בירור | כמה שאלות על אתרוג
-
@mdy כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
ו. כמה זמן בממוצע לוקח לאתר שביקשת להפתח? יש את מושג הנקודות (א. מצד הגבלת מספר הפניות בחודש ב. מצד זירוז הפניה)?
אז כאן בהחלט יש הבדל מהותי בין נטפרי לאתרוג. אין נקודות אפשר לבקש חופשי אבל... עונים בדרך כלל לאחר 24 שעות.
יש וואטצאפ וצאט עם נציג אבל צריך לחכות לא מעט זמן לנציג שיענה.לרוב במקרה שחסום אני מתייאש מראש, הם לאחרונה גם חידשו את הדף חסימה שלהם ויש שם יעני רובוט שבודק האם אפשר לפתוח, בחיים הוא לא פתח לי משהו
-
א. מה המחיר?
בסיבים יש להם מבצע התקנה ומחיר קבוע כולל ראוטר ב89 ש" לשנה ראשונה אח"כ עולה ל120ב. תוכנה, או שאפשר גם נטסטיק כמו נטפרי?
יש גם נטסטיק. וכמובן סינון ברשת.ג. יש וואצאפ?
יש וואצאפ עובד בכל הפלטפורמות אימולטור וואצאפ לווינדוס ווואצאפ ווב. אבל התמיכה רק בווב. באימולטור יש ערוציםד. תמונות של נשים, נחסמות לגמרי, (למשל באתרי קופ"ח וכדומה)? יש אופציה לאישה לפתוח הרצאה\שיעור של אישה?
כיום החסימה מצוייינת לא נתקלתי לאחרונה בפספוסים. יש אופציה לפתיחה לפי שעות עם קוד סודי "עזרת נשים" ואז התמונות פתוחות יותר. עובד באתרי קניות לנשים וכדו'. לא יודע אם עובד על הרצאות של נשים. (אוניברסיטה פתוחה פתוח)ה. יש גישה לאתרי שיעורים דתיים לאומיים?
של רבנים כןו. כמה זמן בממוצע לוקח לאתר שביקשת להפתח? יש את מושג הנקודות (א. מצד הגבלת מספר הפניות בחודש ב. מצד זירוז הפניה)?
אז כאן בהחלט יש הבדל מהותי בין נטפרי לאתרוג. אין נקודות אפשר לבקש חופשי אבל... עונים בדרך כלל לאחר 24 שעות.
יש וואטצאפ וצאט עם נציג אבל צריך לחכות לא מעט זמן לנציג שיענה.ז. כמה זמן לוקח לתמונות באתר רגיל להפתח?
לא לוקח זמןח. עוד משהו שאני צריך לדעת?
שמבחינת סינון ברור שנטפרי עדיף. אם כי אתרוג בשנים האחרונות השתפרו מאד ובהחלט טוב למי ששצריך דברים שין בנטפרי.
ועוד דבר, בסיבים, אתה חייב את הראוטר שלהם. שזה אומר 20 ש"ח לחודש (מתוך ה120) ואין דרך לברוח מזה.@mdy כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
בסיבים, אתה חייב את הראוטר שלהם
לא נכון, אתה יכול להשתמש באיזה ראוטר שאתה רוצה
שמבחינת סינון ברור שנטפרי עדיף
מבחינת ההרמטיות כמובן... לא מבחינת איכות הסינון
@איש-אמת כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
לרוב במקרה שחסום אני מתייאש מראש
טעות... אם זה לא אמור להיות חסום כמעט תמיד פותחים, התפקיד של הרובוט זה לא לפתוח את זה בכלל אלא לאמר לך למה זה נחסם והאם ניתן להגיש בקשה לפתיחה או לא
@דאלינאר כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
AI עובד?
כן, (אם כי כמובן אפשר להגדיר שלא)
-
שמבחינת סינון ברור שנטפרי עדיף
מבחינת ההרמטיות כמובן... לא מבחינת איכות הסינון
@איש-אמת כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
לרוב במקרה שחסום אני מתייאש מראש
טעות... אם זה לא אמור להיות חסום כמעט תמיד פותחים, התפקיד של הרובוט זה לא לפתוח את זה בכלל אלא לאמר לך למה זה נחסם והאם ניתן להגיש בקשה לפתיחה או לא
@דאלינאר כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
AI עובד?
כן, (אם כי כמובן אפשר להגדיר שלא)
@חנוך-הכהן כתב בבירור | כמה שאלות על אתרוג:
אשמח לשמוע איזה ראוטר אתה משתמש. לפי מה שידוע לי יש להם רק שני ראוטרים מאושרים שאי אפשר לרכוש בארץ או במקום אחר רק מהם.
מדבר על סיבים לא נחושת. בנחושת אפשר מה שרוצים.(בנוגע לסינון ןלא הבנתי מה אתה מתכוון "איכות הסינון" לדעתי אתרוג חוסמים סתם יותר מנטפרי. גם לא יכולים לסנן טקסט באתר ולכן חוסמים את כולו. מה הכוונה שלך "איכות"?)
-
אשמח לשמוע איזה ראוטר אתה משתמש. לפי מה שידוע לי יש להם רק שני ראוטרים מאושרים שאי אפשר לרכוש בארץ או במקום אחר רק מהם.
מדבר על סיבים לא נחושת. בנחושת אפשר מה שרוצים.(בנוגע לסינון ןלא הבנתי מה אתה מתכוון "איכות הסינון" לדעתי אתרוג חוסמים סתם יותר מנטפרי. גם לא יכולים לסנן טקסט באתר ולכן חוסמים את כולו. מה הכוונה שלך "איכות"?)
-
-
@חנוך-הכהן
צוחקים על החוק. זה המצב תבדוק!
הם "מסודרים"" כי עקרונית יש שני ראוטרים מאושרים לשימוש. לך תשיג אותם. בבזק אגב, יש איזה 20 ראוטרים מאושרים -
חוסמים סתם יותר מנטפרי
אז אתה לא מכיר את נטפרי, לדעתי נטפרי חוסמים סתם יותר מאתרוג
חוסמים סתם יותר מנטפרי
אז אתה לא מכיר את נטפרי, לדעתי נטפרי חוסמים סתם יותר מאתרוג
מכיר את שניהם. אבל בהחלט יכול להיות שהצרכים שלך שונים משלי ולכן ההסתכלות שונה. רק שאלתי מה אתה מתכוון "איכות".
-
@חנוך-הכהן
צוחקים על החוק. זה המצב תבדוק!
הם "מסודרים"" כי עקרונית יש שני ראוטרים מאושרים לשימוש. לך תשיג אותם. בבזק אגב, יש איזה 20 ראוטרים מאושרים -
צוחקים על החוק
טכנית אם אתה צודק זה עילה לתביעה... אני לא מאמין שחברה תעשה את זה
@חנוך-הכהן אמונה זה לא הנושא כאן. אני מדבר מידיעה. אתר רק מאמין.
זה המצב באתרוג.
אני אתן לך ייפוי כח לתביעה אם אתה ממש רוצה