בקשת מידע | אתם יודעים מהם הרכיבים הבעיתיים בוויז, פנגו, וכל שאר האפליקציות הידועות? כנסו לכאן, ותועילו לכולם!
-
-
@iosi-poli מוביט דפדפן פנימי פרוץ לגמרי
-
@iosi-poli מוביט דפדפן פנימי פרוץ לגמרי
@חכם-בלילה-1 זה לא ממש עוזר לי...
אני צריך את המיקום שלו בתוך הקוד של הAPK. -
@חכם-בלילה-1 זה לא ממש עוזר לי...
אני צריך את המיקום שלו בתוך הקוד של הAPK. -
@iosi-poli כתב בבקשת מידע | אתם יודעים מהם הרכיבים הבעיתיים בוויז, פנגו, וכל שאר האפליקציות הידועות? כנסו לכאן, ותועילו לכולם!:
יש לי איזה פרויקט קטן שאני עובד עליו במסגרת אייבלוק, וחשוב לי לדעת את האקטיביטים ולייאאוטים וכו' הבעייתיים של האפליקציות האלה.
אני מאמין שאתם יכולים לנחש מה זה הולך להיות...
תפרטו ככל האפשר אודות המיקום ומה בדיוק בעייתי וכו'תודה רבה!
תשתמשו בזה ה-activity-הנוכחי.ZIP
יש לשנות את הסיומת לAPK זה באמת APK רק שלא ייחסם שיניתי לZIP -
@iosi-poli כדאי לפרט על איך מוצאים את האקטיביטים הבעיתיים האלו, אחרי הכל רוב המשתמשים כאן לא יודעים איך למצוא אותם...
-
@iosi-poli כדאי לפרט על איך מוצאים את האקטיביטים הבעיתיים האלו, אחרי הכל רוב המשתמשים כאן לא יודעים איך למצוא אותם...
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | אתם יודעים מהם הרכיבים הבעיתיים בוויז, פנגו, וכל שאר האפליקציות הידועות? כנסו לכאן, ותועילו לכולם!:
אתה מתקין את האפליקציה ש @שליטה-מרחוק הביא כאן, ואז מופיע טקסט בפינה העליונה במסך, אתה נכנס למסך הבעייתי דפדפן של וויז וכו', ואת הטקסט שמופיע במסך הבעייתי תשים פה
-
-
@iosi-poli
אאוטנט ערכו את וויז , תנסה לבדוק איתם אם אתה יכול לקחת מהם
את פנגו לא שינו , אז כנראה שאין בעיה@משה-מזרחי @iosi-poli
יש כן בעיה בפנגו
שלחתי ל@iosi-poli במייל