בעיה | נגן אנדרואיד קפוא – מסך עובד אבל לא מגיב
-
שלום,
רכשתי לאחרונה נגן אנדרואיד באלי אקספרס, ויש לי בעיה: המסך נדלק ועובד, אבל הוא קפוא לחלוטין ולא מגיב למגע או לפקודות.
ניסיתי להדליק ולכבות, וגם חיברתי לטעינה – הבעיה נשארת.
אשמח לדעת אם יש דרך לבצע איפוס (reset) או פעולה אחרת שיכולה להחזיר את המכשיר לפעולה.
תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור! -
שלום,
רכשתי לאחרונה נגן אנדרואיד באלי אקספרס, ויש לי בעיה: המסך נדלק ועובד, אבל הוא קפוא לחלוטין ולא מגיב למגע או לפקודות.
ניסיתי להדליק ולכבות, וגם חיברתי לטעינה – הבעיה נשארת.
אשמח לדעת אם יש דרך לבצע איפוס (reset) או פעולה אחרת שיכולה להחזיר את המכשיר לפעולה.
תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור!@מיכאל-ליבוביץ לנסות צילו"מ ארוך או עם סיכה בכפתור ה-RESET (לרוב בין שני הווליומים)
-
@מיכאל-ליבוביץ לנסות צילו"מ ארוך או עם סיכה בכפתור ה-RESET (לרוב בין שני הווליומים)
@מעלה-ומוריד ניסיתי את שניהם לא עבד...
-
@מעלה-ומוריד ניסיתי את שניהם לא עבד...
@מיכאל-ליבוביץ אגב מצידי שמישהו יהנה מזה אני כבר קיבלתי החזר והזמנתי חדש מי שרוצה לטפל בזה ולקבלו בחינם אני מאחל לו בהצלחה...
-
@מיכאל-ליבוביץ אגב מצידי שמישהו יהנה מזה אני כבר קיבלתי החזר והזמנתי חדש מי שרוצה לטפל בזה ולקבלו בחינם אני מאחל לו בהצלחה...
@מיכאל-ליבוביץ כתב בבעיה | נגן אנדרואיד קפוא – מסך עובד אבל לא מגיב:
דבר איתי במייל שבפרופיל שלי
-
@מיכאל-ליבוביץ
אם @מגנוס-קרלסן לא יהיה רלוונטי דבר איתי במייל בפרופיל...