בעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי
-
עשיתי סים של נטפרי בשיומי חצי טאץ' והכניסו לי בפלאפון את התעודות אבטחה שצריך והכל וחלק מהאפליקציות בפלאפון לא עובדות כגון מייל צ'אט מדובר בפלאפון שיומוי F21PRO (חצי טאץ') הסים הוא של סלקום קניתי אותו מסים כשר עם ההגנה של נטפרי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
תודה רבה@דוד-מזוז-1234 כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
עשיתי סים של נטפרי בשיומי חצי טאץ' והכניסו לי בפלאפון את התעודות אבטחה שצריך והכל וחלק מהאפליקציות בפלאפון לא עובדות כגון מייל צ'אט מדובר בפלאפון שיומוי F21PRO (חצי טאץ') הסים הוא של סלקום קניתי אותו מסים כשר עם ההגנה של נטפרי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
תודה רבההאפליקציות הללו לא עובדות באנדרואיד עם נטפרי.
אם זה ממש דחוף לך, אתה יכול לפתוח את המייל דרך הדפדפן,
ובשביל צ'אטים תיאלץ לעשות תצוגה כמחשב. -
@דוד-מזוז-1234 כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
תודה רבההאפליקציות הללו לא עובדות באנדרואיד עם נטפרי.
אם זה ממש דחוף לך, אתה יכול לפתוח את המייל דרך הדפדפן,
ובשביל צ'אטים תיאלץ לעשות תצוגה כמחשב.@מיגו-להוציא כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
האפליקציות הללו לא עובדות באנדרואיד עם נטפרי.
הם עובדות אבל אין לנטפרי תמיכה לבעיות שצצות עם האפליקציות האלה...
-
תודה רבה@דוד-מזוז-1234 כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
והכניסו לי בפלאפון את התעודות אבטחה שצריך והכל
יש לחלק בין תעודות אבטחה בסיסטם, שאז יעבוד לך גם האפליקציות האלה שהזכרת. לביל תעודות אבטחה רגילות, שרק הדפדפן עובד איתם.
-
מי צודק?
עובד או לא? -
מי צודק?
עובד או לא? -
@אליעזר-לוי כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
@מיגו-להוציא כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
מי צודק?
עובד או לא?אנחנו ממש לא מתווכחים...
הוא לא הזכיר את החילוק במיקום תעודת האבטחה
-
(אני מכיר כמה אנשים שהמייל והצ'אט כן עובד להם בפלאפון הזה עם נטפרי)
מאיפה אני מביא את תעודות האבטחה שחסרים לי בסיסטם שכתבת? -
מי צודק?
עובד או לא?@מיגו-להוציא אצלי, במכשיר שלי המייל עובד מצויין בנטפרי, אבל במכשיר אחר על אותו רשת המייל לא עבד לי כמו שצריך, פניתי לנטפרי והם אמרו לי שהם לא תומכים באפליקציית מייל (דיברתי איתם על מייל ספציפי אז אין לי מושג לגבי אפליקציות אחרות) ויש מכשירים שעובדים ויש כאלה שלא...
-
@דוד-מזוז-1234 כתב בבעיה | בעיות חיבור חצי טאץ' לנטפרי:
והכניסו לי בפלאפון את התעודות אבטחה שצריך והכל
יש לחלק בין תעודות אבטחה בסיסטם, שאז יעבוד לך גם האפליקציות האלה שהזכרת. לביל תעודות אבטחה רגילות, שרק הדפדפן עובד איתם.
@אליעזר-לוי אתה יכול לשוח לי את התעודות האלה?
מה שלא עובד לי כרגע זה המייל צ'אט בינה מלאכותית(ג'ימיני) דרייב וגוגל מפות
תודה -
@אליעזר-לוי אתה יכול לשוח לי את התעודות האלה?
מה שלא עובד לי כרגע זה המייל צ'אט בינה מלאכותית(ג'ימיני) דרייב וגוגל מפות
תודה@דוד-מזוז-1234
בשביל שזה יעבוד אתה צריך רוט [אם קנית בארץ כנראה יש לך כבר] ומודול מגי'סק שמעביר את התעודות לסיסטם,
עיין במדריך של נטפרי