בקשת מידע | האם קיים נגן וינדוס?
-
שלום לכולם האם קיים דבר כזה נגן עם מערכת הפעלה וינדוס משהו בגודל נורמלי כמו הגודל של סופר סטאר דוגמא א"כ אשמח לקישור לשמוע חוות דעת ממשהו שקנה או מכיר תודה רבה!
-
שלום לכולם האם קיים דבר כזה נגן עם מערכת הפעלה וינדוס משהו בגודל נורמלי כמו הגודל של סופר סטאר דוגמא א"כ אשמח לקישור לשמוע חוות דעת ממשהו שקנה או מכיר תודה רבה!
@הישבשר-המלומד לא קיים ואם קיים אז זה יהיה מאוד דפוק
-
טוב נחכה לעוד כמה חבר'ה (לא שאני מזלזל בך. כן)
-
טוב נחכה לעוד כמה חבר'ה (לא שאני מזלזל בך. כן)
@הישבשר-המלומד אדרבה גם אני הייתי שמח לדבר כזה אבל מה שתוכל להפיק מהמחשב זה כרום ואתה יכול להשתמש בנגן
-
@הישבשר-המלומד
קיים אימולטור ווינדוס
אבל אל תחשוב שאתה יכול להתקין על נגן תוכנות כבדות של מחשב במקרה הטוב יהיה בנגן 4 ראם מקסימום.. -
@הישבשר-המלומד
קיים אימולטור ווינדוס
אבל אל תחשוב שאתה יכול להתקין על נגן תוכנות כבדות של מחשב במקרה הטוב יהיה בנגן 4 ראם מקסימום..@מכשיר-נגנים כתב בבקשת מידע | האם קיים נגן וינדוס?:
@הישבשר-המלומד
קיים אימולטור ווינדוס
אבל אל תחשוב שאתה יכול להתקין על נגן תוכנות כבדות של מחשב במקרה הטוב יהיה בנגן 4 ראם מקסימום..
אשמח לקבל עוד פרטים וקישור ומהי מערכת ההפעלה -
@מכשיר-נגנים כתב בבקשת מידע | האם קיים נגן וינדוס?:
@הישבשר-המלומד
קיים אימולטור ווינדוס
אבל אל תחשוב שאתה יכול להתקין על נגן תוכנות כבדות של מחשב במקרה הטוב יהיה בנגן 4 ראם מקסימום..
אשמח לקבל עוד פרטים וקישור ומהי מערכת ההפעלה@הישבשר-המלומד בכל נגן אנדרואיד שפתוח להתקנת אפליקציות, אפשר להתקין אפליקציה שנדמה מערכת הפעלה של ווינדוס אבל זה לא באמת ווינדוס ויש בזה הגבלות מסויימות.
-
@הישבשר-המלומד בכל נגן אנדרואיד שפתוח להתקנת אפליקציות, אפשר להתקין אפליקציה שנדמה מערכת הפעלה של ווינדוס אבל זה לא באמת ווינדוס ויש בזה הגבלות מסויימות.
@א.-ד.-ג. כתב בבקשת מידע | האם קיים נגן וינדוס?:
@הישבשר-המלומד בכל נגן אנדרואיד שפתוח להתקנת אפליקציות, אפשר להתקין אפליקציה שנדמה מערכת הפעלה של ווינדוס אבל זה לא באמת ווינדוס ויש בזה הגבלות מסויימות.
לכן הדגשתי שאני רוצה מערכת הפעלה של וינדוס
-
@הישבשר-המלומד לא מכיר נגן, אבל מכיר טאבלטים עם מערכת הפעלה ווינדוס, והמחירים מאוד יקרים עם יכולות חלשות (ביחס למחשב, אולי לא לטאבלט...)
-
@א.-ד.-ג. כתב בבקשת מידע | האם קיים נגן וינדוס?:
לכן הדגשתי שאני רוצה מערכת הפעלה של וינדוס
-
@א.-ד.-ג. לא הבנתי שם כלום אני מתקין אפליקציה דמוי וינדוס 10 ואז אני יכול להתקין עליה תוכנת
-
@א.-ד.-ג. לא הבנתי שם כלום אני מתקין אפליקציה דמוי וינדוס 10 ואז אני יכול להתקין עליה תוכנת
@הישבשר-המלומד @יוסי-הגאון כתב בווינדוס 10 לאנדרואיד ועוד אפליקציות יפות:
נ.ב. מי שרוצה אפליקציה שאיתה אפשר להפעיל אפליקציות מחשב על אנדרואיד (מתקופת האקס פי ויסטה ושבע) לאחר חיפוש שעשיתי יש תוכנה בפורום בשם WINE שאפשר להריץ איתה
והיא גם מגיעה עם תוכנות מותקנות כבר ועוד כמה משחקים (צריך בשבילה מקלדת מחשב אבל אפשר גם בלי)בנוסף- אפשר להשתמש במכונה וירטואלית לאנדרואיד בשם לימבו.
-
@הישבשר-המלומד @יוסי-הגאון כתב בווינדוס 10 לאנדרואיד ועוד אפליקציות יפות:
נ.ב. מי שרוצה אפליקציה שאיתה אפשר להפעיל אפליקציות מחשב על אנדרואיד (מתקופת האקס פי ויסטה ושבע) לאחר חיפוש שעשיתי יש תוכנה בפורום בשם WINE שאפשר להריץ איתה
והיא גם מגיעה עם תוכנות מותקנות כבר ועוד כמה משחקים (צריך בשבילה מקלדת מחשב אבל אפשר גם בלי)בנוסף- אפשר להשתמש במכונה וירטואלית לאנדרואיד בשם לימבו.
@א.-ד.-ג. עדיף להשתמש בwinlator שזו אפליקצייה להרצת תוכנות exe וכו' על מכשיר אנדרואיד זה תחליף הרבה יותר קל ויעיל מאשר לדמות את כולל ווינדוס על המכשיר
אם אתה רוצה להתקין ווינדוס על הנגן שלך בתור מערכת ההפעלה לגמרי
טכנית זה אפשרי אם יש לך הרבהה זמן פנוי ונגנים להרוסמעשית אין שום תועלת בטח שלא על נגן מסכן מאלי אקספרס