בירור | הכשרת נוקיה 215 הישן (2020)
-
@שלוםפ כתב בבירור | הכשרת נוקיה 215 הישן (2020):
@מישהו12 הוא רצה שלא יהיו אפשרות לבחור קיצורים בימין ושמאל כי יש שם רדיו.
@2580 כתב בבירור | הכשרת נוקיה 215 הישן (2020):
עכשיו ברצוני לשאול מה עוד ניתן לעשות כעת יש גישה להודעות מהחץ השמאלי כמו כן בעת כתיבת מספר טלפון. יש למישהו מידע איך להעלים/להסיר/להסתיר את זה?
-
@שלוםפ כתב בבירור | הכשרת נוקיה 215 הישן (2020):
@מישהו12 הוא רצה שלא יהיו אפשרות לבחור קיצורים בימין ושמאל כי יש שם רדיו.
@2580 כתב בבירור | הכשרת נוקיה 215 הישן (2020):
עכשיו ברצוני לשאול מה עוד ניתן לעשות כעת יש גישה להודעות מהחץ השמאלי כמו כן בעת כתיבת מספר טלפון. יש למישהו מידע איך להעלים/להסיר/להסתיר את זה?
-
@2580 שיניתי את הקישור עכשיו יש שם גרסה מושלמת עם זמני היום מתורגמים בלי קיצורים ועוד הרבה דברים טובים.
אני משאיר הודעות בגרסאות שלי למעט בהכי כשרות כי אנשים משתמשים בזה לתזכירים. -
@שלוםפ בגרסה 17 יש את הבאג של החיפוש מספרי טלפון. הצלחת כבר לסדר או שלא הצליחו עדיין לפרק את ההצפנה של המחיצות? או בכל דרך אחרת כי בגרסה אצלי (13) מחרפן אותי שהמספר של המתקשר בגדול ולא השם
-
@OFER2024 יש פתרון חלקי ללחוץ על אפשרויות ולחזור ואז זה כן מחפש נורמלי קיים רק בגרסה עם קיצורים.
-
שלום לכולם
לרגל בואה של רפורמת הסלולר והתקרבותה אלינו בצעדי ענק בשעה טובה הזמנתי נוקיה 215 מעלי אקספרס
כעת אני באמצע הכשרה
-
הסרתי מהתפריט אפליקציות לא רצויות
-
שניתי imei
-
החלפתי את תמונת הפתיחה (סתם בשביל הקטע...)
(הבנתי שניתן לערוך את הסטרינגים שיהיה מוצג XXXXX וכדו' יש משהו יותר יעיל?)
כמו כן יש את עניין ההתאמה אישית של "קיצורי דרך מסך הנעילה" הבנתי שאפשר לבטל את זה אך אם אני מעוניין שיהיה אפשר לבחור אך ורק ממה שנשאר בתפריט. אפשרי?
יש עוד משהו שניתן לעשות כדי שיהיה יותר כשר??
מלכי הנוקיה
@מישהו12 @שלוםפ @r0l0gin @10110000 @שניאור-שמח ו @כל-מי-שיודע-משהו...
-
-
@2580
מאיפה יש לך את התוכנה שבמדריך
מגה חסום בנטפרי... והדרייב של @משהמזרחי נחסם ע"י גוגל
תכל'ס אם יש לך איך להעבר לי את זה אני ישמח -
@שלוםפ מה עשית? שינית את ID 647? זה לא שינה כמעט כלום בפועל (בהקשת מספר אפשר להגיע לשליחת הודעה רק שלא רואים את זה בצורה גלויה... וכמובן לה הסיר מהמקש של החץ השמאלי...) בנוסף בגירסא עצמה שלך יש הודעות
אבל סחטיין על המאושר ועדת הרבנים...
-
@2580
מאיפה יש לך את התוכנה שבמדריך
מגה חסום בנטפרי... והדרייב של @משהמזרחי נחסם ע"י גוגל
תכל'ס אם יש לך איך להעבר לי את זה אני ישמח@עזיז כתב בבירור | הכשרת נוקיה 215 הישן (2020):
תכל'ס אם יש לך איך להעבר לי את זה אני ישמח
בבקשה
כוכביות כמובן...
https://send.magicode.me/se*****nd-file/file/d1c94ae1d75f338d2db52dcf77aabb5eee4e3be7/view -
@נחמן-בניה את זה איך עושים? בID 646? איזה ערך משנים?
-
@נחמן-בניה את זה איך עושים? בID 646? איזה ערך משנים?