דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. בניית ופיתוח אפליקציות
  4. עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
  5. בקשה | בדיקת תקינות אפליקציה שבניתי

בקשה | בדיקת תקינות אפליקציה שבניתי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - בניית ופיתוח אפליקציות
8 פוסטים 3 כותבים 158 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • איש אמתא מנותק
    איש אמתא מנותק
    איש אמת
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי יוסי מחשבים

הנושא הישן:

היי שלום לכל מי שיש לו ידע בסקריפטים של shell.
    בניתי אפליקציה שאני אפרט עליה בשרשור מסודר אבל כתנאי מקדים אני צריך שכמה שיותר אנשים יבדקו אותה על המכשיר שלהם.

• כיוון שאני רוצה למנוע בעיות מראש, אבקש שרק מי שיודע לכתוב סקריפט shell יבדוק את האפליקציה עם סקריפט שברור לו שעובד.

• האפליקציה היא מחכה את מאגיסק מודלס רק במצב של systemfull כלומר הסקריפט מבצע את השינויים על המערכת עצמה, על אחריותכם בלבד.

• לי אין כרגע מכשיר מרוטט לכן לא יכולתי לבדוק האם הפונקציה הזאת עובדת בכלל ומה השלכותיה.

• יש מצב שתצטרכו להריץ mount -o rw,remount
      app-release.ap
      (להוסיף k)
      app-release.apk

במסך הבניה יש להכניס את הסקריפט בחלונית שלו
    צילום מסך 2025-08-22 ב-17.30.10.png

כברירת מחדל החלונית מגיעה עם טמפלט מקצועי וניתן להוריד את הפונקציה הזאת בהגדרות (אודות/הגדרות)
    צילום מסך 2025-08-22 ב-17.30.31.png

תודה רבה

מכיוון שראיתי שאין כאן אף אחד שיכול לעזור לי במישור הפרקטי, יצרתי מודל בדיקה שתוכלו להוריד מהמאגר (מי שכבר הוריד את האפליקציה שיוריד שוב)

לכל מי שלא הבין, האפליקציה הזאת היא התגשמות החלומות של כל בעל אנדרואיד לא מקצועי, קחו לדוגמה את רובי,
    רובי קורא מדריך איך להוסיף אפליקציית x לסיסטם- רובי לא מומחה גדול את הרוט בכלל חבר שלו עשה לו וכל העניין עם mt manger וכדו נשמע לו מסובך.
    הממה הוא רוצה את האפליקציית x בסיסטם כדי שלא תמחק אחרי איפוס (ככה הוא הבין ממישהו שהסביר לו יפה),
    כאן נכנסת אפליקציית ״מודל טופ״ (תציעו שמות) שהיא ב״ה תהיה מותקנת אצל כל אחד וכשרובי שואל איך הוא מכניס את האפליקציה לסיסטם, הוא כבר לא יצטרך להתעסק עם mt הרשאות וכד׳ אלא יוסי חברו ישלח לו מודל שפשוט עושה את זה לבד וכל מה שנשאר לרובי זה לפתוח את האפליקציה, לבחור את המודל, ולהריץ
    אני אישית חושב שזה אפליקציה חיונית לפורום כמו שלנו. תעדכנו אם לא נראה לכם כדי שאני לא יעבוד לחינם
    בכל אופן מי שבא לו לבדוק שיכנס לספוילר הזה ויקבל הדרכה מה לבדוק

כדי לבדוק האם האפליקציה עובדת אצלכם דבר ראשון שצריך זה כמובן רוט, אם יש לכם אפשר להמשיך
    שלב הבא זה להוריד את אחת מהאפליקציות האלו:
    app-release.ap
    (להוסיף k)
    app-release.apk

אחרי שהורדתם ופתחתם אתם תהיו במסך ההרצה, אבל לפני אנחנו צריכים להוריד את המודל הניסיוני שלי - תעברו בתפריט ל״מאגר״ ותורידו את המודל שיש שם.
    בסיום ההורדה תעברו בתפריט ל״הרצה״ ותבחרו את הקובץ שירד (שימו לב יש באג קטן והקובץ יורד בשם ״מוריד מודל test.zip")
    אחרי בחירה יש ללחוץ על כפתור ההרצה שהתווסף להעניק הרשאות רוט לחכות שיגמור להריץ ואז להעלות את התמונה של המסך לכאן
    (למתקדמים תוכלו להיכנס לסיסטם אפפ ולבדוק האם נוצר שם קובץ test.txt
    הנה דוגמה לתהליך במכשיר שהמודל נכשל בו (כי אין בו רוט)
    Screenshot_20250825_035741.png Screenshot_20250825_035847.png Screenshot_20250825_035904.png

תודה רבה מראש

אני יודע שאני חושב שאני יודע.

אלוף תימןא י 2 תגובות תגובה אחרונה
    4
    • איש אמתא מנותק
      איש אמתא מנותק
      איש אמת
      מדריכים
      כתב נערך לאחרונה על ידי

יאללה חברה לבדוק....

י 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • איש אמתא איש אמת

יאללה חברה לבדוק....

י מנותק
        י מנותק
        ילד
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת האמת שאין לי בעיה לבדוק אבל אני לא כל כך יודע איך לבנות סקריפטים תוכל להביא לי סקריפט של בטוח עובד ואני אבדוק אבל תכתוב לי מה הוא עושה יש לי אפס 21 פרו אם זה מעניין אותך על מה אני בודק

איש אמתא תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • איש אמתא איש אמת

יאללה חברה לבדוק....

י מנותק
          י מנותק
          ילד
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת יש לי כל מיני קבצי זיפ שהתקנתי בדרך המודל מג'יקס אני יכול להריץ אותם שמה בתור קובץ זיפ וזה יהיה כמערכת כמו שכתבת או שרק דרך הסקריפט זה עושה את זה במערכת

איש אמתא תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • י ילד

@איש-אמת יש לי כל מיני קבצי זיפ שהתקנתי בדרך המודל מג'יקס אני יכול להריץ אותם שמה בתור קובץ זיפ וזה יהיה כמערכת כמו שכתבת או שרק דרך הסקריפט זה עושה את זה במערכת

איש אמתא מנותק
            איש אמתא מנותק
            איש אמת
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי איש אמת

@ילד בגדול המבנה של מודל מג'יסק טיפה שונה, ולא נראה לי שיעבוד.
            אני לא יכול ליצור לך מודל כי אני מעדיף לא לקחת ריזיקה על מכשיר שלא מכיר ולא שלי.

כשאני יעלה את זה כמוצר מוגמר, אני/סתם מישהו יכתוב ב״ה מדריך מסודר

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • י ילד

@איש-אמת האמת שאין לי בעיה לבדוק אבל אני לא כל כך יודע איך לבנות סקריפטים תוכל להביא לי סקריפט של בטוח עובד ואני אבדוק אבל תכתוב לי מה הוא עושה יש לי אפס 21 פרו אם זה מעניין אותך על מה אני בודק

איש אמתא מנותק
              איש אמתא מנותק
              איש אמת
              מדריכים
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@ילד כתב במדריך | בקשה | בדיקת תקינות אפליקציה שבניתי:

האמת שאין לי בעיה לבדוק אבל אני לא כל כך יודע איך לבנות סקריפטים תוכל להביא לי סקריפט של בטוח עובד ואני אבדוק

עודכן, תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • איש אמתא איש אמת

הנושא הישן:

בניתי אפליקציה שאני אפרט עליה בשרשור מסודר אבל כתנאי מקדים אני צריך שכמה שיותר אנשים יבדקו אותה על המכשיר שלהם.

• כיוון שאני רוצה למנוע בעיות מראש, אבקש שרק מי שיודע לכתוב סקריפט shell יבדוק את האפליקציה עם סקריפט שברור לו שעובד.

• האפליקציה היא מחכה את מאגיסק מודלס רק במצב של systemfull כלומר הסקריפט מבצע את השינויים על המערכת עצמה, על אחריותכם בלבד.

• לי אין כרגע מכשיר מרוטט לכן לא יכולתי לבדוק האם הפונקציה הזאת עובדת בכלל ומה השלכותיה.

app-release.ap
                  (להוסיף k)
                  app-release.apk

כברירת מחדל החלונית מגיעה עם טמפלט מקצועי וניתן להוריד את הפונקציה הזאת בהגדרות (אודות/הגדרות)

תודה רבה

מכיוון שראיתי שאין כאן אף אחד שיכול לעזור לי במישור הפרקטי, יצרתי מודל בדיקה שתוכלו להוריד מהמאגר (מי שכבר הוריד את האפליקציה שיוריד שוב)

לכל מי שלא הבין, האפליקציה הזאת היא התגשמות החלומות של כל בעל אנדרואיד לא מקצועי, קחו לדוגמה את רובי,
                רובי קורא מדריך איך להוסיף אפליקציית x לסיסטם- רובי לא מומחה גדול את הרוט בכלל חבר שלו עשה לו וכל העניין עם mt manger וכדו נשמע לו מסובך.
                הממה הוא רוצה את האפליקציית x בסיסטם כדי שלא תמחק אחרי איפוס (ככה הוא הבין ממישהו שהסביר לו יפה),
                כאן נכנסת אפליקציית ״מודל טופ״ (תציעו שמות) שהיא ב״ה תהיה מותקנת אצל כל אחד וכשרובי שואל איך הוא מכניס את האפליקציה לסיסטם, הוא כבר לא יצטרך להתעסק עם mt הרשאות וכד׳ אלא יוסי חברו ישלח לו מודל שפשוט עושה את זה לבד וכל מה שנשאר לרובי זה לפתוח את האפליקציה, לבחור את המודל, ולהריץ
                אני אישית חושב שזה אפליקציה חיונית לפורום כמו שלנו. תעדכנו אם לא נראה לכם כדי שאני לא יעבוד לחינם

כדי לבדוק האם האפליקציה עובדת אצלכם דבר ראשון שצריך זה כמובן רוט, אם יש לכם אפשר להמשיך
                app-release.ap
                (להוסיף k)
                app-release.apk

אחרי שהורדתם ופתחתם אתם תהיו במסך ההרצה, אבל לפני אנחנו צריכים להוריד את המודל הניסיוני שלי - תעברו בתפריט ל״מאגר״ ותורידו את המודל שיש שם.
                בסיום ההורדה תעברו בתפריט ל״הרצה״ ותבחרו את הקובץ שירד (שימו לב יש באג קטן והקובץ יורד בשם ״מוריד מודל test.zip")
                אחרי בחירה יש ללחוץ על כפתור ההרצה שהתווסף להעניק הרשאות רוט לחכות שיגמור להריץ ואז להעלות את התמונה של המסך לכאן
                Screenshot_20250825_035741.png Screenshot_20250825_035847.png Screenshot_20250825_035904.png

תודה רבה מראש

אלוף תימןא מנותק
                אלוף תימןא מנותק
                אלוף תימן
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת יש לי רוט גם לעריכה אנדרואיד 13 וזה כותב לי שגיאה
                Screenshot_20250825-181135.png Screenshot_20250825-181141.png

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • איש אמתא איש אמת

הנושא הישן:

app-release.ap
                    (להוסיף k)
                    app-release.apk

תודה רבה

app-release.ap
                  (להוסיף k)
                  app-release.apk

תודה רבה מראש

י מנותק
                  י מנותק
                  ילד
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@איש-אמת לצערי נכשל Screenshot_20250825-215634_Trebuchet.png
                  Screenshot_20250825-215827_Trebuchet.png
                  אי אפשר כל כך לראות מה התוצאה וגם אי אפשר לעשות העתק הדבק אז עשיתי פעמיים צילום מסך

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון
                  0
                  • חוקי הפורום
                  • פופולרי
                  • לא נפתר
                  • משתמשים