המלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!
-
@ראובן-שבתי
@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:ופרט מאד חשוב שניתן על פיו לשים לב, כרטיסים של סאנדיסק יש ניילון דק שסוגר את הכרטיס בתוך הקרטון.
מה אתה אומר על זה?
ושוב אני ישאל מה כן ראיה לשיטתכם? @2580 @ראובן-שבתי
וגם שוב אני ידגיש, האם אתם מתכחשים לזה שיש לא מעט ישראלים שקונים כרטיסי זיכרון באלי אקספרס?
האם אתם לא חושבים שאם בדקתי וחקרתי את החנות הזו ספציפית ואת הנושא הזה (באלי אקספרס) זה לא מספיק טוב??
היה לי תמונות של אריזות המקוריות של סאנדיסק שקניתי שם כרגע אני לא מוצא. חבל.@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
@ראובן-שבתי
@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:ופרט מאד חשוב שניתן על פיו לשים לב, כרטיסים של סאנדיסק יש ניילון דק שסוגר את הכרטיס בתוך הקרטון.
מה אתה אומר על זה?
וגם שוב אני ידגיש, האם אתם מתכחשים לזה שיש לא מעט ישראלים שקונים כרטיסי זיכרון באלי אקספרס?
האם אתם לא חושבים שאם בדקתי וחקרתי את החנות הזו ספציפית ואת הנושא הזה (באלי אקספרס) זה לא מספיק טוב??
היה לי תמונות של אריזות המקוריות של סאנדיסק שקניתי שם כרגע אני לא מוצא. חבל.עזוב כרטיסים קונים באמזון לא באלי
חבל על הזמן
מטומטים יש הרבה לא עוזר לי שכולם קונים שם
לא עוזר לי יש ניילון כאילו זה משהו שרק סאנדיסק יודעים לעשות -
@ברי-קלמנוביץ
אני ממליץ לא לקנות!!
וזה לא שווה את הסיכון
זה ממש לא זול!
אני קניתי כרטיס 128 גיגה U3 אקסטרים שהוא פי עשר יותר טוב ב65 שקל בארץ
שם עולה 44 U1 שזה כרטיס זבל
עריכה מוכרים שם גם אקסטרים
עולה 10 שקל פחות מישראל
בקיצור דברים כאלה קונים או בארץ או באמזון יותר בטוח יותר זול
@ראובן-שבתי כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
אדרבה! אפשר כתובת? המלצות? משהו?
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
@ראובן-שבתי
מה אתה אומר על זה?
היה לי תמונות של אריזות המקוריות של סאנדיסק שקניתי שם כרגע אני לא מוצא. חבל.עזוב כרטיסים קונים באמזון לא באלי
חבל על הזמן
מטומטים יש הרבה לא עוזר לי שכולם קונים שם
לא עוזר לי יש ניילון כאילו זה משהו שרק סאנדיסק יודעים לעשות@ראובן-שבתי כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
לא עוזר לי יש ניילון כאילו זה משהו שרק סאנדיסק יודעים לעשות
לא אמרתי,
אבל לפי בדיקה שלי זה נראה כאילו יש איזה הסכם סחר בין היצרנים הרשמיים של סאנדיסק לבין המוכרים באלי שישאירו איזה הבדל בין המוצרים. כמה שזה נשמע מצחיק...
כל הכרטיסים שלא הייתי בטוח באמינותם הגיעו בלי הניילון, כרטיסים שהוכיחו עבודה הגיעו עם. -
@2580 @ראובן-שבתי
ערכתי את הפוסט אני מקווה שזה מספיק ברור... -
@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
למה משוב של החנות וכמות עוקבים זה לא ראיה?
שום ראייה!!!
פעם נתת דירוג באלי אקפסרס חודשיים אחרי הקניה?
האם מישהו שקונה כרטיס באלי ואחרי חודשיים מגלה שזה לא עובד/ הגודל מזוייף/ זבל, יש לו מה לעשות? לא!!!
אפשר לדרג רק שבועיים או חודש אחרי הקנייה
כל הבעיות הם אחרי
אנשים מדרגים נטו לפי
מוצר הגיע
שלם
נראה רגיל@ראובן-שבתי כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
האם מישהו שקונה כרטיס באלי ואחרי חודשיים מגלה שזה לא עובד/ הגודל מזוייף/ זבל, יש לו מה לעשות?לא!!!
אפשר לדרג רק שבועיים או חודש אחרי הקנייהאפשר עד 5 חודשים להוסיף סקירה נוספת
-
@ראובן-שבתי כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
האם מישהו שקונה כרטיס באלי ואחרי חודשיים מגלה שזה לא עובד/ הגודל מזוייף/ זבל, יש לו מה לעשות?לא!!!
@אמר-מר כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
עשית את זה פעם?
אז זה לא רלוונטי -
למה משוב של החנות וכמות עוקבים זה לא ראיה?
שום ראייה!!!
האם מישהו שקונה כרטיס באלי ואחרי חודשיים מגלה שזה לא עובד/ הגודל מזוייף/ זבל, יש לו מה לעשות? לא!!!
אפשר לדרג רק שבועיים או חודש אחרי הקנייה
כל הבעיות הם אחרי
אנשים מדרגים נטו לפי
מוצר הגיע
שלם
נראה רגיל@ראובן-שבתי כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
כן, אני נתתי הרבה פעמים דירוג גם חצי שנה אחרי הקנייה ואפילו כשהחזרתי את המוצר,
זה שאתה לא נותן זה לא אומר שכולם לא נותנים,
@ברי-קלמנוביץ גם אם זה עבד לך טוב כמה חודשים ויש ניילון זה לא אומר שהמוצר הוא מקורי, אבל יכול להיות שהוא מקורי (כמו מוצרי אנקר לדוג') רק כדאי לך לדעת כלל, בדרך כלל - זול שווה זול, מניסיון ארוך ומר... -
אדרבה! אפשר כתובת? המלצות? משהו?
@ברי-קלמנוביץ אם אתה מעוניין לקנות כרטיסים מקוריים בארץ במחירים מעולים, תקנה ב KSP או באייבורי שניהם חנויות מעולות שמביאות מוצרים מהיבואן הרשמי של סאנדיסק בארץ (קבוצת ח.י.) אני קניתי לאחרונה באייבורי כרטיס של סאנדיסק 256 ג'יגה U3 A2 EXTREME בעלות של 116 ש"ח המחיר היה זהה בKSP אבל היה חסר להם במלאי את מה שרציתי. חבל לקנות בזול ולשלם ביוקר על החומר האבוד. כן, גם חומר שאפשר להשיג ממישהו זה כאב ראש וחבל...
-
@ראובן-שבתי
מה אתה אומר על זה?
היה לי תמונות של אריזות המקוריות של סאנדיסק שקניתי שם כרגע אני לא מוצא. חבל.@ברי-קלמנוביץ כתב בהמלצה | חנות אמינה באלי אקספרס של כרטיסי סאנדיסק מקוריים במחירים טובים! בדוק ומנוסה!!!:
מה אתה אומר על זה?
הסינים יודעים לזייף את הכרטיס, יודעים לזייף את הקרטון, אבל ניילון דק שיכסה את הכרטיס זה גדול עליהם...