בקשה | וורד פרוץ [להורדה] לאנדרואיד - טבלאט
-
לא, ואשמח מאוד אם תוכל לעזור לי, זה מאוד דחוף וחשוב, תודה רבה.
@נפתלי-צבי-יהודה לא אישרו לך גישה ? תבדוק שוב...
-
כן, נכון אישרו גישה, לא ראיתי...
אבל שלש האחרים חסומים לגמרי מנטפרי.ומה שיש שם זה מה שנמצא כבר בפורום?? כי כל מה שמצאתי כאן לא עבד - ההתקנה נכשלה!
@נפתלי-צבי-יהודה כתב בבקשת מידע | וורד פרוץ [-להורדה!!] לאנדרואיד - טבלאט!!!!:
יש לציין שכבר הורדתי מכאן את מה שיש וההתקנה נכשלה!!
אולי זה בגלל שזה פחות מגירסה 10, או אולי בגלל שהמסך יותר מ11 אינץ, אני לא יודע למה!
בכל אופן מי שיש לו פתרון גם לזה או גירסה פרוצה אז בבקשה לעזור לי!!זה מה ששלחת לי? או רגיל שנמצא כאן בפורום שלא עובד לי?
בכל אופן תודה רבה על העזרה!
-
אני ממש מבקש את עזרת כל חברי הפורום!!
אני חייב ממש בדחיפות וורד לטאבלט אנדרואיד להורדה בחינם, לא חיקויים כמו WPS אלא וורד המקורי.
ואין לי אפשרות להוריד מגוגל פליי כיון שיש על הטבלאט אאוטנט!!! לכן צריך פתרון ללא חיבור.יש לציין שכבר הורדתי מכאן את מה שיש וההתקנה נכשלה!!
אולי זה בגלל שזה פחות מגירסה 10, או אולי בגלל שהמסך יותר מ11 אינץ, אני לא יודע למה! בכל אופן מי שיש לו פתרון גם לזה או גירסה פרוצה אז בבקשה לעזור לי!!תודה רבה לכל מי שיעזור זה מאוד דחוף וחשוב!!!!
-
@iosi-poli מה אתה רוצה מהחיים שלי?
אף אחד באמת לא חייב לי כלום ולא אמרתי אחרת, ביקשתי יפה ואמרתי תודה לכל מי שניסה לעזור, על מה יש לך לצעוק? ועל מה יש לי להירגע?ולגופו של עניין כבר הורדתי מהאתר וההתקנה נכשלה! ולכן ביקשתי את עזרת הפורום.
-
@iosi-poli מה אתה רוצה מהחיים שלי?
אף אחד באמת לא חייב לי כלום ולא אמרתי אחרת, ביקשתי יפה ואמרתי תודה לכל מי שניסה לעזור, על מה יש לך לצעוק? ועל מה יש לי להירגע?ולגופו של עניין כבר הורדתי מהאתר וההתקנה נכשלה! ולכן ביקשתי את עזרת הפורום.
@נפתלי-צבי-יהודה
ניסית את ההוא שאישרו לך גישה? תכלס' עובד או לא עובד ?נ.ב. אין לי מושג מה שלחו בפורום...
-
@צוות-פיקוח אשמח שתבדקו את נושא הדייסליקים, לדעתי זה לא מוצדק כלל וכלל, לכל מי ששם אותם או דיבר בצורה נחרצת לדעתי זה לא יפה, הבנאדם סה"כ ביקש עזרה בהורדת וורד, ושם יותר מידי !!!! מלחץ, אפשר לבקש יפה!
תודה. -
@צוות-פיקוח אשמח שתבדקו את נושא הדייסליקים, לדעתי זה לא מוצדק כלל וכלל, לכל מי ששם אותם או דיבר בצורה נחרצת לדעתי זה לא יפה, הבנאדם סה"כ ביקש עזרה בהורדת וורד, ושם יותר מידי !!!! מלחץ, אפשר לבקש יפה!
תודה.@עם-ישראל-חיי צודק
-
@נפתלי-צבי-יהודה לא באתי להשמיץ אלא רק באתי להעיר לך שזה יותר מידי סימני קריאה ולא אני שמתי את הדיסלייק (עוד לא יכול)
-
@נפתלי-צבי-יהודה
ניסית את ההוא שאישרו לך גישה? תכלס' עובד או לא עובד ?נ.ב. אין לי מושג מה שלחו בפורום...
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | וורד פרוץ [-להורדה!!] לאנדרואיד - טבלאט!!!!:
ניסית את ההוא שאישרו לך גישה? תכלס' עובד או לא עובד ?
נ.ב. אין לי מושג מה שלחו בפורום...
תודה רבה, אני אבדוק את זה,
נ.ב. זה אכן משהו חדש שלא היה לי ולא ניסיתי. -
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | וורד פרוץ [-להורדה!!] לאנדרואיד - טבלאט!!!!:
ניסית את ההוא שאישרו לך גישה? תכלס' עובד או לא עובד ?
נ.ב. אין לי מושג מה שלחו בפורום...
תודה רבה, אני אבדוק את זה,
נ.ב. זה אכן משהו חדש שלא היה לי ולא ניסיתי.@נפתלי-צבי-יהודה נשמח לעזור לך עוד, הסתדרת כבר?