שיתוף | ככה תוכלו בקלות לדעת איזה מעבד יש על מכשיר האנדרואיד שלכם
-
הרבה פעמים כשאנחנו רוצים להתקין רום, רוט או קובץ רקברי (Recovery) – חשוב לדעת איזה מעבד מותקן במכשיר
לכן העלתי סקריפט קטן (קובץ .bat) – הסקריפט הזה עובד על ADB.
הוראות שימוש
אתם צריכים לשים את הסקריפט בתיקיה שנמצאת ה ADB ולחבר את נגן עם ניפוי בגים פועל ולהריץ את הקובץ המצורף, והוא יגיד לכם מיידית איזה מעבד מותקן במכשיר הכל קל ופשוט – בלי לחפש שעות בגוגלאתם תראו משהו כזה
מה שרשום בשורה "Detected vendor" זה השם של המעבד שלכם.מצורף כאן הקובץ להורדה
נוצר על ידי Ai
-
-
הרבה פעמים כשאנחנו רוצים להתקין רום, רוט או קובץ רקברי (Recovery) – חשוב לדעת איזה מעבד מותקן במכשיר
הוראות שימוש
אתם צריכים לשים את הסקריפט בתיקיה שנמצאת ה ADB ולחבר את נגן עם ניפוי בגים פועל ולהריץ את הקובץ המצורף, והוא יגיד לכם מיידית איזה מעבד מותקן במכשיר הכל קל ופשוט – בלי לחפש שעות בגוגלאתם תראו משהו כזה
נוצר על ידי Ai
@RearmostPant23 אם אתם חיפסתם את הנושא הזה אז כנראה את גם תזקקו למדריך הזה
-
-
הוראות שימוש
נוצר על ידי Ai
-
יש את המדריך הזה שלי
@2580 מדריך יפה,לצערי לא ראיתי אותו הוא היה יכול לחסוך לי זמן
וסתם שאלה, בעזרת המדריך שלך אפשר לראות גם סוגי מעבדים אחרים ושיתן פלט עם השם המשכרי של המעבד? כי העניין הוא שזה מידע שבדרך כלל לא נמצא במכשיר וצריך לתרגם את השם שרשום לשם שאנחנו מכירים(מה שסקריפט עושה),אז הadb יתן תוצא אבל אני עדיין לא נבין איזה מעבד יש.וגם המדריך שלך מסביר איך לגלות איזה סוג מעבד mtk יש לך אבל אם משהו לא יודע איזה מעבד יש לו אז הוא יחפס נושא כמו הזה כי שלך מדבר דוקה על mtk