אפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום
-
לאחרונה יש כאן כמה חברה שמסתובבים ומספימים.
במקביל, כמה "חכמים" ממשיכים עם כל מיני הפרעות.בשליחת מיילים לכולם מהדרייב השיתופי של הארגון.
ועודאפשר לעקוב אחרי המשתמשים כפויי הטובה הללו,
הם הרי השתמשו עם כתובת המייל הזאת על מנת בשביל "בקשת הרשמה" לדרייב התוכנות ....
צוות הפיקוח יכול לאסוף את כתובות המייל הללו, ולהשוות אותם עם שמות המשתמשים, ולגמור סיפור.אגב, @מנהל-ראשי
ראיתי שיש איזה מישהו שפתח כמה ניקים באופן כפייתי ובכולם הורחק,
אני מאמין שאתה מכיר טוב את האופציה הזאת: https://mitmachim.top/admin/manage/ip-blacklist
רשימה שחורה של כתובות IP. -
@מטעמים אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
רשימה שחורה של כתובות IP.
יש בעיה קשה עם זה עם נטפרי שיש ip משותף.
לכן אני לא רוצה להוריד את הפורום ל50-100 איש
ב"ה משתמשים מדווחים על משתמשים/פוסטים בעייתיים וזה מטופל ואף אני משתדל למצוא את המשתמשים הכפולים בצורה שזה אפשרי עוד לפני.
בהזמנות זו אודה למשתמשים ששמים לב לדברים כאלה ומדווחים, אם זה על דברים הנוגדנים את חוקי הפורום או סתם על ספאמרים.
אני וצוות ב"ה משתדלים לטפל בזה על הצד הטוב ביותר.משתמשים שמנסים להוציא שם רע על הפורום או על מי מהצוות או לזלזל בכל צורה רק מורידים את הרמה של עצמם...
-
@מטעמים עכשיו ראיתי שיש עוד ספאמרים בדוא"ל [נרשמתי עם מייל שפתחתי במיוחד בשביל זה מהסיבה הזאת], וראיתי שהאחראי שם כתב שמי שימשיך ימחקו אותו מדרייב הפורום לצמיתות,
ואני הקטן לא מבין למה עדיין לא עשו את זה [רק לספאמרים ששם] לחילופין אם למישהו יש רעיון איך אפשר לדווח רק על חלק משרשור כספאם אני [ואני מאמין שעוד כמה] ישמח לדעת איך -
@יהודה-12 אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
ואני הקטן לא מבין למה עדיין לא עשו את זה [רק לספאמרים ששם] לחילופין אם למישהו יש רעיון איך אפשר לדווח רק על חלק משרשור כספאם אני [ואני מאמין שעוד כמה] ישמח לדעת איך
אם לוחצים על ה3 נקודות שליד ההודעה זה לא מדווח על ספאם רק על ההודעה הנבחרת?
-
@שמואל אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
אני לא עשיתי שום דרייב של הפורום
הוא התכוון דרייב של חברי הפורום
-
-
@lig148500 אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
יש שם כמה חברה שהגיבו והם בכלל לא מזיקים לפורום.
הגיבו בתמימות
-
@ITAMAR25 אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
@lig148500 אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
יש שם כמה חברה שהגיבו והם בכלל לא מזיקים לפורום.
הגיבו בתמימות
לא חושב שזה המקום לפתוח דיון אבל אני לא רואה תמימות בלשלוח מיילים למאות משתמשי הפורום שרצו כולה להנות מהתוכנות
-
@שמואל אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
בכל אופן לגבי פרטיות המשתמשים אני נותן לכם לבחור האם לשתף את המייל שלכם או לא.
כל פעילות שפגעה בפרטיותכם על ידי דברים שנעשו ממשתמשי הפורום אני לא יכול לקחת את האחריות על זה.
מעולם לא הקמתי "דרייב" של הפורום...צודק לא התכוונתי אליך, פתחו את זה אם אני זוכר @אביי ו @A0533057932 לתועלת חברי הפורום כדי שיוכלו להעלות לשם תוכנות [הרעיון עצמו מבורך והרבה נהנים ממנו] התכוונתי אליהם שימחקו את הספאמרים מהדרייב ואני חושב שעדיף גם מהפורום,
היה שם סך הכל 3-4 ספאמרים מתוך 18 תגובות השאר היו אנשים שלא הבינו מה קורה ובטעות חשפו גם את השמות שלהם בפומבי -
@מטעמים אל תשאל מה היה לי אני שלחתי הרשמה להמעניינים ובתגובה קיבלתי הודעה שיתבעו אותי חשבתי זה מהמעניינים והכנסתי אותם לספאם וזה ממשיך ממשיך אז התחלתי להכניס לספאם עד שקלטתי שזה מהפורום אך זה היה לי מוזר כי מאז ומתמיד הייתי רשום ומעולם לא קיבלתי הודעות משם אז בבקשה תפסיקו לשלוח לי הודעות איך בכלל השיגו את המייל שלי זו חתירה לפרטיות
-
@יהושע-זופניק בכל אופן איך אני מוריד את הספאם ששמתי עליהים במייל?
-
@יהושע-זופניק אמר באפשרות ללכוד ספאמרים שמפריעים לפורום:
@יהושע-זופניק בכל אופן איך אני מוריד את הספאם ששמתי עליהים במייל?
נכנס לספאם לחצן ימני על ההודעה ויש לך אפשרות לבטל את הספאם