Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
אם כבר הגיבו לנושא הזה, אז אולי מישהו יודע האם ניתן להגדיר בתוכנה שיחשב לי מסלול עם תחבורה ציבורית-עם איזה קו לנסוע ובאיזה תחנה להחליף וכו'?
@שמואל-ש התשובה היא לא, האפשרויות הם ברכב לסוגיו/ברגל/באופניים. לכאורה אין אף תוכנה אופליין גם בתשלום שעושה דבר כזה.
@אלי-TZA ואין משהו להוסיף שיתן לו את האפשרות הנ"ל?
@שמואל-ש לא, הקובץ תחנות שהוספתי זה המקסימום.
יצא כבר מפה חדשה 06/20
@KINGYOS אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לאנדרואיד-ללא אינטרנט:
ואיפה ניתן להשיג את זה? יש לך אולי קישור או שתעלה לפה
@שמואל-ש אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לאנדרואיד-ללא אינטרנט:
ואיפה ניתן להשיג את זה?
כרגע רק בתשלום באייגו.. טרם הופץ ברשת.
@אלי-TZA כמה זמן אורך עד שזה יוצא לציבור הרחב...?
@שמואל-ש קשה לדעת.
@יוני איך עשית את זה, היאנג שלי לא מגיב הוא שעה מחפש לווינים ותקוע לי בכניסה לירושלים? תודה רבה!
@יאיר-צ אמר באייגו - | IGO להורדה | (גי' פי אס) לאנדרואיד-ללא אינטרנט:
תשתמש בישן יותר הוא עובד חלק
@יוני אני הורדתי את כל הסוגים שהמליצו כאן ורק האייגו ישראל עולה בכלל, והוא רק מראה את המפות בלי לקלוט לווינים... במה אתה משתמש?
@יוני אתה יכל לשלוח לי קישור לקובץ, כי אין לי סים לא כשר לוויז, וחוצמז'ה מה זה אומר לעדכן מפות? תודה רבה!
@יוני לא משנה, העיקר שנפתח בנטפרי
@יאיר-צ אם הבעיה שלך שהוא לא מזהה את המיקום אז תבדוק שהמיקום דלוק ותצא לשטח פתוח במשך 2-4 דקות וזה אמור ליקלוט (אני חשבתי שהבעיה שלך זה שזה עושה IGO עצר אבל א"כ אז תעשה כמו שכתבתי)
@יוני ליד החלון זה מספיק?
@יאיר-צ תנסה אבל שים לב שהמיקום דלוק (ממש מעניין שזה לא עושה לך הגדרות עצר)
@יוני המיקום שלי עובד, ואתמול ניסיתי לפחות שעה ולא עבד אבל אז היתי בתוך הבית, נראה אם זה יעבוד... אגב החיפוש הקולי אמור לעבוד?