שיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש
-
תודה רבה
@יוני-10 כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
זה ימחוק לך את הזיכרון של האונקי אז תגבה
ואין אפשרות בלי לפרמט?
@האדם-השלישי
יש לחלק את הקובץ ל2 על ידי 7ZIP או משהו כזה אבל לא יודע איך עושים את זה ולא לוקח אחריות זה גם מסובך כי זה יכול לפגום בקובץ -
@מטען-נייד
במחשב אצלי עובד תקין, לא יודע איך באנדרואיד, תוודא שיש לך את הגירסה האחרונה של קיוויקס -
@מטען-נייד
במחשב אצלי עובד תקין, לא יודע איך באנדרואיד, תוודא שיש לך את הגירסה האחרונה של קיוויקס -
@מטען-נייד כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
למה עושה לי ככה:
הכל מכוער כזה ובצד?יש לך כנראה טעות
ככה זה נראה בגירסה הקודמת בלי התמונות
אבל בגירסה החדשה עם התמונות זה מסודר ואין כבר את הבעייה הזאת -
@מטען-נייד כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
למה עושה לי ככה:
הכל מכוער כזה ובצד?יש לך כנראה טעות
ככה זה נראה בגירסה הקודמת בלי התמונות
אבל בגירסה החדשה עם התמונות זה מסודר ואין כבר את הבעייה הזאת@אברהם-אבינו-1 בטוח? כי אני בדיוק בא למחוק את הישן ולשים את החדש ואם גם הוא לא יושב טוב אז אני לא יוסיף עוד 5 גיגה רק בשביל עדכון של חצי שנה ותמונות כי זה עדיין יעצבן
-
@אברהם-אבינו-1 בטוח? כי אני בדיוק בא למחוק את הישן ולשים את החדש ואם גם הוא לא יושב טוב אז אני לא יוסיף עוד 5 גיגה רק בשביל עדכון של חצי שנה ותמונות כי זה עדיין יעצבן
@בינוני כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
בטוח?
כן! בטוח!
אני גם לא רציתי למחוק בגלל זה
אבל בדקתי וזה מצוין! -
@האדם-השלישי
יש לחלק את הקובץ ל2 על ידי 7ZIP או משהו כזה אבל לא יודע איך עושים את זה ולא לוקח אחריות זה גם מסובך כי זה יכול לפגום בקובץ@יוני-10 בקיצור אני מבין שזה לא כ"כ רלוונטי בשבילי...
ואם אני מפרמט ומשנה את המערכת קבצים אני יכול להשתמש בזה בסדיר או שאח"כ צריך להחזיר את זה חזרה שיהיה כמו שיש עכשיו?
תודה רבה -
@יוני-10 בקיצור אני מבין שזה לא כ"כ רלוונטי בשבילי...
ואם אני מפרמט ומשנה את המערכת קבצים אני יכול להשתמש בזה בסדיר או שאח"כ צריך להחזיר את זה חזרה שיהיה כמו שיש עכשיו?
תודה רבה@האדם-השלישי
לא לא צריך להחזיר זה יכול להשאר ככה -
@האדם-השלישי
לא לא צריך להחזיר זה יכול להשאר ככה@יוני-10 תודה רבה