בעיה | שכחתי את הסיסמה של התוכנה לחסימת אינטרנט - NetDisabler
-
@ע-ה-דכו-ע זה מצלם לפני ואחרי וכותב את ההבדלים
וממבט מלמעלה זה באמת תפס את ההבדלים החשובים (מחיקת דרייברים רשימות מכשירים ושינויים בחומת אש)
זה בvm אם עוד כמה דברים רצים ברקע אז אולי יש גם מספר דברים בודדים שלא קשורים
@cfopuser כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה של התוכנה לחסימת אינטרנט - NetDisabler:
וממבט מלמעלה זה באמת תפס את ההבדלים החשובים (מחיקת דרייברים רשימות מכשירים ושינויים בחומת אש)
זה משנה יותר משביעית מהרג'יסטרי??
200/2 לתמונה של לפני ואחרי מתוך 700 מ"ב
מה שיכול להיות שאולי זה בפורמט שתופס המון שטח לחינם, כמו נניח רשימה של כל שינוי עם כל הנתיב המלא שלו בנפרד (מקום לרשום את כל השינויים שתחת נתיב כמו בקובץ REG) וכדו'
-
@cfopuser כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה של התוכנה לחסימת אינטרנט - NetDisabler:
זה משנה יותר משביעית מהרג'יסטרי??
200/2 לתמונה של לפני ואחרי מתוך 700 מ"ב
מה שיכול להיות שאולי זה בפורמט שתופס המון שטח לחינם, כמו נניח רשימה של כל שינוי עם כל הנתיב המלא שלו בנפרד (מקום לרשום את כל השינויים שתחת נתיב כמו בקובץ REG) וכדו'
@ע-ה-דכו-ע תודה רבה
מה אני עושה עם אחרי ההורדה? -
@ע-ה-דכו-ע תודה רבה
מה אני עושה עם אחרי ההורדה?@אמרתי-אני-יודע עברתי טיפה על התוכנה ונראה לי שאפשרי לעקוף את הסיסמה אני ישב על זה מתשהו
-
@אמרתי-אני-יודע עברתי טיפה על התוכנה ונראה לי שאפשרי לעקוף את הסיסמה אני ישב על זה מתשהו
@cfopuser תודה רבה.
-
השאלה היא האם להפעיל את הקובץ הזה זה קשה?
-
@ע-ה-דכו-ע תודה רבה
מה אני עושה עם אחרי ההורדה?@אמרתי-אני-יודע כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה של התוכנה לחסימת אינטרנט - NetDisabler:
@ע-ה-דכו-ע תודה רבה
מה אני עושה עם אחרי ההורדה?מי שהביא לך את זה זה @cfopuser .
בעיקרון צריך לעבור על כל השינויים שנעשו, ולהחזיר אותם למצב הקודם, אבל זה עבודה של ימים.
לא ראיתי את המבנה של הקובץ, אולי אפשר להביא אותו לAI באיזה 20 30 חתיכות (האמת שאני חושש שיותר) שיכתוב כל פעם קובץ REG.
-
@אמרתי-אני-יודע כתב בבעיה | שכחתי את הסיסמה של התוכנה לחסימת אינטרנט - NetDisabler:
@ע-ה-דכו-ע תודה רבה
מה אני עושה עם אחרי ההורדה?מי שהביא לך את זה זה @cfopuser .
בעיקרון צריך לעבור על כל השינויים שנעשו, ולהחזיר אותם למצב הקודם, אבל זה עבודה של ימים.
לא ראיתי את המבנה של הקובץ, אולי אפשר להביא אותו לAI באיזה 20 30 חתיכות (האמת שאני חושש שיותר) שיכתוב כל פעם קובץ REG.
@ע-ה-דכו-ע תודה
נחכה לעדכון של @cfopuser לאחר שיעבור על התוכנה
תודה לכלכ המשיבים -
@אמרתי-אני-יודע עברתי טיפה על התוכנה ונראה לי שאפשרי לעקוף את הסיסמה אני ישב על זה מתשהו
-
@תלמידהון הזכרת לי את זה עכשיו ולקח בול שתי דקות ככה שאני מניח שאם מישהו ממש רוצה זאת לא בעיה בשבילו
כמובן לא חושב אפי' על לפרסם את זה בציבור
@אמרתי-אני-יודע אני יעדכן אותך בפרטי אם תתחייב לא לשתף (או שאני יעשה לך את זה בשליטה מרחוק)