בקשת מידע | AI טלפוני באמצעות Gemini API
-
זהו אמרתי שלא נכנסתי לשם הרבה זמן ולכן שאלתי אם יש פה בפורום מי'הו קצת יותר בקיא בשלוחת שם כי פעם מישהו הראה לי שאפשר להגיע לשאול שאלות קוליות את ההא איי מישהו?
@המלאך
פעם עבד לי המספרים הבאים-
074-795-4101
077-263-6067
073-351-7443
כיום שלושתם חסומים לי (הוט מובייל) -
@קראנץ-ונילה הייתי שמח לחיק לך אבל אין לי עדיין מוניטין מספיק בכל מקרה אני זוכר שהוא עשה את זה בזירת החדשות בעצמה ולא בקווים אחרים אבל תודה בכל מקרה
-
@מוגן-נטפרי והAPI החינמי של ג'מיני לא תומך בשיחה נכון? (אני רוצה לעשות את הקו לשימוש אישי לא ציבורי, עדיין יעלה לי כזה יקר?)
@חנוך-הכהן אם מישהו יודע על AI אחר עם API חינמי כמו ג'מיני שתומך בשיחה קולית מאוד יעזור לי (או אולי אפשר באמת לעשות עם ג'מיני באמצעות דיבור לטקסט > ג'מיני > טקסט לדיבור?)
-
לאחרונה הAPI של Gemini התחיל לתמוך בשיחה קולית בזמן אמת, איך אני משלב את זה במערכת של ימות המשיח? (או מערכות IVR אחרות)
@חנוך-הכהן
עקרונית אופציונאלי -
@חנוך-הכהן אם מישהו יודע על AI אחר עם API חינמי כמו ג'מיני שתומך בשיחה קולית מאוד יעזור לי (או אולי אפשר באמת לעשות עם ג'מיני באמצעות דיבור לטקסט > ג'מיני > טקסט לדיבור?)
@חנוך-הכהן כתב בבקשת מידע | AI טלפוני באמצעות Open AI:
(או אולי אפשר באמת לעשות עם ג'מיני באמצעות דיבור לטקסט > ג'מיני > טקסט לדיבור?)
לא רלוונטי, מודל ה-tts שלהם מוגבל ל-15 ליום, והוא גם לא זמן אמת אז לא הרווחת הרבה
יש להם גם מודל זמן אמת כחלק מג'מיני, אבל הוא לא זמין ב-API חינמיאפשר להשתמש ב-tts הרגיל שלהם שיש לו הגבלה גדולה מאוד לחודש - אבל זה לא מה שאתה מחפש כנראה
-
לאחרונה הAPI של Gemini התחיל לתמוך בשיחה קולית בזמן אמת, איך אני משלב את זה במערכת של ימות המשיח? (או מערכות IVR אחרות)
@חנוך-הכהן חושב שהם עשו את זה גם באסאמס מוגבל אז יכול להיות שגם טלפוני זה יהיה מוגבל
-
@חנוך-הכהן חושב שהם עשו את זה גם באסאמס מוגבל אז יכול להיות שגם טלפוני זה יהיה מוגבל
@מיכאל-פרמד מה הימספר?
-
@מיכאל-פרמד מה הימספר?
@מיכאל-פרמד איזה מספר
-
@מיכאל-פרמד איזה מספר
-
@מיכאל-פרמד ו @חנוך-הכהן כתבו על זה בפורום כאן
-
@מיכאל-פרמד ו @חנוך-הכהן כתבו על זה בפורום כאן
@רואה-ואינו-נראה זה רק בSMS.... אני מחפש לטלפון כשר
-
@רואה-ואינו-נראה זה רק בSMS.... אני מחפש לטלפון כשר
@חנוך-הכהן תצטרך שרת
ואז תשתמש במודול סיפ -
@חנוך-הכהן תצטרך שרת
ואז תשתמש במודול סיפ -
@חנוך-הכהן מודול SIP
-
@חנוך-הכהן מודול SIP
-
@חנוך-הכהן https://f2.freeivr.co.il/
קצת לחפש לא יזיק -
@חנוך-הכהן תצטרך שרת
ואז תשתמש במודול סיפ -
@חנוך-הכהן למה אתה צריך אם יש כבר מספרים שאפשר להתקשר אליהם ויש את זה?
נראה לי זה למשל 0747954101 (אם חסום פשוט עושים עם הפניה וכדו') -
@חנוך-הכהן למה אתה צריך אם יש כבר מספרים שאפשר להתקשר אליהם ויש את זה?
נראה לי זה למשל 0747954101 (אם חסום פשוט עושים עם הפניה וכדו')@צבי-דורש-ציון 1: זה באמת חסום... מזתומרת עם הפניה
2: זה ממשק קולי?
3: מסתבר שהמספר בכלל כבר לא קיים