בקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט
-
כידוע לכולם יש את האפליקציה אחת מהנוחות ביותר למוזיקה ושמה מיוזיקולט ובלעז musicolet
אם לא הכי נוחה....ורציתי לשאול כמה שאלות מבעלי ניסיון וידע בענין:
א. יש אפשרות לבטל את הנגן הקטן שנדלק בהפעלת שיר מסייר חיצוני?
ב. איך מגדירים שהנגן ינגן תמיד לפי סדר הא"ב (או מספרי השיר) בכל תיקיה? כי בהפעלת אלבום מסייר חיצוני קורה אחד משני הדברים: או שנדלק שיר בודד וזהו, או שנדלק השיר ואחריו שאר האלבום מושמע בסדר אקראי (לכאו')
יש אפשרות כלשהי שיהיה סנכרון כשמופעל שיר דרך תיקיה לאינדקס של הנגן או כל רעיון אחר?
ג.למה בגירסאות המעודכנות אין את אפשרות בהגדרות להגדיר את תמונת האלבום כרקע למסך השמעה, אלא יש רק אופציה רק בטשטוש מלא של התמונה?
עריכה: יש את האופציה הזו והבעיה היא שהאפליקציה באנגלית והורדת שפה עברית היא דרך גוגל פליי
עריכה: בגירסא המעודכנת 6.12.2 יש את האופציה הזו, הבעיה היא שהאפליקציה באנגלית וההורדה של שפה עברית היא דרך גוגל פליי, יש למישהו פתרון להוספה ידנית?אם יש למישהו פתרון גם לאחד מהדברים זה יעזור לי מאוד
תודה רבה@חכם-בלילה-1 כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
ב. איך מגדירים שהנגן ינגן תמיד לפי סדר הא"ב (או מספרי השיר) בכל תיקיה? כי בהפעלת אלבום מסייר חיצוני קורה אחד משני הדברים: או שנדלק שיר בודד וזהו, או שנדלק השיר ואחריו שאר האלבום מושמע בסדר אקראי (לכאו')
זה לא אקראי, למיטב ידיעתי הוא תמיד מנגן בסדר א'-ב' ע"פ כותרת השיר (ולא שם הקובץ כפי שמופיע בתיקיה שזה לרוב הסדר באלבום)
הפתרון הפשוט הוא להגדיר שיציג תמיד שמות קבצים ("הגדרות>מתקדם>הצג את שמות הקבצים בכל מקום, במקום להציג את שם השירים")
אני אישית מעדיף בכל פעם מחדש כשזה מפריע לי לבצע 'מיון' 'לפי שם קובץ' מחדש -
@kasnik כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
נראה לי שיש את זה היכנשהוא בהגדרות
@kasnik לא מצאתי רק הגדרה כללית
וזה לא משפיע על הפעלה מהסייר@kasnik כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
אני יכול להוריד לך את האפליקציה
אשמח תודה רבה
@kasnik כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
לא הבנתי
כשמדליקים שיר מסייר חיצוני זה נפתח בממשק קטן בתצוגה עם אפשרות לפתוח באפליקציה עצמה את השיר
ובמצב זה השיר לא נשאר ברקע@kasnik כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
לכאו' להפעיל סריקה אוטומטית
לא עוזר
תודה רבה על העזרה והסיוע!
@חכם-בלילה-1 כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
אשמח תודה רבה
לכאו' זה זה
כוכביות כמובן
https://send.magicode.me/****send-file/file/100bd3c2116e1c7a559928b15a63a8726125cb18/view -
אשמח תודה רבה
לכאו' זה זה
כוכביות כמובן
https://send.magicode.me/****send-file/file/100bd3c2116e1c7a559928b15a63a8726125cb18/view@kasnik תודה רבה
זה גירסא ישנה
אני צריך גירסת 6.12.2 עם עברית מובנית או שלא -
@kasnik תודה רבה
זה גירסא ישנה
אני צריך גירסת 6.12.2 עם עברית מובנית או שלא@חכם-בלילה-1 כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
זה גירסא ישנה
היה כתוב לי שזה החדש
-
זה גירסא ישנה
היה כתוב לי שזה החדש
@kasnik
איזה אתר זה?
תוכל לנסות להוריד מכאן?
https://apkpure.com/musicolet-music-player/in.krosbits.musicolet/downloadבגדול הבעיה היא שהעברית לא מובנית
וההורדה דרך האפליקציה דורשת כניסה לגוגל פליי -
@kasnik
איזה אתר זה?
תוכל לנסות להוריד מכאן?
https://apkpure.com/musicolet-music-player/in.krosbits.musicolet/downloadבגדול הבעיה היא שהעברית לא מובנית
וההורדה דרך האפליקציה דורשת כניסה לגוגל פליי -
יש מקום לקבל את הפרו עם עברית?
-
@kasnik
תודה
בדקתי את זה זה בלי עברית
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
@דוד-טרייטל מצטרף לשאלתך
אבל ככל הידוע לי אין בזה פרו או גירסא שדורשת תשלוםיש לי במכשיר שואו את הגירסא הזו (האחרונה) בעברית
יש אפשרות לחלץ את השפות איכשהו?
לחלץ את האפליקציה לא רלוונטי (קובץ של 5 מ"ב ולא רץ לי על שום מכשיר) -
@kasnik
תודה
בדקתי את זה זה בלי עברית
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
@דוד-טרייטל מצטרף לשאלתך
אבל ככל הידוע לי אין בזה פרו או גירסא שדורשת תשלוםיש לי במכשיר שואו את הגירסא הזו (האחרונה) בעברית
יש אפשרות לחלץ את השפות איכשהו?
לחלץ את האפליקציה לא רלוונטי (קובץ של 5 מ"ב ולא רץ לי על שום מכשיר)@חכם-בלילה-1 כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
לחלץ את האפליקציה לא רלוונטי (קובץ של 5 מ"ב ולא רץ לי על שום מכשיר)
אני חושב שאני יכול להביא לך את האפליקציה בערך באותה גירסה שיש בשואו, (יש לי את המכשיר)
רק שאני לא יודע לחלץ APK ולהוציא שפה ממנו -
לחלץ את האפליקציה לא רלוונטי (קובץ של 5 מ"ב ולא רץ לי על שום מכשיר)
אני חושב שאני יכול להביא לך את האפליקציה בערך באותה גירסה שיש בשואו, (יש לי את המכשיר)
רק שאני לא יודע לחלץ APK ולהוציא שפה ממנו@דוד-טרייטל לא יעזור לי
אני צריך את הגירסא האחרונה@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
רק שאני לא יודע לחלץ APK ולהוציא שפה ממנו
אני לא מדבר על חילוץ APK אלא מתוך תיקיות התקנה במכשיר שמותקן עליו כבר האפליקציה
-
@דוד-טרייטל לא יעזור לי
אני צריך את הגירסא האחרונה@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | בקשת הסבר לשימוש נוח באפליקציית מיוזיקולט:
רק שאני לא יודע לחלץ APK ולהוציא שפה ממנו
אני לא מדבר על חילוץ APK אלא מתוך תיקיות התקנה במכשיר שמותקן עליו כבר האפליקציה
-
@חכם-בלילה-1
הנה הורדה מהאתר הרשמי (עם עברית..)@תקום
אין שם את הגירסה האחרונה -
@תקום
אין שם את הגירסה האחרונה@חכם-בלילה-1
סליחה לא אחזתי...
אגב מה ההבדל? -
@חכם-בלילה-1
סליחה לא אחזתי...