שיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש
-
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
@יוני-10 תודה רבה!
יש המעודכן עם תמונות?
כי כרגע עם תמונות זה מלפני 5 שניםכרגע אין, מקווים מאוד שיהיה בחודשים הקרובים
-
@שלמה-רביב כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
@יוני-10 תודה רבה!
יש המעודכן עם תמונות?
כי כרגע עם תמונות זה מלפני 5 שניםכרגע אין, מקווים מאוד שיהיה בחודשים הקרובים
-
@mistr כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
בחודשים הקרובים
אתה חןדי מידיעה כי כבר כמה שנים זה כמה חודשים
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
@mistr כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
בחודשים הקרובים
כן. כמובן עד שלא יהיה בפועל זה לא סופי אבל לפני כמה שנים התחיל מיזם לסינון חוזר של כל התמונות וזה עצר, ולאחרונה זה עלה שוב וחלה התקדמות עצומה ונשארו שתי שלבים אחרונים. תיאורטית זה יכול להיות תוך כמה ימים אבל משער שזה יקח כמה חודשים, בא נהמר עד פסח...
-
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
בחודשים הקרובים
כן. כמובן עד שלא יהיה בפועל זה לא סופי אבל לפני כמה שנים התחיל מיזם לסינון חוזר של כל התמונות וזה עצר, ולאחרונה זה עלה שוב וחלה התקדמות עצומה ונשארו שתי שלבים אחרונים. תיאורטית זה יכול להיות תוך כמה ימים אבל משער שזה יקח כמה חודשים, בא נהמר עד פסח...
מעדכן בשמחה על קובץ זים רשמי של המכלול כולל תמונות
https://www.hamichlol.org.il/המכלול:להורדה

-
מעדכן בשמחה על קובץ זים רשמי של המכלול כולל תמונות
https://www.hamichlol.org.il/המכלול:להורדה

-
למה הוא לא נותן לי להוריד אפי' שיש הרבה יותר מ6 ג'יגה פנויים?
-
למה הוא לא נותן לי להוריד אפי' שיש הרבה יותר מ6 ג'יגה פנויים?
@האדם-השלישי
לאיפה אתה מוריד את זה? -
@האדם-השלישי
לאיפה אתה מוריד את זה?@יוני-10 לאונקי
-
@יוני-10 לאונקי
@האדם-השלישי
ככה זה אונקים כרטיסים ועוד לא יכולים לקבל קובץ אחיד ששוקל מעל 4 GB
תצטרך או להעתיק אותו למקום אחר נגיד נגן זיכרון פנימי
או לפרמט אותו בפורמט
הפורמטים שמתאימיםexFAT – הכי מומלץ לדיסק-און-קי. עובד גם ב-Windows וגם במכשירים רבים.
NTFS – טוב בעיקר למחשבי Windows.
מדריך קצר (ב-Windows)
חבר את הדיסק-און-קי למחשב.
פתח "מחשב זה".
לחץ קליק ימני על הדיסק-און-קי.
בחר "אתחול (Format)".
בשדה File System בחר exFAT.
לחץ Start / התחל.
זהו — עכשיו אפשר להכניס קבצים גדולים מ-4GB.
כך בחשבון שזה ימחוק לך את הזיכרון של האונקי אז תגבה -
@האדם-השלישי
ככה זה אונקים כרטיסים ועוד לא יכולים לקבל קובץ אחיד ששוקל מעל 4 GB
תצטרך או להעתיק אותו למקום אחר נגיד נגן זיכרון פנימי
או לפרמט אותו בפורמט
הפורמטים שמתאימיםexFAT – הכי מומלץ לדיסק-און-קי. עובד גם ב-Windows וגם במכשירים רבים.
NTFS – טוב בעיקר למחשבי Windows.
מדריך קצר (ב-Windows)
חבר את הדיסק-און-קי למחשב.
פתח "מחשב זה".
לחץ קליק ימני על הדיסק-און-קי.
בחר "אתחול (Format)".
בשדה File System בחר exFAT.
לחץ Start / התחל.
זהו — עכשיו אפשר להכניס קבצים גדולים מ-4GB.
כך בחשבון שזה ימחוק לך את הזיכרון של האונקי אז תגבהתודה רבה
@יוני-10 כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
זה ימחוק לך את הזיכרון של האונקי אז תגבה
ואין אפשרות בלי לפרמט?
-
תודה רבה
@יוני-10 כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
זה ימחוק לך את הזיכרון של האונקי אז תגבה
ואין אפשרות בלי לפרמט?
@האדם-השלישי
יש לחלק את הקובץ ל2 על ידי 7ZIP או משהו כזה אבל לא יודע איך עושים את זה ולא לוקח אחריות זה גם מסובך כי זה יכול לפגום בקובץ -
@מטען-נייד
במחשב אצלי עובד תקין, לא יודע איך באנדרואיד, תוודא שיש לך את הגירסה האחרונה של קיוויקס -
@מטען-נייד
במחשב אצלי עובד תקין, לא יודע איך באנדרואיד, תוודא שיש לך את הגירסה האחרונה של קיוויקס -
@מטען-נייד כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
למה עושה לי ככה:
הכל מכוער כזה ובצד?יש לך כנראה טעות
ככה זה נראה בגירסה הקודמת בלי התמונות
אבל בגירסה החדשה עם התמונות זה מסודר ואין כבר את הבעייה הזאת -
@מטען-נייד כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
למה עושה לי ככה:
הכל מכוער כזה ובצד?יש לך כנראה טעות
ככה זה נראה בגירסה הקודמת בלי התמונות
אבל בגירסה החדשה עם התמונות זה מסודר ואין כבר את הבעייה הזאת@אברהם-אבינו-1 בטוח? כי אני בדיוק בא למחוק את הישן ולשים את החדש ואם גם הוא לא יושב טוב אז אני לא יוסיף עוד 5 גיגה רק בשביל עדכון של חצי שנה ותמונות כי זה עדיין יעצבן
-
@אברהם-אבינו-1 בטוח? כי אני בדיוק בא למחוק את הישן ולשים את החדש ואם גם הוא לא יושב טוב אז אני לא יוסיף עוד 5 גיגה רק בשביל עדכון של חצי שנה ותמונות כי זה עדיין יעצבן
@בינוני כתב בשיתוף | ולהורדה המכלול החדש מעודכן כ"ג אב תשפ"ה (17 באוגוסט 2025) הכי חדש:
בטוח?
כן! בטוח!
אני גם לא רציתי למחוק בגלל זה
אבל בדקתי וזה מצוין! -
@האדם-השלישי
יש לחלק את הקובץ ל2 על ידי 7ZIP או משהו כזה אבל לא יודע איך עושים את זה ולא לוקח אחריות זה גם מסובך כי זה יכול לפגום בקובץ@יוני-10 בקיצור אני מבין שזה לא כ"כ רלוונטי בשבילי...
ואם אני מפרמט ומשנה את המערכת קבצים אני יכול להשתמש בזה בסדיר או שאח"כ צריך להחזיר את זה חזרה שיהיה כמו שיש עכשיו?
תודה רבה