בעיה | מספרי הוורד לאותיות - לא משתנה בכל המסמך !?
-
@לחיל-אומר
המסמך הזה מלא בהשקעה אדירה של כותרות, סוגריים, וכו' וכו'...
אין לכם מידע בעניין הזה ממה זה נובע?
יכול להיות שזה קשור לעידכון גירסה במחשב?
מה עושים עם זה?
אנא ואנא.
תנו לי עצה ופיתרון!
תודה@איש-תם
בצילום שהעלת למעלה, הטקסט הוא ב2 טורים, והכותרת בטור אחד, לכאורה האופציה היחידה לזה היא באמצעות מעברי מקטע, כך שמוזר שאין במסמך מעברי מקטע.
תמחוק את כל המעברי מקטע ואז תעדכן את הכותרת, אח"כ תחזיר את כל המעביר מקטע בכותרות. -
@איש-תם
בצילום שהעלת למעלה, הטקסט הוא ב2 טורים, והכותרת בטור אחד, לכאורה האופציה היחידה לזה היא באמצעות מעברי מקטע, כך שמוזר שאין במסמך מעברי מקטע.
תמחוק את כל המעברי מקטע ואז תעדכן את הכותרת, אח"כ תחזיר את כל המעביר מקטע בכותרות.@שמעון-פרידנן
בקיצור אתה אומר לעבוד על הכל מהתחלה... ? -
@שמעון-פרידנן
בקיצור אתה אומר לעבוד על הכל מהתחלה... ?@איש-תם כתב בבעיה | מספרי הוורד לאותיות - לא משתנה בכל המסמך !?:
בקיצור אתה אומר לעבוד על הכל מהתחלה... ?
למה מהתחלה?
לכאורה מספיק לבטל רק את המעברי מקטע. כל שאר העיצוב ישמר. אח"כ אפשר להחזיר הכל בקלות.
מהצילום נראה שכל הכותרות מוגדרות בסגנון כותרת א"כ תוכל אח"כ להחיל את הפעולה של מרכוז הכותרת על הכל בבת אחת ולחזור מהר למצב הנוכחי, לכאורה זה אמור להיות בקלות. -
@לחיל-אומר
המסמך הזה מלא בהשקעה אדירה של כותרות, סוגריים, וכו' וכו'...
אין לכם מידע בעניין הזה ממה זה נובע?
יכול להיות שזה קשור לעידכון גירסה במחשב?
מה עושים עם זה?
אנא ואנא.
תנו לי עצה ופיתרון!
תודה -
@איש-תם תנסה אופציה של העתקה עם העיצוב אולי זה יעבוד (שווה ניסיון)
ב. אולי באמת תנסה בגרסה אחרת של וורד [לא מסתבר אבל שווה ניסיון]
ג. אם המסמך לא סודי מידי, שווה לך להעלות את זה ולתת לחברי הפורום לנסות לעזור לך@לחיל-אומר
העלתי את זה כאן.
אשמח לעזרה....
רק אדגיש שעדיין לא סיימתי לערוך אותו,
כי אני תקוע עם העמודים... -
@לחיל-אומר
העלתי את זה כאן.
אשמח לעזרה....
רק אדגיש שעדיין לא סיימתי לערוך אותו,
כי אני תקוע עם העמודים...@איש-תם בעיקרון בגלל שיש לך מעברי מקטעים, לכן צריך לעצב כל תחילת מקטע את מספר העמוד מחדש.
מצרף מאקרו שמסדר את מספרי העמודים בכל המסמך
Sub FixHebrewPageNumbers() Dim sec As Section Dim hf As HeaderFooter ' עובר על כל המקטעים במסמך For Each sec In ActiveDocument.Sections ' הגדרת המספור לאותיות (א,ב,ג) With sec.Headers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers .NumberStyle = wdPageNumberStyleHebrewLetter1 .RestartNumberingAtSection = False End With With sec.Footers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers .NumberStyle = wdPageNumberStyleHebrewLetter1 .RestartNumberingAtSection = False End With Next sec MsgBox "המספור הותאם לאותיות (א,ב,ג...) בכל המקטעים!", vbInformation End Sub
- לחץ Alt + F11 כדי לפתוח את עורך ה־VBA.
- בתפריט: Insert > Module.
- הדבק את הקוד למודול החדש.
- סגור את חלון ה־VBA.
- לחץ Alt + F8, בחר את המאקרו בשם FixHebrewPageNumbers ולחץ Run.
בהצלחה
-
@איש-תם בעיקרון בגלל שיש לך מעברי מקטעים, לכן צריך לעצב כל תחילת מקטע את מספר העמוד מחדש.
Sub FixHebrewPageNumbers() Dim sec As Section Dim hf As HeaderFooter ' עובר על כל המקטעים במסמך For Each sec In ActiveDocument.Sections ' הגדרת המספור לאותיות (א,ב,ג) With sec.Headers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers .NumberStyle = wdPageNumberStyleHebrewLetter1 .RestartNumberingAtSection = False End With With sec.Footers(wdHeaderFooterPrimary).PageNumbers .NumberStyle = wdPageNumberStyleHebrewLetter1 .RestartNumberingAtSection = False End With Next sec MsgBox "המספור הותאם לאותיות (א,ב,ג...) בכל המקטעים!", vbInformation End Sub
- סגור את חלון ה־VBA.
בהצלחה
-
@ginyes
אני אדם כל כך פשוט שלא מבין את הדברים הללו.
אשמח ממש להסברים (כמו ילד בכיתה א'... - כי אני בכזה רמה בהגדרות הללו)
תודה. -
@איש-תם בעיקרון בגלל שיש לך מעברי מקטעים, לכן צריך לעצב כל תחילת מקטע את מספר העמוד מחדש.
- סגור את חלון ה־VBA.
בהצלחה
@ginyes כתב בבעיה | מספרי הוורד לאותיות - לא משתנה בכל המסמך !?:
לחץ Alt + F11 כדי לפתוח את עורך ה־VBA.
בתפריט: Insert > Module.
הדבק את הקוד למודול החדש.
סגור את חלון ה־VBA.
לחץ Alt + F8, בחר את המאקרו בשם FixHebrewPageNumbers ולחץ Run.מה זה כל הכפתורים והחלונות הללו?
איך אני רואה אותם במקשים - ואיפה להקיש? -
@ginyes כתב בבעיה | מספרי הוורד לאותיות - לא משתנה בכל המסמך !?:
לחץ Alt + F11 כדי לפתוח את עורך ה־VBA.
בתפריט: Insert > Module.
הדבק את הקוד למודול החדש.
סגור את חלון ה־VBA.
לחץ Alt + F8, בחר את המאקרו בשם FixHebrewPageNumbers ולחץ Run.מה זה כל הכפתורים והחלונות הללו?
איך אני רואה אותם במקשים - ואיפה להקיש?@איש-תם
אם המסמך פתוח לפניך -
אתה לוחץ Alt + F11 וכך אתה מגיע לעורך המאקרו.
שם בשורה העליונה בתפריטים חפש את Module, בחר בו, ואז בחר ב-Insert .
יפתח לך חלון ריק, שם אתה מדביק את הקוד הנ"ל.
לאחר מכן אתה סוגר את החלון של המודל ושל המאקרו (ואז אתה בעצם חוזר לראות את המסמך).אתה לוחץ Alt + F8 וצריך להופיע לך שורה שכתוב בה - FixHebrewPageNumbers.
תבחר בזה ותלחץ פעמיים.