המלצה | גם לכם אין סמס? תקועים עם גוגל? אז בואו נפתור את הבעיה. זו הדרך האחרונה שנשארה!
-
אין זה סוד שגוגל מאפשרת אימות רק ע"י סמס, דבר שמגביל מאוד את המשתמשים שלא משתמשים בסמס, במיוחד הציבור החרדי. ניתן למצוא בכל פורום חרדי מדי כמה אשכולות בקשה לקבלת סמס, רק כי גוגל לא מפנה זמן להנגיש את אופציית האימות בדרכים נוספות. בימים אלו מתארגנת עצומה לחברת גוגל, במטרה לשנות את המצב ולהנגיש את אופציית האימות גם לציבור החרדי. לעצומה קיימים סיכויים טובים להצליח, כיוון שגוגל שמה לה למטרה להשתפר כל העת, ועצומה מציבור שלם יכולה לנענע משהו בצמרת החברה.
אנא הוסיפו את חתימתכם לעצומה, ויחד נגיע למטרה משותפת לכולנו.לחתום לוקח דקה בדיוק, מלנסות לא נפסיד כלום
אנא, שתפו את העצומה הזו עם עוד 2 אנשים לפחות!
-
אין זה סוד שגוגל מאפשרת אימות רק ע"י סמס, דבר שמגביל מאוד את המשתמשים שלא משתמשים בסמס, במיוחד הציבור החרדי. ניתן למצוא בכל פורום חרדי מדי כמה אשכולות בקשה לקבלת סמס, רק כי גוגל לא מפנה זמן להנגיש את אופציית האימות בדרכים נוספות. בימים אלו מתארגנת עצומה לחברת גוגל, במטרה לשנות את המצב ולהנגיש את אופציית האימות גם לציבור החרדי. לעצומה קיימים סיכויים טובים להצליח, כיוון שגוגל שמה לה למטרה להשתפר כל העת, ועצומה מציבור שלם יכולה לנענע משהו בצמרת החברה.
אנא הוסיפו את חתימתכם לעצומה, ויחד נגיע למטרה משותפת לכולנו.לחתום לוקח דקה בדיוק, מלנסות לא נפסיד כלום
אנא, שתפו את העצומה הזו עם עוד 2 אנשים לפחות!
@הר-געש חתמתי בתקווה לטיפול..
-
@הר-געש חתמתי בתקווה לטיפול..
@הרב-של-השכונה תודה
אני חושב שזו הדרך היחידה שנשארה לנו -
@הרב-של-השכונה תודה
אני חושב שזו הדרך היחידה שנשארה לנו@הר-געש כן כמובן צועקים את זעקת החרדיות
-
חתמתי ( משלוש חשבנות גוגל שלי ) ושיתפתי מקווה שזה יעזור זה דבר נצרך ביותר בא נקווה שגוגל יבינו אותנו ויעשו גם אימות בשיחה קולית (דבר שבעבר נראה לי היה קיים וגם היום יש כזו אופציה רק שזה מפנה לאס אמ אס)
-
מי שזה באמת היה חשוב לו היה משיג מספר וירטואלי של ימות המשיח (אפשר להשיג את זה בחינם / בזיל הזול ) אבל הבעיה שאנשים מעדיפים להקים קול צעקה רמה במקום לשלם כמה שקלים,
ואני ממש בעד הרעיון שהביא פותח השרשור, שלא תטעו.@שאול-208
משהו חדש לא עוזר אס אם אס
-
מי שזה באמת היה חשוב לו היה משיג מספר וירטואלי של ימות המשיח (אפשר להשיג את זה בחינם / בזיל הזול ) אבל הבעיה שאנשים מעדיפים להקים קול צעקה רמה במקום לשלם כמה שקלים,
ואני ממש בעד הרעיון שהביא פותח השרשור, שלא תטעו. -
@שאול-208
משהו חדש לא עוזר אס אם אס
@חיים-כהן-5 יש אפשרות להמיר את זה עם כלים מקוונים ולהבין מה כתוב שם