בירור | סינון אייפון
-
כיום אני מחזיק ברשותי אייפון שניסיתי איכשהו לסנן אותו והבנתי מה שעוד מהתחלה היה ברור שזה לא אפשרי
עכשיו אני רוצה לעבור לאנדרואיד ובאמת לא להגיע לשאול תחתית עכשיו אני כן צריך אפליקציות מסוימות של
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמח@laskaravivlaskar כתב בבירור | רוצה לעבור מגיהנום לחצי גיהנום:
כיום אני מחזיק ברשותי אייפון שניסיתי איכשהו לסנן אותו והבנתי מה שעוד מהתחלה היה ברור שזה לא אפשרי
ידוע לי על סינון בשם MB Smart שגם עובד על אייפון ומכשירי Apple
חברת MB Smart אינו מבצע סינון תמונות למרות שהוא יכול להסיר/לחסום את כל התמונות.
מכשירים נתמכים:
סמארטפונים אנדרואיד (לא מכשירים ישנים במיוחד)
מכשירי אפל - אייפון, אייפד iOS גרסה 15.0 ומעלה! -
@laskaravivlaskar כתב בבירור | רוצה לעבור מגיהנום לחצי גיהנום:
מכשירים נתמכים:
מכשירי אפל - אייפון, אייפד iOS גרסה 15.0 ומעלה!@חברים כתב בבירור | רוצה לעבור מגיהנום לחצי גיהנום:
@laskaravivlaskar כתב בבירור | רוצה לעבור מגיהנום לחצי גיהנום:
מכשירים נתמכים:
מכשירי אפל - אייפון, אייפד iOS גרסה 15.0 ומעלה!יש גם רימון
https://apps.apple.com/il/app/רימון-ממשק-לניהול-ההגנה/id6477771899?l=heנ.ב הדירוג בחנות לא משהו.. 2.8 והתגובות לא כ״כ טובות..
-
לא מבין למה לא לפנות לחברות הסינון כמו הדרן או סייפטק או אפילו נטסמארט.
חברות עם סינון איכותי והכי טוב בשוק.
למה לחפש פתרונות שסביר להניח לא יעבדו כמו שצריך, או שיהיה באגים או שיהיה עם פירצות... -
עכשיו אני רוצה לעבור לאנדרואיד ובאמת לא להגיע לשאול תחתית עכשיו אני כן צריך אפליקציות מסוימות של
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמח@laskaravivlaskar ראשית, כל הכבוד! מחזיקים לך אצבעות. אשריך על ההתחזקות!
ולשאלתך, אם אתה אדם רציני, (ואתה נשמע כזה), עזוב אותך מכל הפלסטרים שהמליצו לך כאן.
פשוט גש להדרן/נתיב ואולי גם עסקן, ותעשה סינון נורמלי אצלם. שיהיה גם איכותי וגם בטוח.
לא בונים בית חולים מתחת לגשר...
זה פשוט לא זה..
הפלסטרים הללו טובים למכשירי ווייז וכדו', לא לסמארפון לשימוש יום-יומי. בשום מצב.נ.ב. פעם היה לי חבר שלא היה לו פרנסה, פיטרו אותו מהעבודה, ולא היה לו עבודה תקופה, והפיננסיות שם בבית היתה בכי רע.
היה לו סמארטפון ללא סינון..
הוא קיבל על עצמו, שאם הוא ימצא עבודה טובה, הוא יחליף למסונן...
ההמשך לא רלוונטי.
מה שכן רלוונטי זה שכעת יש לך עבודה ב"ה, יש לך פרנסה ב"ה, אתה מחכה שהקב"ה יקח לך אותה ואז "תקבל ע"ע שאתה עובר למסונן?" פשוט תעשה את זה עכשיו.@במיטב-היגיון כתב בבירור | רוצה לעבור מגיהנום לחצי גיהנום:
לא מבין למה לא לפנות לחברות הסינון כמו הדרן או סייפטק או אפילו נטסמארט.
חברות עם סינון איכותי והכי טוב בשוק.
למה לחפש פתרונות שסביר להניח לא יעבדו כמו שצריך, או שיהיה באגים או שיהיה עם פירצות...זה לא סביר להניח, זה ודאי שיהיו.
זה גם לא בנוי לשימוש פתוח יום יומי. -
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמח@laskaravivlaskar ממה שאני הבנתי הדרן לא באמת עובד ותוקע מכשירים. אולי זה השתנה ומישהו פה יכול לעדכן.
לגבי שאלתך אני זוכר שפעם @מתושלח-הבבלי כתב שיש את mb smart שהאמריקאים משתמשים בו אולי כדאי לנסות או שמישהו שהתנסה ידע להגיד אם הם שווים משהו -
@laskaravivlaskar ממה שאני הבנתי הדרן לא באמת עובד ותוקע מכשירים. אולי זה השתנה ומישהו פה יכול לעדכן.
לגבי שאלתך אני זוכר שפעם @מתושלח-הבבלי כתב שיש את mb smart שהאמריקאים משתמשים בו אולי כדאי לנסות או שמישהו שהתנסה ידע להגיד אם הם שווים משהו -
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמח@laskaravivlaskar כתב בבירור | סינון אייפון:
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמחיש סינון של נתיב, נראה לי הוא יחסית יותר שמור מכל השאר.
ושתדע שכל הסכום שאתה משלם על הסינון, השמירה על הרוחניות שווה הכל, זה שמירה על רוחניות וגם על הגשמיות, וכל מה שאתה מוציא לכבוד בורא עולם יחזור לך בכפל כפליים בעזה"י. ובזכות זה אני הקטן מברך אותך לשפע ברכה והצלחה בכל מילי דמיטב מאוצר מתנת חינם לטובה ולברכה. -
@laskaravivlaskar כתב בבירור | סינון אייפון:
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמחיש סינון של נתיב, נראה לי הוא יחסית יותר שמור מכל השאר.
ושתדע שכל הסכום שאתה משלם על הסינון, השמירה על הרוחניות שווה הכל, זה שמירה על רוחניות וגם על הגשמיות, וכל מה שאתה מוציא לכבוד בורא עולם יחזור לך בכפל כפליים בעזה"י. ובזכות זה אני הקטן מברך אותך לשפע ברכה והצלחה בכל מילי דמיטב מאוצר מתנת חינם לטובה ולברכה. -
ושתדע שכל הסכום שאתה משלם על הסינון, השמירה על הרוחניות שווה הכל, זה שמירה על רוחניות וגם על הגשמיות, וכל מה שאתה מוציא לכבוד בורא עולם יחזור לך בכפל כפליים בעזה"י. ובזכות זה אני הקטן מברך אותך לשפע ברכה והצלחה בכל מילי דמיטב מאוצר מתנת חינם לטובה ולברכה.@לשכת-הרב כתב בבירור | סינון אייפון:
לית מאן דפליג שמבחינת חוזק הסינון הדרן הוא החזק ביותר (כמובן ששום סינון לא מציע סינון תכנים על הוואטסאפפ ואפשר דרך קבוצות לקבל תכנים בעייתים ויתכנו מכשולות [נכון שאפשר לחסום קבוצות לגמרי או חלקי אך אפשר אח"כ להתקשר או לבקש פתיחה חזרה...]. נתיב מלבד אלו יש עוד בעיות ולא מגיע לרמה של הדרן)
-
יד 2 מדלן ועוד כמה אתרים ( עובד בתור מתווך) רציתי לברר איך עושים דבר כזה האם יש אפשרות לסנן בצורה בחירת אישית או שחבר יחסום לי דברים מסוימים אם יש מישהו שמבין ויכול לעזור לי אני ממש אשמח@laskaravivlaskar
אם אתה רוצה כשר פליי בחינם אני יכול להשיג לך ...