שאלה | איך מוסיפים ספרים לאוצריא באנדרואיד?
-
@חסוי-222 צריך להכניס את התיקיי' של הספרים שמורידים מכאן: https://github.com/zevisvei/otzaria-library/releases/tag/latest
לתוך האפליקצי', או להוריד את כל המאגר דרך האפליקצי' עצמה. -
@חסוי-222 צריך להכניס את התיקיי' של הספרים שמורידים מכאן: https://github.com/zevisvei/otzaria-library/releases/tag/latest
לתוך האפליקצי', או להוריד את כל המאגר דרך האפליקצי' עצמה.@יום-חדש-מתחיל אני יכול להוסיף ספרים משלי? שאין במאגר... כמו במחשב
-
@יום-חדש-מתחיל אני יכול להוסיף ספרים משלי? שאין במאגר... כמו במחשב
@חסוי-222 כתב בשאלה | איך מוסיפים ספרים לאוצריא באנדרואיד?:
אני יכול להוסיף ספרים משלי? שאין במאגר... כמו במחשב
כן, תכניס אותם לתוך תיקיית אוצריא שבתוך התיקייה אוצריא
-
אני יכול להוסיף ספרים משלי? שאין במאגר... כמו במחשב
כן, תכניס אותם לתוך תיקיית אוצריא שבתוך התיקייה אוצריא
@יאיר-דניאל יש את זה רק במחשב...בטלפון אין לי תיקייה כזאת...
-
@יאיר-דניאל יש את זה רק במחשב...בטלפון אין לי תיקייה כזאת...
@חסוי-222 איפה נמצאת התיקייה של הספרים?
-
@חסוי-222 איפה נמצאת התיקייה של הספרים?
@יאיר-דניאל על הטלפון, לא הבנתי...
יש לי תיקייה (קובץ זיפ) של כל הספרים ופתחתי אותם באפליקציה...אבל אין לי תיקייה של אוצריא בתוך אוצריא כמו במחשב -
@יאיר-דניאל על הטלפון, לא הבנתי...
יש לי תיקייה (קובץ זיפ) של כל הספרים ופתחתי אותם באפליקציה...אבל אין לי תיקייה של אוצריא בתוך אוצריא כמו במחשב@חסוי-222 כתב בשאלה | איך מוסיפים ספרים לאוצריא באנדרואיד?:
על הטלפון, לא הבנתי...
ברור שעל הטלפון!
השאלה הייתה איפה המיקום שלה במכשיר. כנס לקובץ של הספרים, ושם תניח את הספרים שלך.
(אם זה זיפ - תצטרך להוסיף את הספרים שלך לקובץ זיפ ע"י אפליקציה שמיועדת לקבצי זיפ) -
על הטלפון, לא הבנתי...
ברור שעל הטלפון!
השאלה הייתה איפה המיקום שלה במכשיר. כנס לקובץ של הספרים, ושם תניח את הספרים שלך.
(אם זה זיפ - תצטרך להוסיף את הספרים שלך לקובץ זיפ ע"י אפליקציה שמיועדת לקבצי זיפ)@יאיר-דניאל שם שמתי אותם והאפליקציה לא קולטת אותם
-
@יאיר-דניאל שם שמתי אותם והאפליקציה לא קולטת אותם
@חסוי-222 אתה צריך להכניס אותם לקובץ הזיפ של הספרים, ואז לייבא את הכל מחדש לתוך האפליקצי'.
כרגע אי אפשר בצורה אחרת.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות