בירור | החלפת שפה להקלדה בוינדוס
-
@מישהו12
תיצור נקודת שיחזורwin+r
powershell
Set-WinDefaultInputMethodOverride -InputTip "0409:00000409" -
@מישהו12 אני יודע איפה מגדירים את זה בווינדווס 10, כנראה שזה אותו דבר בווינדווס 11.
כנס להגדרות, חפש שם 'הגדרות מקלדת מתקדמות', שם תיכנס ל'אפשרויות סרגל השפה' - ותגדיר את המיקום שלו.
-
עד אתמול היה לי אנגלית ועברית.
אתמול פתאום, בלי שנגעתי, היו לי 2 פריסות אנגלית - ENGLISH UK ו ENGLISH ISRAEL, מה שגרם לזה שכל פעם שלחצתי אלט שיפט - עבר לאנגלית, עוד לחיצה עבר לפריסה האנגלית השניה, ורק בפעם הבאה חזר לעברית.אז הסרתי את ENGLISH UK והכל חזר לתקנו. - אלט שיפט אחד אנגלית, עוד אחד - עברית.
אני פותח היום את המחשב, עדיין מוגדר עברית ואנגלית ישראל, אבל בפועל אני לא יכול לעבור לאנגלית - וגם אין את הסמל בשורת המשימות. מה שהקלדתי היה באותיות גדולות, כי אני יכול רק עם CAPS LOCK.
אשמח לעזרה, ודי בדחיפות... תודה
@מישהו12 זה בעיה נפוצה מאוד שדברו מזה בכל הפורומים הגלובליים.
הפתרון היחידה זה:- לבצע הסרת השפות מהרגיסטרי כמו שמבואר כאן
- ואח"כ לנעול את שני התיקיות הבאים כך של-system לא יהיה הרשאות עריכה (אבל כן הרשאות קריאה).
Computer\HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload Computer\HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Substitutes
-
הפתרון היחידה זה:- לבצע הסרת השפות מהרגיסטרי כמו שמבואר כאן
- ואח"כ לנעול את שני התיקיות הבאים כך של-system לא יהיה הרשאות עריכה (אבל כן הרשאות קריאה).
Computer\HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Preload Computer\HKEY_CURRENT_USER\Keyboard Layout\Substitutes
@מד כתב בבירור | החלפת שפה להקלדה בוינדוס:
הפתרון היחידה זה לנעול את המפתחות ברגיסטרי שהוזכרו כאן כך שאפילו system לא יהיה לו הרשאות עריכה.תודה.
בלינוקס זה לא היה קורה
אני סתם עצלן, באמת הגיע הזמן לעבור ללינוקס -
@חובבן-מקצועי מסומן בשורת המשימות
@מישהו12
אם אתה לוחץ איפה שסימנתי - אז זה משנה את סוג הסרגל שפה.
ואז זה נראה ככה:
ואם אתה לוחץ על הצג את סרגל השפה - אז הוא מוציא את זה למצב ריחוף 'בלי אפשרות להחזיר' - הפתרון - לשחק עם ההגדרות של המקלדת שצוינו פה. (ללחוץ על השתמש בסרגל השפה של שולחן העבודה כאשר הוא זמין - להסיר ולהחזיר את הV) -
@מישהו12
אם אתה לוחץ איפה שסימנתי - אז זה משנה את סוג הסרגל שפה.
ואז זה נראה ככה:
ואם אתה לוחץ על הצג את סרגל השפה - אז הוא מוציא את זה למצב ריחוף 'בלי אפשרות להחזיר' - הפתרון - לשחק עם ההגדרות של המקלדת שצוינו פה. (ללחוץ על השתמש בסרגל השפה של שולחן העבודה כאשר הוא זמין - להסיר ולהחזיר את הV) -
@חובבן-מקצועי לחצתי, לא עזר
Gemini:
חשוב לזכור: הדרך המומלצת לשינוי הגדרות אלו היא דרך הגדרות המערכת במחשב ולא ישירות דרך ה"רגיסטרי".
הגדרות אלו ממוקמות בהגדרות המחשב תחת זמן ושפה > הקלדה > אפשרויות סרגל השפה. בדרך זו ניתן לבחור את המיקום הרצוי של סרגל השפה בצורה בטוחה ומהירה.אם בכל זאת מעוניינים להעביר את ההגדרה ממשתמש אחד למשתמש אחר, קיימת אפשרות טכנית דרך ייצוא הקובץ מה"רגיסטרי".
התהליך המלא לייצוא וייבוא הקובץ:ייצוא (Export) ההגדרה:
היכנסו ל"רגיסטרי" (regedit) כמשתמש המקור.
נווטו לנתיב: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\CTF\LangBar.
לחצו על התיקייה LangBar באמצעות הלחצן הימני של העכבר ובחרו באפשרות ייצוא (Export).
שמרו את הקובץ עם סיומת .reg במיקום נגיש.
ייבוא (Import) ההגדרה:
התחברו למחשב עם חשבון המשתמש החדש.
העתיקו את קובץ ה-.reg שיצרתם למחשב זה.
לחצו עליו פעמיים ואשרו את הפעולה כשהמחשב ישאל.
חשוב לציין:
שינויים ב"רגיסטרי" יכולים להשפיע על תפקוד המחשב כולו. יש לוודא שאתם מגבים את ה"רגיסטרי" לפני ביצוע כל שינוי.
לעיתים יש צורך לבצע הפעלה מחדש של המחשב כדי לראות את השינויים.
בהצלחה!
-
מ מישהו12 סימן נושא זה כשאלה
-
-
מ מישהו12 סימן נושא זה כנפתר
-
@חובבן-מקצועי כתב בבירור | החלפת שפה להקלדה בוינדוס:
בנתיים נשמע שהפתרון הוא לבקש עזרה מרחוק מ @ Yanky
לדעתי זה המקצוע שלו.
ולכן אני לא יודע אם הוא מוכן שאספר כאן...