עזרה בקנית מודם למחשב
-
@אוהב-אמת אמר בעזרה בקנית מודם למחשב:
X250
קישור לאלי אקספרס במחיר 40 דולר זה מצויין ומתאים לכל התדרים שיש בארץ של דור 4.
זה המפרט של המודם שהבאתי למעלה
לעצם הענין איך שאני יודע זה אמור להיות יותר טוב מנטסטיק ממוצע, אני חושב ש @chv יוכל לעזור בזה
עריכה : הקישור שהבאתי למעלה הוא למשומש כמו חדש. באמאזון המחיר של חדש הוא 250 $ אתה יכול לחפש לפי הדגם אולי תמצא יותר זול
זה יותר זול משמעותית דרך זיפי -
@אוהב-אמת אמר בעזרה בקנית מודם למחשב:
אני מעונין לקנות מודם למחשב לונובו דגם X250 אם מישהו יכול לעזור לי למצוא קישור שמתאים בשביל הרשתות בארץ ב. אם זה יעיל כמו נסטיק אודה מאוד
אם הבנתי נכון אתה מתכוון למודם סלולר, [שעובד על סים] לי יש כזה, זה ממש טוב ,הרבה יותר טוב מסטיק, [וגם שזה לא צמוד למחשב ותופס חיבור וגם את יכול לשים את זה במקום שיש לך הכי הרבה קליטה בבית ואתה יכול לשבת איפה שאתה רוצה.
לי זה עלה 450 ש"ח באייבורי, ואני מאוד מרוצה.
סורי אבל אין לי כוח לחפש קישור...
עריכה, בסוף כן חיפשתי, קח -
אם אתה מתכוין למודם סלולרי - מה ש @יהודה-12 הביא זה המתאים והכי טוב עבורך. (זה היחיד דור 4 שיעבוד עם הדגם שלך עי' כאן)
וזה בהחלט יותר טוב מנטסטיק מכמה סיבות (לא תופס מקום, פחות שיהוי, SMS נורמלי במחשב, וככו')המחיר שיש שם בזיפי הוא מחשיד ממש.. אני הייתי קונה (לא באמת, אני לא קונה בזיפי כי הם יהודים ומחללים שבת) לך על העליקספרס.
אם תצטרך עזרה בהתקנה דרייברים וכו', תכתוב כאן. וכן תצטרך להתקין תוכנת שליטה לכרטיס הזה (skylight ברוב הדגמים).
בהצלחה. -
@chv אמר בעזרה בקנית מודם למחשב:
אם תצטרך עזרה בהתקנה דרייברים וכו', תכתוב כאן. וכן תצטרך להתקין תוכנת שליטה לכרטיס הזה (skylight ברוב הדגמים).
בהצלחה.הזמנתי מחו"ל בתקווה שיגיע מה שיותר מהר בכל מקרה אם אפשר את הדרייברים ואת התוכנת שליטה שכתבת אני מודה לך מאוד.
-
@אוהב-אמת זה יעבוד גם בלי זה. הוינדוס יודע להתממשק עם הכרטיס בעצמו, אם יש לו דרייבר מתאים.
אבל התכנת שליטה היא נוחה (סמסים כולל שליחה - בתכנת הסמסים של וינדוס אין שליחה(!?), ניתוק ובחירת הפרופיל חיבור במהירות וכו') הנה תמונה של התכנת שליטה שלהם אצלי במחשב:
אני משער שאפשר להוריד את התכנה פשוט מsierra wireless.
אצלי (דל) היה הורדה מאתר התמיכה איפה שכל הדרייברים, אבל יכול להיות שזה יעבוד גם אצלך.
חכה שיגיע הכרטיס. -