להורדה | אוסף אפליקציות לעיצוב אישי
-
למי שרוצה יש כמה אפליקציות מענינות לעיצוב הטלפון שלך
1. יש אפליקציה נהדרת שהעלה @נוחעם-FM כאן מה היא עושה בעצם, היא מוסיפה את המחוות החלקה לטלפונים כמו ה qin F21Pro שאין להם מחוות החלקה! (מומלץ עם רוט)
2. volume-styles-מתורגם.zip זה אפליקציה שמעצבת את קוו הזה של הווליום. תודה לה @אלוף-תימן
3. יש אוסף לאונצ'רים שהביא @FSHLOMO כאן (אני אישית ממש ממליץ על הנובה לאונ'ר) ויש עוד לאונצ'ר שהביא @יוני-10 כאן
4.one-shade.zip זה אפליקציה שמעצב את הסטטוס בר יש גם כמה שהעלה @החפץ-בעילום-שם-0 כאן
5. ווידג'ט שעון דיגיטלי .zip האפליקצה הזו נותנת לך להוסיף למסך הבית ווידג'ט של שעון ולערוך אותו איך שאתה רוצה
6. יש את האפליקציה שהעלה @אלוף-תימן כאן שהיא כוללת בתוחה טפטים יפים ושאפשר להגדיר שנטפט יתחלף פעם בכמה זמן
7. @לא-מתייאש הביא כאן ווידג'ט של חורבן הביתאם יש למישהו אפליקציה נוספת שהו ממליץ אני אני אשמח להוסיף לרשימה
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | אפליקציות לעיצוב אישי:
Volume Styles 4.4.1 .zip זה אפליקציה שמעצבת את קוו הזה
אם מישהו נתקל בבעיה ש אפליקציה לא עובדת למרות שנתתה לו גישה בהגדרות נגישות (כמו אצלי) יש לי פיתרון מעניין למי שצריך
-
1. יש אפליקציה נהדרת שהעלה @נוחעם-FM כאן מה היא עושה בעצם, היא מוסיפה את המחוות החלקה לטלפונים כמו ה qin F21Pro שאין להם מחוות החלקה! (מומלץ עם רוט)
2. volume-styles-מתורגם.zip זה אפליקציה שמעצבת את קוו הזה של הווליום. תודה לה @אלוף-תימן
3. יש אוסף לאונצ'רים שהביא @FSHLOMO כאן (אני אישית ממש ממליץ על הנובה לאונ'ר) ויש עוד לאונצ'ר שהביא @יוני-10 כאן
4.one-shade.zip זה אפליקציה שמעצב את הסטטוס בר יש גם כמה שהעלה @החפץ-בעילום-שם-0 כאן
5. ווידג'ט שעון דיגיטלי .zip האפליקצה הזו נותנת לך להוסיף למסך הבית ווידג'ט של שעון ולערוך אותו איך שאתה רוצה
6. יש את האפליקציה שהעלה @אלוף-תימן כאן שהיא כוללת בתוחה טפטים יפים ושאפשר להגדיר שנטפט יתחלף פעם בכמה זמן
7. @לא-מתייאש הביא כאן ווידג'ט של חורבן הביתאם יש למישהו אפליקציה נוספת שהו ממליץ אני אני אשמח להוסיף לרשימה
יש למישהו אפליקציה נוספת שהו ממליץ אני אני אשמח להוסיף לרשימה
"אין הנחתום מעיד על עיסתו"
אבל נראה לי שהאפליקציה fng להוספת מחוות החלקה היא מינימום בשביל מכשירים שאין להם
העלתי אותה כאן מתורגמת
(קרדיט על התרגום ל @שלמה-רביב) -
יש למישהו אפליקציה נוספת שהו ממליץ אני אני אשמח להוסיף לרשימה
"אין הנחתום מעיד על עיסתו"
אבל נראה לי שהאפליקציה fng להוספת מחוות החלקה היא מינימום בשביל מכשירים שאין להם
העלתי אותה כאן מתורגמת
(קרדיט על התרגום ל @שלמה-רביב)@נוחעם-FM ואו מדהים תודה רבה לך על האפליקציה הנפלאה הזאת!
-
@נוחעם-FM ואו מדהים תודה רבה לך על האפליקציה הנפלאה הזאת!
@RearmostPant23 תשנה מ- דורש רוט לעדיף עם רוט או ניסוח דומה עיין שם שהרוט לא מוכרח
-
אם מישהו נתקל בבעיה ש אפליקציה לא עובדת למרות שנתתה לו גישה בהגדרות נגישות (כמו אצלי) יש לי פיתרון מעניין למי שצריך
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | אוסף אפליקציות לעיצוב אישי:
אשמח לפיתרון
-
@RearmostPant23 כתב בלהורדה | אוסף אפליקציות לעיצוב אישי:
אשמח לפיתרון
@RearmostPant23
יש לך פיתרון לבעיה? -
@RearmostPant23
יש לך פיתרון לבעיה?@1020 תוריד את האפליקציה Key Mapper Debug.apk שהעלה @TripleU ותתקין, מה שהיא עושה בעצם שאתה יכול להגדיר איזה כפתור שתרצה שהוא יגביר את הוליום + שיפעיל קיצור דרך של האפליקצית Volume Styles ומתי שתלחץ על הכפתור שהגדרת הוא יגביר את הוולויום וגם יקפוץ מהצד הקוו הזה של הווליום.
רק אני לא יודע אם זה יעבור עם סמארטפונים או נגנים שיש להם רק את שלושת הלחצנים האלה, אני אישית משתמש בחצי טאצ׳ -
@RearmostPant23 אפליקציה Volume Styles מתורגמת וגם קובץ apk ולא apk+
שימו לב אפשר לפרוץ לפרימיום על ידי לאקי פאצ'ר
Volume Styles 4.4.1 _apks.ap
להוסיף k או לעשות פתח באמצעות מתקין חבילה תמיד -
@RearmostPant23 אפליקציה Volume Styles מתורגמת וגם קובץ apk ולא apk+
שימו לב אפשר לפרוץ לפרימיום על ידי לאקי פאצ'ר
Volume Styles 4.4.1 _apks.ap
להוסיף k או לעשות פתח באמצעות מתקין חבילה תמיד@אלוף-תימן תודה