בקשה | צריבת גירסא למכשיר שיאומי - ישן
-
עבר קציר, כלה קיץ, ואנחנו לא נושענו...
לאחר ניסיונות חוזרים (עיין כאן וכאן) של צריבת גירסה תומכת וולטה למכשיר שיאומי, ואחרי שנכשלתי.
הנני בזה בפניה לציבור, אשמח אם מישהו יוכל לצרוב לי גירסא - בתשלום כמובן, לשני מכשירי שיאומי - בבני ברק.- ניסיתי לצרוב את הגירסא של @מישהו12 על המכשיר והמכשיר נתקע - לטענת המומחים כאן, לכאורה בגלל שהפלאפון ישן מידי לגירסא זו.
אשמח לעזרה בעניין, דחוף!
תזכו למצוות!
תמונות של גירסת המכשיר - בספויילר:
מתייג את מי שמתעסק בזה - מקוה שאני לא מפריע...
@אלוף-תימן @מישהו12 @בניית-גרסאות @למה-באתי - ניסיתי לצרוב את הגירסא של @מישהו12 על המכשיר והמכשיר נתקע - לטענת המומחים כאן, לכאורה בגלל שהפלאפון ישן מידי לגירסא זו.
-
לאחר ניסיונות חוזרים (עיין כאן וכאן) של צריבת גירסה תומכת וולטה למכשיר שיאומי, ואחרי שנכשלתי.
הנני בזה בפניה לציבור, אשמח אם מישהו יוכל לצרוב לי גירסא - בתשלום כמובן, לשני מכשירי שיאומי - בבני ברק.- ניסיתי לצרוב את הגירסא של @מישהו12 על המכשיר והמכשיר נתקע - לטענת המומחים כאן, לכאורה בגלל שהפלאפון ישן מידי לגירסא זו.
אשמח לעזרה בעניין, דחוף!
תזכו למצוות!
@אלוף-תימן @מישהו12 @בניית-גרסאות @למה-באתי@יאיר-דניאל אני יכול אבל לא בבני ברק
- ניסיתי לצרוב את הגירסא של @מישהו12 על המכשיר והמכשיר נתקע - לטענת המומחים כאן, לכאורה בגלל שהפלאפון ישן מידי לגירסא זו.
-
אשמח לעזרה בעניין, דחוף!
תזכו למצוות!
@אלוף-תימן @מישהו12 @בניית-גרסאות @למה-באתי@יאיר-דניאל אני צורב בפתח תקווה/אלעד
אבל אולי מגיע היום לב"ב
אם אתה רוצה תעדכן כמה שיותר מוקדם שאדע להביא מחשב. - ניסיתי לצרוב את הגירסא של @מישהו12 על המכשיר והמכשיר נתקע - לטענת המומחים כאן, לכאורה בגלל שהפלאפון ישן מידי לגירסא זו.
-
@יאיר-דניאל אני צורב בפתח תקווה/אלעד
אבל אולי מגיע היום לב"ב
אם אתה רוצה תעדכן כמה שיותר מוקדם שאדע להביא מחשב.@Ykingsmart כן, אשמח מאוד!
-
@Ykingsmart כן, אשמח מאוד!
@יאיר-דניאל פספסתי את ההודעה, אבל מוזמן ליצור קשר בצ'אט