בעיה | הווייז לא עובד ברכב לאחר שהשעה זזה אחורה
-
@עוזר אבל כשהמערכת נדלקת השעון בסדר ואז היא "נזכרת" לחזור לתאריך לא נכון
אם זה היה איפוס אז מההדלקה היה תאריך לא נכוןבדקת את הגדרת איזור הזמן במכשיר?
או שאין גישה לשם -
בדקת את הגדרת איזור הזמן במכשיר?
או שאין גישה לשם@דוד-טרייטל מה הכוונה ואיפה זה נמצא?
-
@דוד-טרייטל מה הכוונה ואיפה זה נמצא?
@אבי-ים הגדרות שעה ותאריך, אם נגיש
-
@אבי-ים הגדרות שעה ותאריך, אם נגיש
@דוד-טרייטל שם בדקתי וזה מכוון
-
אני חושד במשהו,אם תכוונו תאריך אבל לא לתאריך האמיתי אלא נניח חצי שנה אחורה (לפחות)האם זה ישתבש שוב?,
-
@ARI אני לא ברכב עכשיו אני אבדוק מחר
אבל מה החשדקצת הלחצת
@ARI כתב בבעיה | הווייז לא עובד ברכב לאחר שהשעה זזה אחורה:
אני חושד במשהו
אל תדאג
אני יושב ומישהו מחזיק לי את היד.... -
שלום רב,
יש לי ווייז שמותקן במולטימדיה עם חסימה של אאוטנט, עבד כמה שנים מעולה, לאחרונה יש תופעה ממש מוזרה, כשאני מדליק את הרכב השעון לפי שעון חורף ואין קליטת אינטרנט, מידי פעם לכמה דקות השעון של המערכת לפי שעון קיץ ואז הכל תקין לכמה דקות עד שהשעון שוב זז אחורה.
הלכתי למי שהתקין לי את החסימה וביצעתי איפוס נתוני יצרן, לאחמ''כ בחרתי שהשעון יהיה לפי הרשת שעון קיץ, לאחמ''כ התקנתי ווייז (קובץ שמתאים למכשירים ישנים) ואת חסימת אאוטנט ועבד מעולה במשך חצי שעה עד ששוב השעון זז אחורה ומאז אין קליטת אינטרנט,
כמובן שבגלל החסימה של אאוטנט אין לי אפשרות לגשת לכיוון השעה ולא לאיפוס המערכת, יש למישהו פיתרון??? -
@אהרן-ו. בהגדרות יש אפשרות של עגכון שעה לפי לווין, תבדוק אם יש לך את האופציה הזאת ותפעיל אותה
-
@YOLEVI מישהו יודע אם ניתן לשנות את השעה עם אאוטנט? כמו''כ האם יש אפשרות לעדכן אנדרואיד מתקדם יותר?
-
אני חושד במשהו,אם תכוונו תאריך אבל לא לתאריך האמיתי אלא נניח חצי שנה אחורה (לפחות)האם זה ישתבש שוב?,
@ARI כתב בבעיה | הווייז לא עובד ברכב לאחר שהשעה זזה אחורה:
ניסיתי והשתבש לי
אפי' שכיביתי את העדכון האוטומטי וכיוונתי ידני
תמיד חוזר לי לשנת 2006 שעון חורף