בקשת מידע | קישור להורדת מספר קישורים
-
זה תוכנה מעניינת ונחמדה, אבל לא מצאתי בה אפשרות לייצא לקישור להורדה ישירה, האמת, לא יודע אם שייך דבר כזה בכלל.
מה שכן אפשר להזין שם קובץ עם כל הקישורים המבוקשים, וללחוץ על הורדה ואז זה מוריד הכל.
תודה בכ"א! -
זה תוכנה מעניינת ונחמדה, אבל לא מצאתי בה אפשרות לייצא לקישור להורדה ישירה, האמת, לא יודע אם שייך דבר כזה בכלל.
מה שכן אפשר להזין שם קובץ עם כל הקישורים המבוקשים, וללחוץ על הורדה ואז זה מוריד הכל.
תודה בכ"א!@יאיר-דניאל נו?
אז יש לך פתרון.
שלח לו קובץ שכזה, והוא רק יעלה את הקובץ. -
@יאיר-דניאל נו?
אז יש לך פתרון.
שלח לו קובץ שכזה, והוא רק יעלה את הקובץ.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | קישור להורדת מספר קישורים:
אז יש לך פתרון.
שלח לו קובץ שכזה, והוא רק יעלה את הקובץ.נכון, אבל חיפשתי משהו בלי להתקין תוכנה (יש שם גירסא ניידת, אבל זה לא נותן להוריד אותה בנטפרי).
-
תוסף הכרום הזה נשמע לי כמו מה שאתה מחפש:
https://chromewebstore.google.com/detail/link-grabber/caodelkhipncidmoebgbbeemedohcdma?pli=1אתה פשוט לוחץ עליו, והוא נותן לך רשימה נוחה של כל הקישורים המופיעים בעמוד הנוכחי.
-
@I-believe תודה, אבל לא הצלחתי להבין (על אף ההוראות) איך בדיוק משתמשים בזה
-
@יאיר-דניאל כתב בבקשת מידע | קישור להורדת מספר קישורים:
איך משתמשים בזה באופן פרטי, או בכלל בסימניות חכמות?
-
איך משתמשים בזה באופן פרטי, או בכלל בסימניות חכמות?
@I-believe כתב בבקשת מידע | קישור להורדת מספר קישורים:
בכלל בסימניות חכמות
-
בכלל בסימניות חכמות
בכלל בסימניות חכמות
בדיוק הכנתי כעת דף חמוד שמציג את כל הסימניות עם כפתור נגרר בצורה נוחה מאוד, הוספתי את זה שם בתחילת הפוסט.
לגופו של שרשור - אני לא בטוח שהכלי הנ"ל יעזור לך, היות והתוכנות שאתה מעוניין להוריד מן הסתם לא נמצאים כולם בשרשור מסויים בפורום הנוכחי...
-
בכלל בסימניות חכמות
בדיוק הכנתי כעת דף חמוד שמציג את כל הסימניות עם כפתור נגרר בצורה נוחה מאוד, הוספתי את זה שם בתחילת הפוסט.
לגופו של שרשור - אני לא בטוח שהכלי הנ"ל יעזור לך, היות והתוכנות שאתה מעוניין להוריד מן הסתם לא נמצאים כולם בשרשור מסויים בפורום הנוכחי...
נכון, אבל עדיין אני יכול לשלב בין התוסף הזה לבין התוכנה ש@ ejay הביא - לייצא קובץ של כל הקישורים שאני רוצה להוריד לתוך התוכנה.