בעיה | כונן חיצוני Silicon Power נתקע ולא מגיב
-
@I-believe אתה מחפש כונן לגיבוי או כונן לאחסון?
קח כונן אחסון SSD (אם לא יקר לך) וכונן HDD לגיבוי
הגיבוי לא עובד הרבה טלטלות ולכן ה HDD יהיה מוגן יחסית וביום יום תהנה מהיתרונות של ה SSD
אף אחד לא ימליץ לך פה על משהו ספציפי בלי להמליץ על גיבוי ומשכך קח גיבוי ואז אתה לא צריך בכלל המלצה@מתכנת-חובב כתב בבעיה | כונן חיצוני Silicon Power נתקע ולא מגיב:
הגיבוי לא עובד הרבה טלטלות ולכן ה HDD יהיה מוגן יחסית וביום יום תהנה מהיתרונות של ה SSD
אף אחד לא ימליץ לך פה על משהו ספציפי בלי להמליץ על גיבוי ומשכך קח גיבוי ואז אתה לא צריך בכלל המלצהתודה על העצה החכמה.
הכונן שהשתמשתי בו עד עכשיו וכעת נתקע, היה כונן לגיבוי, הוא ישב בקופסה בבית, וכמעט ולא נגעתי בו, רק בערך פעם בחודש כדי לגבות, ובכל זאת קרה לו מה שקרה.אציין, שאין לי שום צורך במהירות של כונן SSD, המהירות שהייתה לי עד עכשיו מספקת מבחינתי, השאלה שלי רק מבחינת עמידות לאורך זמן, האם מהבחינה הזאת כונן HDD עדיף?
והאם באמת זה כזה משמעותי שהוא לא יהיה SMR?
אם הבנתי נכון זו כוונת @ משחזר-מידע:
@משחזר-מידע כתב בבעיה | כונן חיצוני Silicon Power נתקע ולא מגיב:אם יש לך בפנים ST1000LMxxx אז זה כונן זבל
-
@מתכנת-חובב כתב בבעיה | כונן חיצוני Silicon Power נתקע ולא מגיב:
אף אחד לא ימליץ לך פה על משהו ספציפי בלי להמליץ על גיבוי ומשכך קח גיבוי ואז אתה לא צריך בכלל המלצהתודה על העצה החכמה.
הכונן שהשתמשתי בו עד עכשיו וכעת נתקע, היה כונן לגיבוי, הוא ישב בקופסה בבית, וכמעט ולא נגעתי בו, רק בערך פעם בחודש כדי לגבות, ובכל זאת קרה לו מה שקרה.אציין, שאין לי שום צורך במהירות של כונן SSD, המהירות שהייתה לי עד עכשיו מספקת מבחינתי, השאלה שלי רק מבחינת עמידות לאורך זמן, האם מהבחינה הזאת כונן HDD עדיף?
והאם באמת זה כזה משמעותי שהוא לא יהיה SMR?
אם הבנתי נכון זו כוונת @ משחזר-מידע:
@משחזר-מידע כתב בבעיה | כונן חיצוני Silicon Power נתקע ולא מגיב:אם יש לך בפנים ST1000LMxxx אז זה כונן זבל
@I-believe כתב בבעיה | כונן חיצוני Silicon Power נתקע ולא מגיב:
הכונן שהשתמשתי בו עד עכשיו וכעת נתקע, היה כונן לגיבוי, הוא ישב בקופסה בבית, וכמעט ולא נגעתי בו, רק בערך פעם בחודש כדי לגבות, ובכל זאת קרה לו מה שקרה.
זה לא קורה הרבה והמקרה החד פעמי הזה הוא יוצא מן הכלל
כמובן שיש גם סדרות של דיסקים גרועים כמו הסדרה שציין משחזר מידע ודיסקים כאלו נוטים להיפגם בקלות
העניין הוא שכשאתה קונה דיסקים "ארוזים" כאלו קשה לדעת איזה דיסק יש בפנים אז הנה המלצה שאני יכול לתת
אל תקנה דיסקים שיתכן שהם של חברת seagate (שאותה משחזר מידע שונא כי היא מביאה לו הרבה פרנסה) והאופציה היחידה לוודא את זה לדעתי זה לקנות כונן שנארז על ידי WD אבל כדאי לך לחכות לראות את @משחזר-מידע יסכים עם העצה הזאת
ובכל אופן מהסיבה שכתבתי למעלה לאורך זמן ולגיבוי אני חושב ש HDD עדיף ואין סיבה להשקיע ב SSD היקר וברגע שה HDD מתחיל לעשות בעיות לגבות אותו לכונן אחר מיידית או למסור למעבדת שחזור