בעיה | waze לא מצליח להוריד את קבצי הניווט הקולי.
-
הקשיבו הקשיבו, אני עם טאבלט נטפרי, 019, עם ווייז גירסא 5.11.90.901 ועובד הניווט הקולי.
אבל!
הפעלתי נקודה חמה, חיברתי סמסונג a06 עם וויפי לטאבלט, התקנתי ווייז באותה הגירסא, ואפילו שבטאבלט יש ניווט קולי, בסמסונג הנ"ל אין...יש למישהו כיוון מחשבה הגיוני המסביר את התופעה?
@בני2 כתב בבעיה | waze לא מצליח להוריד את קבצי הניווט הקולי.:
עד שחברת הסינון יזיזו עניינים ,
הפיתרון להתקין וייז גירסא-4.81.0.4זה עוזר, מנסיון.
יש מצב אתה מעלה לכאן?
אין לי כ"כ גישה להורדה.
ועדיף, ברשותך אם תוכל, שיהיה כבר apk להתקנה ולא שאר סוגי ה-apk הדורשים התעסקות ופירוק וכו'.טנקס!!!
עריכה:
מצ"ב לכל מאן דבעי.
להוריד כוכביות..
https://send.magicode.me/send-file/file/6043df63c74f7c329d3ee*********8d07edb308ecef6e405/view@סוף-הרחוב עכשיו נטפרי שלחו לי למכשיר את הגירסא הישנה והניווט הקולי עובד
-
הקשיבו הקשיבו, אני עם טאבלט נטפרי, 019, עם ווייז גירסא 5.11.90.901 ועובד הניווט הקולי.
אבל!
הפעלתי נקודה חמה, חיברתי סמסונג a06 עם וויפי לטאבלט, התקנתי ווייז באותה הגירסא, ואפילו שבטאבלט יש ניווט קולי, בסמסונג הנ"ל אין...יש למישהו כיוון מחשבה הגיוני המסביר את התופעה?
@בני2 כתב בבעיה | waze לא מצליח להוריד את קבצי הניווט הקולי.:
עד שחברת הסינון יזיזו עניינים ,
הפיתרון להתקין וייז גירסא-4.81.0.4זה עוזר, מנסיון.
יש מצב אתה מעלה לכאן?
אין לי כ"כ גישה להורדה.
ועדיף, ברשותך אם תוכל, שיהיה כבר apk להתקנה ולא שאר סוגי ה-apk הדורשים התעסקות ופירוק וכו'.טנקס!!!
עריכה:
מצ"ב לכל מאן דבעי.
להוריד כוכביות..
https://send.magicode.me/send-file/file/6043df63c74f7c329d3ee*********8d07edb308ecef6e405/view@סוף-הרחוב כתב בבעיה | waze לא מצליח להוריד את קבצי הניווט הקולי.:
יש למישהו כיוון מחשבה הגיוני המסביר את התופעה?
או שהתחברת עם הטאבלט שלך לאינטרנט שהוא לא נטפרי פעם אחת וזה הוריד את הקבצי קול (ואז זה עובד תמיד גם עם נטפרי), או שהייתה לך גירסה ישנה ועדכנת אחרי שהקבצי קול כבר ירדו עם הגירסה הישנה
-
@סוף-הרחוב כתב בבעיה | waze לא מצליח להוריד את קבצי הניווט הקולי.:
יש למישהו כיוון מחשבה הגיוני המסביר את התופעה?
או שהתחברת עם הטאבלט שלך לאינטרנט שהוא לא נטפרי פעם אחת וזה הוריד את הקבצי קול (ואז זה עובד תמיד גם עם נטפרי), או שהייתה לך גירסה ישנה ועדכנת אחרי שהקבצי קול כבר ירדו עם הגירסה הישנה