להורדה | IGO (גי' פי אס) לאנדרואיד- ללא אינטרנט
-
לפני שמתחילים חשוב להדגיש שזה מיועד למכשירי אנדרואיד בלבד!!
עודכן למפות 06.20 ותחנות 11.20
את האפליקציה להוריד || כאן ||-
לחלץ לטלפון כך שהתיקיה בשם
IGO_israel
תהיה ישירות על תיקיית האחסון הראשי (ולא בתוך תיקייה) ולהתקין מבפנים קובץ עם סיומת APK -
יש לווודאות לפני ההתקנה שמצב התקנת אפליקציות ממקורות חיצוניים מאושרת בטלפון שלכם-ואם לא לאשרר אותה בהגדרות
-
הקובץ מגיע עם קובץ מפות ומצלמות ותחנות אין צורך להוריד את הקבצים בנפרד.
-
מעת לעת יתעדכן כאן קבצי מפות\מצלמות מעודכנים: להוריד את הקובץ || הזה || ולהיכנס לתיקיית CONTENT ולהדביק שם את התיקיות (לאשר מיזוג תיקיות והחלפה של כל הקבצים) . הקובץ מעודכן לתאריך 6.20
-
מעת לעת יתעדכן כאן קבצי התחנות (קובץ עם המיקום ומספר תחנה של כל תחנות האוטובוס בארץ) הורידו את הקובץ הזה: || תחנות || , והעתיקו אותו לתיקיית content>USERDATA>POI, אם התיקיות לא קיימות יש ליצור אותם.(מעודכן 16.11.20)
-
הקבצים של העדכון מתאימים גם למי שיש מכשיר לא מבוסס אנדרואיד, כמו MIO ודומיו.
קרדיט: @אלי-TZA הכריש, פורום קארספורום .
אם האיגו שלמעלה לא מתאים למכשיר שלכם, תוכלו לנסות את ה ||האייגו הזה || שזה אפליקציה מעט ישנה ( ללא מפות ושאר תוספות, תצטרכו להוסיף לבד בתיקיית CONTEN,לפי ההוראות לעיל)
תהנו!!
-
-
כל הכבוד על ההשקעה.
רק הערה אחת לגבי זה:
@ARI אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לטלפון-ללא אינטרנט:
מעת לעת יתעדכן כאן קבצי מפות\מצלמות מעודכנים: להוריד את הקובץ הזה ולהיכנס להחליף תיקיית CONTENT בCONTENT. אם יש לכם מפות של מדינות אחרות אז להיכנס לתיקיית MAP וולגבות את הקבצים שם חוץ מ ISRAEL.
תיקיית content מכילה עוד תקיות וקבצי מערכת חשובים והחלפה של התיקיה המקורית בתיקיה המעודכנת שלך תגרום לאפליקציה לא לתפקד.
בעקרון צריך להעתיק את הקבצים לתיקיות המקבילות ולמחוק את הקבצים הישנים במידה ושמם לא זהה. אך כיון שזה מצריך קצת ידע אפשר להשאיר את ההוראות שלך אך להחליף את התיקיות שבתוך תיקיית ה-content בתיקיות המקבילות.לחילופין אפשר להעתיק את תיקיית ה-content של העדכונים ליד התיקיה המקורית ולאשר מיזוג והחלפת קבצים. החסרון בשיטה הזאת שלעיתים נשארים קבצים ישנים.
זה הכיון של ההוראות הרשמיות של אייגו:
"יש להעתיק את תיקיית CONTENT שהורדנו מהלינק מעלה ולהעתיקה לכרטיס הניווט. כאשר תקפוץ הודעה , יש לבצע “אישור” להחלפת הקבצים" -
@יצח-ק אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לטלפון-ללא אינטרנט:
@ARI התוספת של המצלמות מהירות כלולה במה שהעלת? או שצריך להוריד את זה מהאשכול הקודם?
הקובץ מגיע עם קובץ מפות ומצלמות ותחנות. -
@אליצפן אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לטלפון-ללא אינטרנט:
@ARI , @אלי-TZA , אם אני רוצה שהאפליקציה תשב על הכרטיס ולא על המכשיר עצמו, אמורה להיות בעיה, או שפשוט להשים את התיקייה בכרטיס ולהפעיל את האפליקציה כשהיא שם??
אפשר, פשוט תתקין מהכרטיס.
האפליקציה עצמה תשב על הטלפון אבל לא המפות ושאר הקבצים -
@אליצפן אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לטלפון-ללא אינטרנט:
@ARI , @אלי-TZA , אם אני רוצה שהאפליקציה תשב על הכרטיס ולא על המכשיר עצמו, אמורה להיות בעיה, או שפשוט להשים את התיקייה בכרטיס ולהפעיל את האפליקציה כשהיא שם??
אפשר, פשוט תתקין מהכרטיס.
האפליקציה עצמה תשב על הטלפון אבל לא המפות ושאר הקבציםבכל פעם שאני פותח את האפליקציה היא מתייחסת אלי כאילו שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל אותה
הוהיא לא זוכרת את ההגדרות שהגדרתי... -
@אלי-TZA אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לטלפון-ללא אינטרנט:
@אליצפן שמת בתיקיית שורש בכרטיס?
כן.
בכל פעם שאני מפעיל את האפליקציה היא נפתחת לי ב'אינסטל ישראל' כלומר 'מתקין', ולא ב'לודינג ישראל' שזה 'קורא', (אין לי כח לכתוב את זה באנגלית). -
-
כל הכבוד על ההשקעה והתמיכה בתקלות!
-
קצת מבלבל (אותי לפחות..) שאתה כותב "העלתי עוד קובץ APK" וכן בשאר המקומות בעוד שאין מדובר רק בקובץ APK אלא בתיקיה שלמה שיש להעתיק ואח"כ להתקין את ה-APK.
-
לגבי גודל מסך: אין מגבלה על גודל מסך אבל צריך התאמה לרוזולוציית מסך, בגרסה שלך יש התאמה לרוזולוציית 320*240 בלבד. ניתן להגדיר בקובץ SYS שימרח את ה-320X240 על כל המסך אבל האיכות בהתאם. התמיכה ברוזולוציה נמצאת בקובץ data.zip ואפשר לבדוק אותו ע"י פתיחה בתוכנות כיווץ כך:
כאן העלתי קובץ שתומך בכמה רוזולוציות אחרות כולל 320*480 של היאנג. לא תמיד זה נראה יפה על המסך ואם יש בעיה יש לי עוד קבצים דומים.
-
-
@אלי-TZA אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לטלפון-ללא אינטרנט:
קצת מבלבל (אותי לפחות..) שאתה כותב "העלתי עוד קובץ APK" וכן בשאר המקומות בעוד שאין מדובר רק בקובץ APK אלא בתיקיה שלמה שיש להעתיק ואח"כ להתקין את ה-APK.
טופל.
לגבי הרזולוציה ביאנג עבד לי חלק ממש אבל במכשירים מעל 4.5 אינץ' זה לא נפתח. מי שהתלונן אתמול היה לו בעיה אחרת שלא כל הקבצים נפתחו לו .