להורדה | aurora store כשר - אתם בוחרים איזה אפליקציות יהיו!
-
@iosi-poli כן
-
קודם כל תודה לד' יתברך, זה פרוייקט שחשבתי שיקח לי שבוע, וסיימתי ביום..
זו האפליקציה המקורית של המעדכן אפליקציות הנודע לפני שמישהו (לא זוכר) ערך אותה.היתרונות כאן נראה לי ברורים, לא צריך להוריד APK, להעלות לשרת וכו', האפלקציות תמיד מעודכנות וכו'.
את האפליקציה ערכתי עם AI Studio, והצלחתי להגיע למגבלה היומית..
בעזרת ד' בלנ"ד מאוחר יותר אציג את השינויים בקוד.ישנו קובץ JSON שמאוחסן ברשת (את שלי שמתי בGITHUB, שמכיל את רשימת האפליקיצות המותרות, בעזרת ד' אני עובד על הממשק לעריכה נוחה.
עוד דבר, את האפליקציה תרגמתי עם AI סטודיו גם כן, אז מחילה אם יש מילים לא מובנות או משהו, דווחו ואתקן בלנ"ד.
אני מביא כאן את ה"דוגמית", יש שם ארבעה אפליקציות.
להורדת האפליקציה
קובץ הJSON אמור להראות כך:[ "com.whatsapp", "com.tranzmate", "com.waze", "tfilon.tfilon" ]
אפשר ליצור קובץ כזה בגיטהאב, ללחוץ על RAW, ואז להתעיק את הקישור.
חפשו בMT מנג'ר את השורה הזאת:
https://raw.githubusercontent.com/lilor159357/aurora-whitelist/refs/heads/main/whitelist.json
ותחליפו אותה עם הקישור לJSON שלכם, ויש לכם חנות אפליקציות שאתם מחליטים איזה אפליקציות יהיו בה!
-
@lilo159 ישר כוח, אני חולם כבר הרבה זמן להכין דבר כזה, ואתה באת והרמת את הכפפה.
יפה מאוד!
אפשר את קוד המקור, כדי שנוכל לערוך עוד כל מיני דברים?@מישהו12 למעשה בהתחלה רציתי לערוך עם android studio, הייתי צריך להוריד בשביל זה את הגרסה החדשה, שלא כל כך התחברתי כרגע לעיצוב החדש שלו, וגם לוקח לו הרבה זמן לקמפל, המחשב כבר מסכן, הסתבכתי עם זה, אז עברתי לעריכת smali...
אני משתמש עם scrcpy שממש נוח להעתק הדבק ישיר, ו- MT manager.
כשיהיה לי יותר זמן אני בעזרת ד' אעדכן את השינויים שעשיתי, אבל בגדול אפשר להמיר בקלות smali לjava, ואז אם מישהו עם רצון ויכולת יוכל להחיל את השינויים בקוד המקור זה אכן יהיה מבורך. -
@מישהו12 למעשה בהתחלה רציתי לערוך עם android studio, הייתי צריך להוריד בשביל זה את הגרסה החדשה, שלא כל כך התחברתי כרגע לעיצוב החדש שלו, וגם לוקח לו הרבה זמן לקמפל, המחשב כבר מסכן, הסתבכתי עם זה, אז עברתי לעריכת smali...
כשיהיה לי יותר זמן אני בעזרת ד' אעדכן את השינויים שעשיתי, אבל בגדול אפשר להמיר בקלות smali לjava, ואז אם מישהו עם רצון ויכולת יוכל להחיל את השינויים בקוד המקור זה אכן יהיה מבורך. -
@עניו-כמשה כתב בלהורדה | aurora store כשר - אתם בוחרים איזה אפליקציות יהיו!:
יישר כח
מאיפה הוא מקבל את העדכונים בדיוק?
מהחנות אורורה
-
@עניו-כמשה כתב בלהורדה | aurora store כשר - אתם בוחרים איזה אפליקציות יהיו!:
יישר כח
מאיפה הוא מקבל את העדכונים בדיוק?
מהחנות אורורה
@שניאור-שמח מגוגל פליי יותר נכון...
-
@iosi-poli כתב בלהורדה | aurora store כשר - אתם בוחרים איזה אפליקציות יהיו!:
אולי תשלב את זה בחסימה שלך
-
אולי תשלב את זה בחסימה שלך
-
מישהו פה מעדיף smali מjava...
גם אני הייתי ככה תקופה ארוכה
-
@מישהו12 למעשה בהתחלה רציתי לערוך עם android studio, הייתי צריך להוריד בשביל זה את הגרסה החדשה, שלא כל כך התחברתי כרגע לעיצוב החדש שלו, וגם לוקח לו הרבה זמן לקמפל, המחשב כבר מסכן, הסתבכתי עם זה, אז עברתי לעריכת smali...
כשיהיה לי יותר זמן אני בעזרת ד' אעדכן את השינויים שעשיתי, אבל בגדול אפשר להמיר בקלות smali לjava, ואז אם מישהו עם רצון ויכולת יוכל להחיל את השינויים בקוד המקור זה אכן יהיה מבורך.@lilo159 כתב בלהורדה | aurora store כשר - אתם בוחרים איזה אפליקציות יהיו!:
ואז אם מישהו עם רצון ויכולת יוכל להחיל את השינויים בקוד המקור זה אכן יהיה מבורך.
אם תסביר באיזה קבצים בדיוק עשית שינויים, זה יקל עלי מאוד לעשות את זה.
ואז אולי כשיהיה לי זמן אשב על זה בע"ה.
תודה רבה! -
@iosi-poli לא יודע להסביר, זה חוויה אחרת עריכת smali.
בjava גם אם שינית משהו, זה כאילו את בנית, אבל בסמאלי אתה גורם לאפליקציה לעשות דברים שהיא בכלל לא התכוונה... -
@lilo159 כתב בלהורדה | aurora store כשר - אתם בוחרים איזה אפליקציות יהיו!:
ואז אם מישהו עם רצון ויכולת יוכל להחיל את השינויים בקוד המקור זה אכן יהיה מבורך.
אם תסביר באיזה קבצים בדיוק עשית שינויים, זה יקל עלי מאוד לעשות את זה.
ואז אולי כשיהיה לי זמן אשב על זה בע"ה.
תודה רבה! -
@7716508 אני מתלבט אם לקרוא לזה פרצה, כי למשתמש הפשוט לא אמורה להיות גישה לעריכת האפליקציה, ובפשטות הוא יכול גם למחוק את כל השינויים שעשיתי...
-
@lilo159 זה פרצה, כי זה אומר שא"T לשלב את זה בגרסאות כשרות, כי אז בן אדם גם אם הגרסא חסומה לגמרי והוא לא יכול לערוך - יכול לעשות מניפולציות על הרשת עם DNS וכדומה
-
קודם כל תודה לד' יתברך, זה פרוייקט שחשבתי שיקח לי שבוע, וסיימתי ביום..
זו האפליקציה המקורית של המעדכן אפליקציות הנודע לפני שמישהו (לא זוכר) ערך אותה.היתרונות כאן נראה לי ברורים, לא צריך להוריד APK, להעלות לשרת וכו', האפלקציות תמיד מעודכנות וכו'.
את האפליקציה ערכתי עם AI Studio, והצלחתי להגיע למגבלה היומית..
בעזרת ד' בלנ"ד מאוחר יותר אציג את השינויים בקוד.ישנו קובץ JSON שמאוחסן ברשת (את שלי שמתי בGITHUB, שמכיל את רשימת האפליקיצות המותרות, בעזרת ד' אני עובד על הממשק לעריכה נוחה.
עוד דבר, את האפליקציה תרגמתי עם AI סטודיו גם כן, אז מחילה אם יש מילים לא מובנות או משהו, דווחו ואתקן בלנ"ד.
אני מביא כאן את ה"דוגמית", יש שם ארבעה אפליקציות.
להורדת האפליקציה
קובץ הJSON אמור להראות כך:[ "com.whatsapp", "com.tranzmate", "com.waze", "tfilon.tfilon" ]
אפשר ליצור קובץ כזה בגיטהאב, ללחוץ על RAW, ואז להתעיק את הקישור.
חפשו בMT מנג'ר את השורה הזאת:
https://raw.githubusercontent.com/lilor159357/aurora-whitelist/refs/heads/main/whitelist.json
ותחליפו אותה עם הקישור לJSON שלכם, ויש לכם חנות אפליקציות שאתם מחליטים איזה אפליקציות יהיו בה!
@lilo159
רק כדי לוודא
החנות תוכל הן לעדכן כל האפלי' המותקנות במכשיר רגיל ללא רוט וגם יהיה בה מנוע חיפוש אפלי' להתקנה שהרשימת אפלי' תהיה מוגבלת רק למה שאני רוצה ע"י שינוי ועריכת הZIP ע"י שמות חבילה של האפלי' הרצויות?
נ.ב אז עשית משהו כמו זה?
https://mitmachim.top/topic/75261/שיתוף-חנות-אפליקציות-כשרה-משוכללת-מאד-jstore
בחינם? -
ה הנני העני התייחס לנושא זה
-
@7716508 אני מתלבט אם לקרוא לזה פרצה, כי למשתמש הפשוט לא אמורה להיות גישה לעריכת האפליקציה, ובפשטות הוא יכול גם למחוק את כל השינויים שעשיתי...