שהלקוח שהופנה לדריב לא יתקל בדף אין הרשאה , (כי יש הגבלות על הסקריפטים)אפשר לכתוב בדף תודה "בדקות הקרובות תקבל קישור למייל עם הקבצים"
-
@ברווז-הסגול-החדש צריך קצת תחכום שבינה מלאכותית תוכל לפתור לך ברגע שאתה מביא לה את נוסח המיל והוראות
רק מה שלא ברור לי עדיין שזה אפשרי זה שהשיתוף יעבוד מייד עם קבלת המיל כדי שהלקוח שהופנה לדריב לא יתקל בדף אין הרשאה , (כי יש הגבלות על הסקריפטים)אפשר לכתוב בדף תודה "בדקות הקרובות תקבל קישור למייל עם הקבצים"
-
@ע-ה-דכו-ע גם אופציה אפילו יותר יפה
לקהל שלי דחוף לקבל את הקובץ מייד..
(חדרי מחשבים וסתם אנשים ממהרים ולחוצים)@איש-אמת כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
@ע-ה-דכו-ע גם אופציה אפילו יותר יפה
לקהל שלי דחוף לקבל את הקובץ מייד..
(חדרי מחשבים וסתם אנשים ממהרים ולחוצים)אפשר במקום להפעיל את הסקריפט פעם בכמה דקות, לפרוס אותו לאפליקציית אינטרנט, שאילה הקונה יופנה (כמובן צריך להוסיף דף יפה שיוצג ללקוח), ומיד בכניסה שלו תתבצע הפונקציה של נתינת ההרשאות.
-
איך עושים זאת?אתה מפחד לחינם..
חבל להשתמש עם דברים צולעים..לבנות אתר וורדפרס + ווקומרס, זה שעה עבודה חנוק, וחינמי לחלוטין.
הרשת מוצפת במדריכים פשוטים בתכלית.
והקבצים ישלחו אוטומטית ללא מגע יד אדם..
זה שווה את ההשקעה! והיא מינימלית ביותר..ועל הסליקה, גם ככה תצטרך לשלם.
-
@ברווז-הסגול-החדש כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
איך עושים זאת?אתה מפחד לחינם..
חבל להשתמש עם דברים צולעים..לבנות אתר וורדפרס + ווקומרס, זה שעה עבודה חנוק, וחינמי לחלוטין.
הרשת מוצפת במדריכים פשוטים בתכלית.
והקבצים ישלחו אוטומטית ללא מגע יד אדם..
זה שווה את ההשקעה! והיא מינימלית ביותר..ועל הסליקה, גם ככה תצטרך לשלם.
-
לבנות אתר וורדפרס + ווקומרס, זה שעה עבודה חנוק, וחינמי לחלוטין.
לא נראה לי, יש עלות שרת עלות על ההרחבות וכד'
אם הוא מראש חיפש משהו חינמי, הוא כנראה בהחלט יוכל להסתדר עם שרתים חינמיים. ולא חסר. הוא כנראה לא צריך יותר מידי.
ואגב, כמו שעל הסליקה הוא יצטרך גם ככה לשלם, כך גם על איחסון, הוא גם ככה יצטרך לשלם.
אני מבין שהוא מדבר נטו על בניית האתר. ולזה הצעתי חלופות טובות וחינמיות. -
אם הוא מראש חיפש משהו חינמי, הוא כנראה בהחלט יוכל להסתדר עם שרתים חינמיים. ולא חסר. הוא כנראה לא צריך יותר מידי.
ואגב, כמו שעל הסליקה הוא יצטרך גם ככה לשלם, כך גם על איחסון, הוא גם ככה יצטרך לשלם.
אני מבין שהוא מדבר נטו על בניית האתר. ולזה הצעתי חלופות טובות וחינמיות.@סוף-הרחוב כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
כך גם על איחסון, הוא גם ככה יצטרך לשלם.
אתר סטטי אפשר בגיטהב.
-
@סוף-הרחוב כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
אתר סטטי אפשר בגיטהב.
@ע-ה-דכו-ע כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
@סוף-הרחוב כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
אתר סטטי אפשר בגיטהב.
שים לב מה כתבתי בתחילת הפוסט.
ישנן המון אפשרויות חינמיות. -
יש לי אתר עם וורדפרס, סוג של דף נחיתה מורחב עקרונית. יש לי גם מינוי בנדרים פלוס כפי שכתבתי.
השאלה איך לעשות את זה הכי פשוט (מבחינת הקונה). דף עם הסבר והמלצה למה לקנות, רצוי אפ' סליקה בתוך הדף > דף עם אישור שרכש , וזהו. שהוא יקבל מייל אוטו' עם לינקים להורדת מה שרכש וגם מדריכי שימוש.אני לא מתמצא בענייני שרתים, הרחבות, ווקומורס, ולא רוצה להיות מבין בזה...
-
יש לי אתר עם וורדפרס, סוג של דף נחיתה מורחב עקרונית. יש לי גם מינוי בנדרים פלוס כפי שכתבתי.
השאלה איך לעשות את זה הכי פשוט (מבחינת הקונה). דף עם הסבר והמלצה למה לקנות, רצוי אפ' סליקה בתוך הדף > דף עם אישור שרכש , וזהו. שהוא יקבל מייל אוטו' עם לינקים להורדת מה שרכש וגם מדריכי שימוש.אני לא מתמצא בענייני שרתים, הרחבות, ווקומורס, ולא רוצה להיות מבין בזה...
יש לי גם מינוי בנדרים פלוס כפי שכתבתי.
אז התשלום על הגביה כבר ירד.
כמדומני שיש לנדרים פלוס אפשרות פשוטה להטמעת IFRAME שלהם בדף, ומכאן הדרך קצרה.
-
יש לי גם מינוי בנדרים פלוס כפי שכתבתי.
אז התשלום על הגביה כבר ירד.
כמדומני שיש לנדרים פלוס אפשרות פשוטה להטמעת IFRAME שלהם בדף, ומכאן הדרך קצרה.
@ע-ה-דכו-ע
הדרך קצרה למי שמכיר אותה:)
תוכל טיפל'ה להרחיב? מה עליי לעשות?
תודה רבה-רבה. -
@ע-ה-דכו-ע
תודה רבה-רבה.@ברווז-הסגול-החדש כתב בשאלה | דף תשלום שמפנה להורדת קבצים:
@ע-ה-דכו-ע
תודה רבה-רבה.אני לא מכיר את וורדפרס, תצטרך למצוא מישהו שיעשה לך את זה.
-
איך עושים זאת?@ברווז-הסגול-החדש
נמקד את השאלה - בניית חנות באינטרנט- יש אתר וורדפרס
- יש סליקה נדרים
השאלה
- איך בונים את החנות שיהיה ברור ללקוח
- דף תשלום
- הגדרת האוטומציה ושליחת המייל - שזה בעצם הסחורה
הבנתי נכון?