בירור | איך אפשר להוריד apk סוג של יוטיוב פרוץ לשיאומי f21 pro כשר עם חסימה בסיסית
-
פתחתי במחשב וזה מראה שיש לי איזשהו קובץ של magisk אבל זה לא מופיע במכשיר עצמו . אני רוצה להוריד apk שנקרא newpipe סוג של יוטיוב בלי צורך בחשבון גוגל . כשהורדתי אותי מהמחשב ואז העברתי לטלפון הוא ירד אבל הראה כאילו אין קליטה יש למישהו פיתרון ? ובכללי אני צריך את זה לשיעורי תורה אז אם למישהו יש תחלופה יותר ידידותית אני אשמח
תודה רבה -
פתחתי במחשב וזה מראה שיש לי איזשהו קובץ של magisk אבל זה לא מופיע במכשיר עצמו . אני רוצה להוריד apk שנקרא newpipe סוג של יוטיוב בלי צורך בחשבון גוגל . כשהורדתי אותי מהמחשב ואז העברתי לטלפון הוא ירד אבל הראה כאילו אין קליטה יש למישהו פיתרון ? ובכללי אני צריך את זה לשיעורי תורה אז אם למישהו יש תחלופה יותר ידידותית אני אשמח
תודה רבה@השם-מלך12 יש לך התקנות בטלפון?
-
@השם-מלך12 אתה יכול להתקין אפליקציות לא מהחנות נגיד הורדת מהמחשב אפליקציה והעתקת לטלפון אתה יכול להתקין את האפליקציה או שהגירסה של הטלפון חסומה להתקנות חיצוניות
-
@השם-מלך12 אתה יכול להתקין אפליקציות לא מהחנות נגיד הורדת מהמחשב אפליקציה והעתקת לטלפון אתה יכול להתקין את האפליקציה או שהגירסה של הטלפון חסומה להתקנות חיצוניות
@אלוף-תימן היא לא חסומה אפשר להוריד אבל אפליקציה שעובדת על גוגל כמו יוטיוב מיוזיק נגיד תראה כאילו אין חיבור לאינטרנט
-
@אלוף-תימן יש איזושהי דרך לסדר את זה?
-
@אלוף-תימן יש איזושהי דרך לסדר את זה?
@השם-מלך12 זה עקיפת חסימה נראה לי
-
@השם-מלך12 זה עקיפת חסימה נראה לי
@אלוף-תימן אפשרי?
-
@אלוף-תימן אפשרי?
@השם-מלך12 אם זה עקיפת חסימה זה נוגד את חוקי הפורום לכן אני לא יכול לעזור
-
@השם-מלך12 אם זה עקיפת חסימה זה נוגד את חוקי הפורום לכן אני לא יכול לעזור
-
@השם-מלך12 או משהו לשמוע בו שיעורי תורה ? סהכ רוצה להפוך את האפליקציה הזאת לזמינה ומתפקדת
-
@השם-מלך12 ניתן ל @צוות-פיקוח להחליט