להורדה IGO (גי' פי אס) לאנדרואיד- ללא אינטרנט
-
מישהו12 מדריכיםהשיב לdavid123 ב 7 באפר׳ 2021, 19:35 נערך לאחרונה על ידי מישהו12 4 ביולי 2021, 19:35
@david123 אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לאנדרואיד-ללא אינטרנט:
@מישהו12
יש Sygicחינמי? מאיפה מורידים?
-
-
חייםבמים12השיב ליעקב ישראל ב 8 באפר׳ 2021, 10:57 נערך לאחרונה על ידי חייםבמים12 4 באוג׳ 2021, 11:26פוסט זה נמחק!
-
הבאתי את הגירסא החדשה עם המפות החדשות כאן:
-
@אבי-ים לא. כמו שהוא כתב שם:
@kingyos אמר בלהורדה | iGO Nextgen LUNA 9.35.2 .153810 + מפות 02/2021 לאנדרואיד:לגבי המפות לגירסא הרגילה (לא LUNA), כשיהיה לי אותם אשמח להעלות אותם לכאן.
-
מה הכוונה להתקין מבפנים קובץ עם סיומת .apk????
-
יש לי בעיה שכשאני פותח את האפליקצייה זה לא נותן לי לרדת עם העכבר למטה ומעלה מה עושים?
-
@בן-ציון אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לאנדרואיד-ללא אינטרנט:
@חיים-ש יורדים אם העכבר למטה ולוחצים בעיגול באמצע ולוחצים לחיצות קטנות למעלה או למטה
העכבר עצמו זז לי אבל בתוך האפלקצייה האפשריות בעמוד לא עולות לי למעלה ולמטה כשאני מוזיז את העכבר כאילו העמוד תקוע במה שזה מציג ורק עז יש לי אפשרות ללחוץ.
-
-
יש לי יאנג תומך כשר ואני לא מצליח לקלוט לווינים (קליטה לGPS) יש מה לעשות?
-
-
-
-
הייתה לי גירסא מהפורום כאן שעבדה ביאנג שלי נהדר, אין לי אותה כעת אני רק זוכר ששם הקובץ כלל בתוכו את המילה 'BETA', (השם של הAPK ולא השם של האפליקציה, האפליקציה הייתה סתם 'ISRAEL'...).
לא מוצא כעת, מישהו מכיר/יודע?
(האחרים לא עובדים לי תקין...) -
@dfhzrhree ניסית את מה שהובא פה למעלה (גם את הרגיל וגם את הישן יותר)?
-
@צדיק-תמים אכן, הישן לא עובד כלל, החדש מראה לי רק חלק קטן מהתפריט שהיה לי...
-
@ari כתוב שצריך להתקין את האפליקציה מתוך התקיה עם הקבצים, אם אני קודם מתקין את האפליקציה ואח"כ מכניס את הקבצים זה יעבוד או לא? [הייתי בודק במקום לשאול אבל אין לי אפשרות]
-
@פרוטון-יקינטון אם תמקם נכון את הקבצים לפני השימוש בפועל אין משמעות אם התקנת את האפליקציה קודם או אח"כ וזה אמור לעבוד.
-
@אלי-tza תודה לך, רק עוד שאלה קטנה: כתבת לפני השימוש בפועל, זה משנה אם פתחתי את האפליקציה לפני שהכנסתי [היא נתקעת] או לא?