איך מגיעים לגלריה בC2
-
תודה רבה!
ואחרי זה אז כל מה שהורדנו מהמחשב לפלאפון יהיה בתיקייה מסויימת?? -
תודה רבה!
ואחרי זה אז כל מה שהורדנו מהמחשב לפלאפון יהיה בתיקייה מסויימת??@שושנה-קסומה את יכולה לשנות דדך הבלוטוס אם למחשב יש בלוטוס
-
תודה רבה!
ואחרי זה אז כל מה שהורדנו מהמחשב לפלאפון יהיה בתיקייה מסויימת??@שושנה-קסומה לא הבנתי את השאלה, אבל בקצרה.
צריכים להוריד תוכנת סיור בקבצי הפלאפון מכאןואז דרייברים ע"מ שהמחשב יזהה את הפון כראוי מכאן
ואז חברו את הפון למחשב, נווטו למיקום הרצוי על פי המדריך שהבאתי לעיל, כשתגיעו למיקום הרצוי, גררו לשם את קובץ התפריט המתאים לכם אותו תורידו מכאן.
-
אולי יש דרך ללא הכנסת הפלאפון למחשב??
@שושנה-קסומה מה עם תיוג לאלו שהגיבו לך?
-
@שושנה-קסומה מה עם תיוג לאלו שהגיבו לך?
-
@חברים אמר באיך מגיעים לגלריה בC2:
שמואל - מנהל הפורום היקר: כתב לאחרונה לאחד המשתמשים, שאין לכתוב "לא נפתר" פרק זמן קצר לאחר שפתחו נושא.
מתי כתבתי דבר כזה?
-
@שמואל
זַכור לי שראיתי לאחרונה, פוסט ובו כתבת משהו בסגנון הזה.
בעז"ה אנסה בלי"נ למצוא זאת.אם אתה אוחז שאני סתם בדיתי את הדברים ואתה אף-פעם לא כתבת כאלו דברים, אני אמחק את מה שכתבתי לעיל.
-
@שמואל
בעז"ה אנסה בלי"נ למצוא זאת.אם אתה אוחז שאני סתם בדיתי את הדברים ואתה אף-פעם לא כתבת כאלו דברים, אני אמחק את מה שכתבתי לעיל.
@חברים ח"ו אני לא חושב שאתה מדמיין, אולי כתבתי משהוא וזה לא התפרש בצורה נכונה.
אני דווקא חושב שכן צריך כשפותחים נושא שהוא שאלה לסמן כלא נפתר והכי חשוב כאשר הוא נפתר לסמן את התשובה הנכונה כנכונה כמו שהסברתי פה https://mitmachim.top/post/73247
הפורום לא צ'אט וחשוב לסדרו לבאים אחריכם על מנת להעזר בשאלות ששאלו המשתמשים.
-
@שמואל
-
@חברים ח"ו אני לא חושב שאתה מדמיין, אולי כתבתי משהוא וזה לא התפרש בצורה נכונה.
אני דווקא חושב שכן צריך כשפותחים נושא שהוא שאלה לסמן כלא נפתר והכי חשוב כאשר הוא נפתר לסמן את התשובה הנכונה כנכונה כמו שהסברתי פה https://mitmachim.top/post/73247
הפורום לא צ'אט וחשוב לסדרו לבאים אחריכם על מנת להעזר בשאלות ששאלו המשתמשים.
@שמואל אמר באיך מגיעים לגלריה בC2:
והכי חשוב כאשר הוא נפתר לסמן את התשובה הנכונה כנכונה.
זה מה שאני מנסה לעשות, וכבר הערתי/הארתי לכמה משתמשים בזמן שנפתר להם השאלה באשכול שהם פתחו. (אבל יש כאלו, שמשום מה - לא הבינו...)
-
@שושנה-קסומה אמר באיך מגיעים לגלריה בC2:
אולי יש דרך ללא הכנסת הפלאפון למחשב??
ב-C2 אין דרך להגיע ליישומים בלי מחשב, רק עם קומבינה שלימה ממש....
ב-208 יש כן דרך מהירה ופשוטה.. -
ואיך אפשר כן לפתוח יישומים בעבר מישהו ענה לי על זה משהו אבל אני לא מוצא כעת
(חוץ מהדרך של החלפת התפריט שזה לא אפשרי עבורי )