בירור | יש לי רעיון איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.
-
אבל אם הקובץ יהיה 40 מגה - הרגתי אותו.
אני צריך שהוא יהיה מקס' 10-15 מגה. חוברת בת 80 עמוד. וקריאה.
מה דעתכם - האם ניתן?
אם תרצו אשלח לכם אותה בפרטי, המייל שלי ng054ng ג'ימייל.אגב תודה לכול מי שמגיב פה (אנשי אמת, שקר, וכו'... חחח). מתפעל מאוד מהרצון לעזור, בליווי האכפתי שלכם.
באשכול אחר, זה על התכנה לספירת זמן, בזכות ההערות המקצועיות הצלחתי ב"ה להבשיל את התכנה למה שהיא - מוצר מאוד שמיש ונוח. ואני חב הכרת הטוב גדולה!
-
מה דעתכם - האם ניתן?
אם תרצו אשלח לכם אותה בפרטי, המייל שלי ng054ng ג'ימייל.אגב תודה לכול מי שמגיב פה (אנשי אמת, שקר, וכו'... חחח). מתפעל מאוד מהרצון לעזור, בליווי האכפתי שלכם.
באשכול אחר, זה על התכנה לספירת זמן, בזכות ההערות המקצועיות הצלחתי ב"ה להבשיל את התכנה למה שהיא - מוצר מאוד שמיש ונוח. ואני חב הכרת הטוב גדולה!
@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אני חב הכרת הטוב גדולה!
אתה יודע איך תוכל להחזיר?
פשוט תעזור כאן לאנשים, זה ממש שלח לחמך. -
מה דעתכם - האם ניתן?
-
@ברווז-הסגול-החדש
מה אתה הולך למכור שם - 40 מגה (זה לא יעבור לך במייל)מתכוון שיהיה סימן מים כמו זה? 4.pdf
@975 ירד לי דף ריק. שוקל 8 מגה.
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותי -
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותי@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותיכנראה בגלל ההגדרות של PDF בנטפרי, זה דף גמרא עם סימן מים,
-
בטח לא בכוונה, נכון?
אין לך שום סיבה לשנוא אותי -
@ברווז-הסגול-החדש 4.rar ככה זה יורד מלא?
@975 כן, ב"ה.
אז אתם מדברים על PDF עם סימן מים, אבל הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט.
מעניין. -
@975 כן, ב"ה.
אז אתם מדברים על PDF עם סימן מים, אבל הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט.
מעניין.@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט
לא ברור כוונתך
-
@ברווז-הסגול-החדש כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
הטקסט כאילו סרוק ולא טקסט
לא ברור כוונתך
@975 הוא מתכוון לכך שזה קובץ תמונה, וא"א לחלץ טקסט
-
@975 הוא מתכוון לכך שזה קובץ תמונה, וא"א לחלץ טקסט
@יאיר-דניאל @ברווז-הסגול-החדש
זה הרעיון!
ככה אי אפשר להוריד את הסימן מים
וזה לא כל כך קשה לעשות את זהכבר כתבתי על זה למעלה וכעת אני רואה שאני לא הייתי ברור
-
שאלה
הסבירו כאן שלשים סתם פרטים לא מספיק לpdf מה דעתכם לסרטון זה כן מספיק?
אם זה יוטמע במהלך הסרטון כמובן
או שגם משם זה קל להסרה?@הלי אם זה משהו בקצה המסך אפשר להוריד בקלות (אפי' בפורמט פקטורי) עם פגיעה מקומית בינונית,
בצורה מקצועית שלא תפריע לצפייה, כנראה שאפשר ברמה מסויימת אבל זה הרבה יותר מסובך,
אבל אם זה סימן מים במרכז המסך כמו שעושים בקבוצות מסוימות, זה כמעט לא אפשרי,
אולי עם AI... -
@הלי אם זה משהו בקצה המסך אפשר להוריד בקלות (אפי' בפורמט פקטורי) עם פגיעה מקומית בינונית,
בצורה מקצועית שלא תפריע לצפייה, כנראה שאפשר ברמה מסויימת אבל זה הרבה יותר מסובך,
אבל אם זה סימן מים במרכז המסך כמו שעושים בקבוצות מסוימות, זה כמעט לא אפשרי,
אולי עם AI...@איש-צדיק-מידי כתב בבירור | יש לי רעיון גאוני איך למכור קובץ PDF, אבל השאלה אם הוא ישים באופן פשוט.:
אולי עם AI...
ומומחיות רבה