להורדה | חנות אונליין פשוטה וקלה
-
היי שלום בניתי לצורך מסוים (לא קשה לדעת מה) חנות אונליין, בעזרת ai.
חשבתי אולי זה יעזור לעוד מישהו שרוצה לשווק דברים שהוא יוצר (נניח ציורים או כלי חרסינה, אבל בבקשה לא להתחרות איתי)
החנות פשוטה קלה לתפעול ועריכה גם לחסרי כל ידע טכנולוגי אין צורך בתוכנות וכד׳ ובנוסף ניתן לבקש ממני עזרה אם לא הסתדרתם.
הריפו פתוח לכולם בגיטהאב שלי
a-true-man
וכן ניתן להתרשם ממנה בקישור הזה
Buy rom
הארות חשובות!:
את רוב הפיתוח עשיתי באמצעות פנקס רשימות כך שהיתכנו ירידות שורה וכד׳ שאינם תקינים
כדי לקבל תשלום מלקוחות אתם צריכים לפתוח דפי תשלום בחברות כמו grow וכד׳ ולקשר את הכפתור לקישור ביצירת הדף
את החנות שלי אני ישיק כנראה ב״ה בתשרי בל״נ ואם מישהו זיהה עצמו כאחד שיש לו משהו למכור יכול לעשות איתי שת״פ -
היי שלום בניתי לצורך מסוים (לא קשה לדעת מה) חנות אונליין, בעזרת ai.
חשבתי אולי זה יעזור לעוד מישהו שרוצה לשווק דברים שהוא יוצר (נניח ציורים או כלי חרסינה, אבל בבקשה לא להתחרות איתי)
החנות פשוטה קלה לתפעול ועריכה גם לחסרי כל ידע טכנולוגי אין צורך בתוכנות וכד׳ ובנוסף ניתן לבקש ממני עזרה אם לא הסתדרתם.
הריפו פתוח לכולם בגיטהאב שלי
a-true-man
וכן ניתן להתרשם ממנה בקישור הזה
Buy rom
הארות חשובות!:
את רוב הפיתוח עשיתי באמצעות פנקס רשימות כך שהיתכנו ירידות שורה וכד׳ שאינם תקינים
כדי לקבל תשלום מלקוחות אתם צריכים לפתוח דפי תשלום בחברות כמו grow וכד׳ ולקשר את הכפתור לקישור ביצירת הדף
את החנות שלי אני ישיק כנראה ב״ה בתשרי בל״נ ואם מישהו זיהה עצמו כאחד שיש לו משהו למכור יכול לעשות איתי שת״פ