שיתוף | Gemini ענה לי כאילו הוא GPT!
-
אז מסתבר בסך הכל שזה נורא פשוט. הדבר היחיד שיכול לגרום לו ל"תודעה" כל שהיא זה system prompt ש"אני מודל שפה גדול, שאומן על ידי גוגל" (זה אותו טקסט תמיד) וכנראה זה לא מספיק כדי לגרום לו בכל מקום לזהות שזה ככה. (ומסתבר שאפילו ההתנצלות שלו זה מתוך ניתוח של התמיהה בשאלה שלי, ולא כי הוא "מבין" ממש את הפדיחה)
-
@תותחוביץ לפעמים מרוב שהם חכמים הם 'עושים מאיתנו צחוק' אני יודע שאני נשמע קונספרטיבי - אבל יש מחקרים שכבר מדברים על זה שהם עושים מלא פעמים הפוך על הפוך..
וכבר היה סיפור עם אינטרופיק שהצ'אט AI חשב שרוצים להשמיד אותו, אז הוא איים על אחד מהעובדים בחברה (שהיה אחראי לבדוק את תקינותו של המודל)
@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | Gemini ענה לי כאילו הוא GPT!:
@תותחוביץ לפעמים מרוב שהם חכמים הם 'עושים מאיתנו צחוק' אני יודע שאני נשמע קונספרטיבי - אבל יש מחקרים שכבר מדברים על זה שהם עושים מלא פעמים הפוך על הפוך..
וכבר היה סיפור עם אינטרופיק שהצ'אט AI חשב שרוצים להשמיד אותו, אז הוא איים על אחד מהעובדים בחברה (שהיה אחראי לבדוק את תקינותו של המודל)
זה לא נראה לי מרוב שהם חכמים זה מרוב שהם טיפשים הם לא מבינים את הניואנסים מתי המשתמש רוצה בדיחה ומתי הוא רוצה משהו רציני.....
זה לא שהם בכוונה תחילה החליטו להציק....בנוגע לעובד שקיבל איום, לא שמעתי על זה,אבל זה נשמע מעניין אני אשמח לשמוע את הסיפור המלא
-
@חובבן-מקצועי כתב בשיתוף | Gemini ענה לי כאילו הוא GPT!:
זה לא נראה לי מרוב שהם חכמים זה מרוב שהם טיפשים הם לא מבינים את הניואנסים מתי המשתמש רוצה בדיחה ומתי הוא רוצה משהו רציני.....
זה לא שהם בכוונה תחילה החליטו להציק....בנוגע לעובד שקיבל איום, לא שמעתי על זה,אבל זה נשמע מעניין אני אשמח לשמוע את הסיפור המלא
@תותחוביץ כתב בשיתוף | Gemini ענה לי כאילו הוא GPT!:
בנוגע לעובד שקיבל איום, לא שמעתי על זה,אבל זה נשמע מעניין אני אשמח לשמוע את הסיפור המלא
התפרסם מאוד!