בעיה | לא שולח לי למייל על הזכרות שלי
-
לאחרונה גם כשמישהו מזכיר אותי (מגיב לי וכדו') הוא לא שולח לי מייל ולא שיניתי כלום בהגדרות
מישהו זה קרה לו גם או שיש לו פיתרון ממש אשמח לדעת
ממש תודה -
לאחרונה גם כשמישהו מזכיר אותי (מגיב לי וכדו') הוא לא שולח לי מייל ולא שיניתי כלום בהגדרות
ממש תודה@הכהן-הגדול כתב בבעיה | לא שולח לי למייל על הזכרות שלי:
ממש תודהיכול להיות שזה בגלל שמוגדר לך התראות בלי מייל על השרשורים במעקב, ומייל רק על איזכורים, ומוגדר לך מעקב אוטומטי על כל נושא שיצרת או הגבת בו.
עד כאן הניחוש.
ממילא אם כל זה נכון אז ההסבר לכך שלא מגיע לך מייל הוא בגלל שמוגדר בפורום החל מלפני כמה זמן שבשרשור שיש עליו מעקב, אין התראות על אזכורים.
ממילא אין לך התראה וגם לא מייל על האזכורים.
הפתרון הוא לעשות התראה למייל גם על תגובה, אבל זה יכול לשגע, או אם לא אכפת לך שלא יהיה לך התראות בכלל אפילו לא בפורום על תגובות לשרשור, תוכל לבטל את ההגדרה של מעקב אוטומטי אחרי שרשורים שהגבת.
-
@הכהן-הגדול כתב בבעיה | לא שולח לי למייל על הזכרות שלי:
ממש תודהיכול להיות שזה בגלל שמוגדר לך התראות בלי מייל על השרשורים במעקב, ומייל רק על איזכורים, ומוגדר לך מעקב אוטומטי על כל נושא שיצרת או הגבת בו.
עד כאן הניחוש.
ממילא אם כל זה נכון אז ההסבר לכך שלא מגיע לך מייל הוא בגלל שמוגדר בפורום החל מלפני כמה זמן שבשרשור שיש עליו מעקב, אין התראות על אזכורים.
ממילא אין לך התראה וגם לא מייל על האזכורים.
הפתרון הוא לעשות התראה למייל גם על תגובה, אבל זה יכול לשגע, או אם לא אכפת לך שלא יהיה לך התראות בכלל אפילו לא בפורום על תגובות לשרשור, תוכל לבטל את ההגדרה של מעקב אוטומטי אחרי שרשורים שהגבת.
@ע-ה-דכו-ע
מה צריך לעשות
-
@ע-ה-דכו-ע
מה צריך לעשות
@הכהן-הגדול כתב בבעיה | לא שולח לי למייל על הזכרות שלי:
@ע-ה-דכו-ע
מה צריך לעשות
או ככה אבל אז כל רגע יהיו לך מיילים חדשים:
או ככה:
ואז לא יהיו לך אפילו התראות בפורום עצמו כאשר יש תגובה על נושא שיצרת או הגבת בו.