בקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס
-
האם ידוע למישהו איך אפשר לחבר שתי זוגות אוזניות למכשיר אחד שיעבדו בייחוד ?
אפליקציה הגדרות מערכת או בדרך אחרת. -
אפליקציה הגדרות מערכת או בדרך אחרת.@RearmostPant23 יש מתאם אוזניות
-
@RearmostPant23 יש מתאם אוזניות
@יצחק-המלך-והחכם אוזניות בלוטוס ???
אני יודע רק על מתאם פיזי לאוזניות חוט -
@RearmostPant23 יש מתאם אוזניות
@יצחק-המלך-והחכם איך קוראים לו. איפה אני מוצא אותו
-
@יצחק-המלך-והחכם איך קוראים לו. איפה אני מוצא אותו
@RearmostPant23 כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
איך קוראים לו. איפה אני מוצא אותו
אני יברר בשבילך בל''נ ואחזור אילך עם תשובה
-
אפליקציה הגדרות מערכת או בדרך אחרת.@RearmostPant23 תנסה את אלו
1 2 -
@RearmostPant23 תנסה את אלו
1 2@יצחק-המלך-והחכם זה דוקה לסמסונג, אני עם שיומי. אבל תכל זאת תודה!
-
אני לא מבין, אתה ביקשת - לפי הכותרת - חיבור של אוזניות בלוטוס...
א"כ אז זה תלוי באוזניות שלך אם הן תומכות בחיבור כפול, כמו למשל CMF או ANKER וכו' -
לענ"ד בתיאוריה יכולה לקום אפליקציה שמאפשרת את הפעולה גם כשהאוזניות והמכשיר לא תומכים בזה באופן רשמי
הבנתי שזה יהיה קיים באופן בסיסי בדור המתקדם של הבלוטוס, אבל כשם שכל מכשיר אנדרואיד או מחשב יכולים להתחבר לכמה התקנים בו זמנית על בסיס רוחב פס פנוי (לדוגמא אתה יכול לשלוח שיר בפלאפון שיאומי או C2 ותוך כדי כך להאזין למוזיקה בבלוטוס) כך אפשר לחבר באופן כפוי ע"י אפליקציה מס' גדול יותר של התקנים, במחשב זה בטוח אפשרי (עשיתי את זה פעם ע"י קומבינה של שני תוכנות שהשמיעו את אותו דבר לשני התקנים שונים) כי אפשר לחבר כמה התקני שמע במקביל-גם בבלוטוס.
באנדרואיד זה יותר בעייתי כי המערכת מתחברת כל פעם רק להתקן אחד (או שניים-אחד למוזיקה ואחד לשיחות) ולכן צריך יותר יצירתיות לחשוב איך לעבוד עליו שיתחבר להתקן שמע למרות שכבר מזרים שמע להתקן אחר. -
א"כ אז זה תלוי באוזניות שלך אם הן תומכות בחיבור כפול, כמו למשל CMF או ANKER וכו'@דודי-ענהאל אני גם שאלתי אם זה אפשרי, אם נגיד באוזניות מסוימים זה אפשרי ובאחרים לא אז זה ביקשתי לשמוע. מצטער שלא הייתי ברור
-
א"כ אז זה תלוי באוזניות שלך אם הן תומכות בחיבור כפול, כמו למשל CMF או ANKER וכו'@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
א"כ אז זה תלוי באוזניות שלך אם הן תומכות בחיבור כפול, כמו למשל CMF או ANKER וכו'
איך אנקר תומך - דרך האפליקציה?
תודה -
לענ"ד בתיאוריה יכולה לקום אפליקציה שמאפשרת את הפעולה גם כשהאוזניות והמכשיר לא תומכים בזה באופן רשמי
הבנתי שזה יהיה קיים באופן בסיסי בדור המתקדם של הבלוטוס, אבל כשם שכל מכשיר אנדרואיד או מחשב יכולים להתחבר לכמה התקנים בו זמנית על בסיס רוחב פס פנוי (לדוגמא אתה יכול לשלוח שיר בפלאפון שיאומי או C2 ותוך כדי כך להאזין למוזיקה בבלוטוס) כך אפשר לחבר באופן כפוי ע"י אפליקציה מס' גדול יותר של התקנים, במחשב זה בטוח אפשרי (עשיתי את זה פעם ע"י קומבינה של שני תוכנות שהשמיעו את אותו דבר לשני התקנים שונים) כי אפשר לחבר כמה התקני שמע במקביל-גם בבלוטוס.
באנדרואיד זה יותר בעייתי כי המערכת מתחברת כל פעם רק להתקן אחד (או שניים-אחד למוזיקה ואחד לשיחות) ולכן צריך יותר יצירתיות לחשוב איך לעבוד עליו שיתחבר להתקן שמע למרות שכבר מזרים שמע להתקן אחר.@דוד-טרייטל אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה במחשב ולהשמיע בכל התקן משהוא שונה או אותו דבר
-
@דוד-טרייטל אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה במחשב ולהשמיע בכל התקן משהוא שונה או אותו דבר
@u88 כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה במחשב ולהשמיע בכל התקן משהוא שונה או אותו דבר
מאד מורכב, ברוב המקרים לא שווה את זה, במקרה שלי רציתי לשמוע קול חי מיוזיק, מה שעשיתי זה לתאם ולחבר את שני ההתקנים, ולהשמיע בכרום, ובמקביל לפתוח נגן (למשך אצלי Windows Media Player ) שדרכו אפשר להגדיר איזה התקן אודיו ישמיע וכך אפשר להזרים את אותו תוכן בו זמנית, שים לב שאם מדובר בקובץ מקומי זה מורכב יותר שזה יהי ממש ביחד אבל בשלב הזה אתה צריך למצוא שתי תוכנות שאפשר להגדיר בהן את התקן פלט השמע
-
@דוד-טרייטל אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה במחשב ולהשמיע בכל התקן משהוא שונה או אותו דבר
-
@יצחק-המלך-והחכם תודה אלוף!!!!
-
@יצחק-המלך-והחכם תודה אלוף!!!!
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
א"כ אז זה תלוי באוזניות שלך אם הן תומכות בחיבור כפול, כמו למשל CMF או ANKER וכו'
איך אנקר תומך - דרך האפליקציה?
תודהכן, תסתכל בהגדרות - dual conect
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
@u88 כתב בבקשת מידע | שילוב 4 אוזניות בלוטוס:
אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה במחשב ולהשמיע בכל התקן משהוא שונה או אותו דבר
מאד מורכב, ברוב המקרים לא שווה את זה, במקרה שלי רציתי לשמוע קול חי מיוזיק, מה שעשיתי זה לתאם ולחבר את שני ההתקנים, ולהשמיע בכרום, ובמקביל לפתוח נגן (למשך אצלי Windows Media Player ) שדרכו אפשר להגדיר איזה התקן אודיו ישמיע וכך אפשר להזרים את אותו תוכן בו זמנית, שים לב שאם מדובר בקובץ מקומי זה מורכב יותר שזה יהי ממש ביחד אבל בשלב הזה אתה צריך למצוא שתי תוכנות שאפשר להגדיר בהן את התקן פלט השמע
יש אפשרות
אני הצלחתי בדרך כזאת:
לפתוח נגן מדיה - למשל VLC, ובהגדרות בפלט השמע להגדיר התקן בלוטוס שרוצים.
ואז לפתוח נגן מדיה נוסף - למשל הנגן המובנה של המחשב - ובלחצן ימני נותן הגדרה: 'שדר למכשיר' ואז לבחור בהתקן הבלוטוס השני, או להשתמש ברמקול של המחשב.