עזרה | עזרה - צלצול לאיש קשר יחיד (ריכוז בישיבה)
-
@oriaziz תכניס צלצול לטלפון שהוא בעצם קובץ שקט, ותגדיר אותו כצלצול לכל הפרופיל, ולאיש קשר הספציפי תכניס צלצול אחר,
-
שלום לכולם!
עקב בעיה פרטית, אני נצרך להיות במהלך הסדרים בישיבה עם הטלפון עליי - נוקיה 215 (ta1279).מישהו יכול להציל אותי ולעזור לי להגדיר שרק אם אשתי מתקשרת / שולחת הודעה זה מצלצל או רוטט?
כעת המצב הוא שכל שיחה או טלפון אני מסתכל כדי לראות אם זאת היא.תודה רבה רבה. מי שיוכל לעזור, יבורך מפי עליון.
@oriaziz צור פרופיל. תגדיר את צלצול ברירת המחדל לשקט, ותעשה צלצול בלבד, ללא רטט.
הנה לך קובץ שקט. שקט.mp3
תעשה רק לרבנית צלצול משלה, משו נחמד.
הנה לך משו נחמד xiomi_brazil.mp3בסוף הסדר יהיו לך 50 שיחות שלא נענו, אבל השטייגען שלך לא יופרע.
בהצלחה ולידה קלה
-
@oriaziz צור פרופיל. תגדיר את צלצול ברירת המחדל לשקט, ותעשה צלצול בלבד, ללא רטט.
הנה לך קובץ שקט. שקט.mp3
תעשה רק לרבנית צלצול משלה, משו נחמד.
הנה לך משו נחמד xiomi_brazil.mp3בסוף הסדר יהיו לך 50 שיחות שלא נענו, אבל השטייגען שלך לא יופרע.
בהצלחה ולידה קלה
-
@עזיז כתב בעזרה | עזרה - צלצול לאיש קשר יחיד (ריכוז בישיבה):
@oriaziz
אתה לא צריך פרופיל ספציפי אלא תגדיר את הצלצול השקט כרניגטון וזהו
ואת האיש קשר שלך עם צלצול רועש כלשהואהחסרון הוא שבסוף הסדר הוא יצטרך להחליף לצלצול רועש
@שאול-208 @עומראני חושב שיש אפשרות לעשות שני פרופילים נגיד פרופיל 1 זה יהיה מנגינה לכולם את אותו המנגינה והפרופיל השני יהיה לפי בחירת אנש"ק ואז בסוף הסדר פשוט שיחליף פרופיל
-
@עזיז כתב בעזרה | עזרה - צלצול לאיש קשר יחיד (ריכוז בישיבה):
@oriaziz
אתה לא צריך פרופיל ספציפי אלא תגדיר את הצלצול השקט כרניגטון וזהו
ואת האיש קשר שלך עם צלצול רועש כלשהואהחסרון הוא שבסוף הסדר הוא יצטרך להחליף לצלצול רועש
@שאול-208 @עומראני חושב שיש אפשרות לעשות שני פרופילים נגיד פרופיל 1 זה יהיה מנגינה לכולם את אותו המנגינה והפרופיל השני יהיה לפי בחירת אנש"ק ואז בסוף הסדר פשוט שיחליף פרופיל
-
שלום לכולם!
עקב בעיה פרטית, אני נצרך להיות במהלך הסדרים בישיבה עם הטלפון עליי - נוקיה 215 (ta1279).מישהו יכול להציל אותי ולעזור לי להגדיר שרק אם אשתי מתקשרת / שולחת הודעה זה מצלצל או רוטט?
כעת המצב הוא שכל שיחה או טלפון אני מסתכל כדי לראות אם זאת היא.תודה רבה רבה. מי שיוכל לעזור, יבורך מפי עליון.
@oriaziz
פשוט מאוד,
תכניס את כל אנשי הקשר שלך לרשימה השחורה,
ואת אשתך אל תכניס לשם (אם תעשה את זה, אני לא מקנא בך)
וכשאתה נכנס לסדר תפעיל את הסינון של הרשימה השחורה,
ובסוף הסדר תכבה.
ובא לציון גואל! -
@oriaziz
פשוט מאוד,
ובסוף הסדר תכבה.
ובא לציון גואל!@ראובן-ליבוביץ לא עוזר למתקשרים שלא באנשי קשר.
כנראה הפתרון באמת רק להגדיר צלצול שקט לכולם ורועש לרבנית ולבטל רטט.
מי יתן לנו C2 שבו הייתי מגדיר פרופיל מתוזמן בתחילת הסדר עד סופו עם התראה ברטט רק עבור הרבנית שחוזר אוטו' לפרופיל הרגיל בתום הסדר ואין בעיה של שכחה לגלות שעתיים אחרי סוף הסדר שיחות שלא נענו.. -
@ראובן-ליבוביץ לא עוזר למתקשרים שלא באנשי קשר.
מי יתן לנו C2 שבו הייתי מגדיר פרופיל מתוזמן בתחילת הסדר עד סופו עם התראה ברטט רק עבור הרבנית שחוזר אוטו' לפרופיל הרגיל בתום הסדר ואין בעיה של שכחה לגלות שעתיים אחרי סוף הסדר שיחות שלא נענו..@אלי-TZA כתב בעזרה | עזרה - צלצול לאיש קשר יחיד (ריכוז בישיבה):
@ראובן-ליבוביץ לא עוזר למתקשרים שלא באנשי קשר.
מי יתן לנו C2 שבו הייתי מגדיר פרופיל מתוזמן בתחילת הסדר עד סופו עם התראה ברטט רק עבור הרבנית שחוזר אוטו' לפרופיל הרגיל בתום הסדר ואין בעיה של שכחה לגלות שעתיים אחרי סוף הסדר שיחות שלא נענו..נכון...
לא חשבתי על זה,
תודה! -
@oriaziz
פשוט מאוד,
ובסוף הסדר תכבה.
ובא לציון גואל!@ראובן-ליבוביץ כתב בעזרה | עזרה - צלצול לאיש קשר יחיד (ריכוז בישיבה):
בנוסף על דברי אליTZA:
בהרבה מהכשרים, מספר האנשים ברשימה השחורה מוגבל.
הרשימה השחורה לא תהיה שמישה.